Se hotell (16)

En reise til Cannes på Den franske riviera er en vellykket kombinasjon av luksus, glamour, småbysjarm og eksklusivt badested.

Byens filmfestival lokker hvert år hele verdens kjendiselite til Cannes. De eksklusive forholdene preger byen også resten av året, ikke minst langs den palmekantede strandpromenaden La Croisette hvor luksushotell og merkevarebutikker ligger vegg i vegg. Likevel har Cannes lykkes med å bevare noe av småbysjarmen. Noen skritt fra det hektiske utelivet i sentrum av byen ligger den langt roligere gamlebyen Le Suquet, og nede i havnen ligger lystyachtene side om side med de lokale fiskebåtene. Kontrastene, eller snarer hvor vellykket blandingen av disse to miljøene tross alt er, gjør at du som besøkende føler deg hjemme i Cannes. De lange og brede sandstrendene er ytterligere en trivselsfaktor. Om du er ute etter å sole deg og bade, kommer ikke Cannes til å skuffe deg.

Vings Cannes

Når du bestiller en reise med Ving til Cannes kan du velge mellom en rekke fine hotell, for eksempel Des Oranges med sentral beliggenhet i gamlebyen. Vil du heller bo på et luksushotell ved strandpromenaden, bør du velge Majestic. På Citadines Croisette Cannes kan du bo i leilighet, og er du ute etter litt rimelige boforhold bør du sjekke ut for eksempel Abrial.

Slik reiser du hit

Til Cannes reiser du med rutefly med Ving – det perfekte valg for deg som vil reise på egen hånd. Når du reiser med rutefly velger du akkurat den avreisedagen, reiselengden, reisemålet og hotellet som passer deg best. La Ving hjelpe deg med å skreddersy ferien – vi gjør alt fra å finne reisen til å bestille fly og hotell som er nøye tilpasset dine ønsker.

Nyttige tips
 • Valgfri reiselengde
 • Luksushotell
 • By og strand
 • Lang strandpromenade
 • Hotell i sentrum
 • Godt utvalg av butikker, restauranter og uteliv
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Cannes

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Vær
 • januar
13°4°
4
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • februar
13°5°
5
Soltimer/dag
12°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • mars
15°7°
6
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • april
17°9°
8
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
20°13°
8
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • juni
24°16°
10
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • juli
27°18°
11
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • august
27°18°
10
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • september
25°16°
8
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • oktober
21°12°
6
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • november
17°8°
5
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • desember
13°5°
4
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
Strender
Cannes har to av Côte d'Azurs fineste strender. Begge strendene er ganske langgrunne og har finkornet sand. Den minste, Plage de la Croisette, ligger ved strandpromenaden i sentrum. Den andre, Plage de Midi, ligger på den andre siden av havnen, et stykke fra sentrum.
Fly og transport

Flytid

Ca. 3 timer fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise med rutefly til Cannes året rundt og selv bestemme avreisedato og reiselengde.
Når du bestiller en reise med rutefly gjennom Ving kan du bestille transport fra flyplassen til hotellet, som oftest med taxi eller minibuss. Prisen varierer avhengig av transportmiddel og avstand til hotellet. Eksakt pris får du oppgitt ved bestilling. All informasjon om bestilt transport finner du på reisebeviset ditt.

Les mer om transport her.

Reisetiden fra flyplassen utenfor Nice til Cannes er ca. 35-45 minutter (ca. 27 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Mat, drikke og natteliv
I gamlebyen i Cannes ligger det en hel del gode restauranter med et relativt lavt prisnivå.
Utelivet i Cannes har noe for de fleste: Vinbarer, puber, diskotek, nattklubber, jazzklubber og kasino.
Shopping
De mange eksklusive butikkene i Cannes utgjør en attraksjon i seg selv for den som liker å shoppe. Strandpromenaden La Croisette er kjent for sine mange eksklusive forretninger, gallerier og hotell. Parallelt med La Croisette går gaten Rue d'Antibes som også har mange butikker, restauranter og kafeer. Det samme gjelder det bilfrie området rundt Rue Meynardier.
Aktiviteter og severdigheter
Det er et godt utvalg av vannsportsaktiviteter langs strendene.
Hvordan du tar deg rundt
I Cannes er det enklest å ta taxi. Om du ønsker å besøke steder i nærområdet er det gode buss- og togforbindelser.
Fakta

Vår service

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Pass og visum

For norske statsborgere må passet være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum til Frankrike. For mer informasjon ta kontakt med Frankrikes ambassade på tlf. 23 28 46 00. https://no.ambafrance.org/-Norsk-

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Frankrike.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Turistskatt i Cannes

De franske myndighetene har innført en turistskatt på overnattinger i Cannes. På samtlige hotell og leilighetshotell tas det ut en ekstra skatt, som betales direkte til hotellet senest ved avreise. Barn under 12 år er fritatt fra turistskatt.

Pris pr. person og natt (2016):
2-stjerners hotell/leilighetshotell: 0,90 euro
3-stjerners hotell/leilighetshotell: 1,20 euro
4-stjerners hotell/leilighetshotell: 1,60 euro
5-stjerners hotell/leilighetshotell: 1,80 euro

Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell kan avvike fra den offisielle klassifiseringen av hotellet, som er grunnlaget for skattens størrelse.

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Flere banker og minibanker.

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell

Elektrisitet

240 V. Europeisk standard med to hull.

Språk

Fransk
Finn reisen din til Cannes