Se hotell (32)

Reiser til Warszawa

Bestill en reise med Ving til Warszawa og oppdag en moderne storby der du får mye for pengene.
Ser du for deg Warszawa som en grå og trist 70-talls by er det på tide å se på den med nye øyne. Med sine 1,7 millioner innbyggere har Warszawa inntatt en posisjon som en av de mest trendy og nyskapende storbyene i Europa. At det i tillegg er billig her gjør byen til det perfekte reisemålet for deg som vil ha ordentlig valuta for feriepengene.

Vings Warszawa

Polens hovedstad Warszawa har en dramatisk historie. Byen ble bombet og jevnet med jorden under andre verdenskrig, men reiste seg fra ruinene og ble bygget opp i gammel stil. Den gamle bykjernen står i dag på UNESCOs verdensarvliste. At det er en vakker by kommer du til å se med egne øyne når du kommer hit.
I Warszawa får du alt du forventer av en moderne storby – til lave priser. Trendy barer og restauranter, mange utesteder og nattklubber, uteserveringer og vinbarer, og bra shopping (særlig hvis du liker smykker). Byen er full av historiske severdigheter, hvor Kulturpalasset, gamlebyen og det kongelige slottet hører til de mest populære. I den litt forfalne bydelen Praga kan du fortsatt se bygninger med kulehull fra krigen. Det er også her du finner mange av de klassiske «melkebarene» som serverer tradisjonell, polsk husmannskost.

Bo sentralt i Warszawa

Ving tilbyr flere hotell med sentral beliggenhet og i ulike prisklasser, slik at du alltid finner noe som passer for deg. For eksempel det velkjente Polonia Palace, eller Mamaison Le Regina hvor du kan tilbringe en herlig ettermiddag i hotellets spa etter en tur på byen.
Når du bestiller en reise med Ving til Warszawa reiser du med rutefly og kan selv bestemme avreisedato og hvor lenge du vil være borte.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Sentrale hotell
  • Hotell i alle prisklasser
  • Rimelig mat og drikke
  • Godt utvalg av butikker, restauranter og uteliv

Våre gjesters vurdering Warszawa

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Warszawa