Se hotell (11)
En reise til Cannes på Den franske riviera er en vellykket kombinasjon av luksus, glamour, småbysjarm og eksklusivt badested.
Byens filmfestival lokker hvert år hele verdens kjendiselite til Cannes. De eksklusive forholdene preger byen også resten av året, ikke minst langs den palmekantede strandpromenaden La Croisette hvor luksushotell og merkevarebutikker ligger vegg i vegg. Likevel har Cannes lykkes med å bevare noe av småbysjarmen. Noen skritt fra det hektiske utelivet i sentrum av byen ligger den langt roligere gamlebyen Le Suquet, og nede i havnen ligger lystyachtene side om side med de lokale fiskebåtene. Kontrastene, eller snarer hvor vellykket blandingen av disse to miljøene tross alt er, gjør at du som besøkende føler deg hjemme i Cannes. De lange og brede sandstrendene er ytterligere en trivselsfaktor. Om du er ute etter å sole deg og bade, kommer ikke Cannes til å skuffe deg.

Vings Cannes

Når du bestiller en reise med Ving til Cannes kan du velge mellom en rekke fine hotell, for eksempel des Orangers Cannes med sentral beliggenhet i gamlebyen. Vil du heller bo på et luksushotell ved strandpromenaden, bør du velge Majestic. Foretrekker du en leilighet, kan du ta en titt på Citadines Croisette Cannes.

Slik reiser du hit

Til Cannes reiser du med rutefly med Ving – det perfekte valg for deg som vil reise på egen hånd. Når du reiser med rutefly velger du akkurat den avreisedagen, reiselengden, reisemålet og hotellet som passer deg best. La Ving hjelpe deg med å skreddersy ferien – vi gjør alt fra å finne reisen til å bestille fly og hotell som er nøye tilpasset dine ønsker.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Luksushotell
  • By og strand
  • Lang strandpromenade
  • Hotell i sentrum
  • Godt utvalg av butikker, restauranter og uteliv

Våre gjesters vurdering Cannes

Finn reise til Cannes