Se hotell (47)

Reiser til Amsterdam

På en reise til Amsterdam møtes du av en gjestfri og pen by, særpregede kanaler og broer, vakre hus, kafeer og restauranter – klare til å utforskes.
Det er kort vei til Amsterdam for oss nordmenn, derfor er byen et perfekt reisemål for en helgetur. Det er enkelt å utforske byen til fots eller på sykkel – Amsterdam er en av verdens mest sykkelvennlige byer. Shoppingmulighetene er gode og byen er full av restauranter i alle prisklasser. Amsterdam er en flerkulturell by, noe som gjenspeiles i byens restauranttilbud.

Bo sentralt i Amsterdam

Ving tilbyr reiser til Amsterdam med en mengde hotell å velge mellom, og de fleste ligger blant nettverket av kanaler i sentrum av byen. Du kan bo i nærheten av Vondelspark, handlegater og severdigheter som Anne Franks hus, Rijksmuseum og Vincent van Gogh Museum. I dette området og rundt Leidseplein ligger det mange restauranter, barer og puber. Uansett om du går eller sykler er det lett å finne veien til det meste.

TIng å gjøre i Amsterdam

Det er mye å finne på i Amsterdam, og massevis å se. Om du ikke vil bli med på en guidet kanalbåttur eller Hop-On Hop-Off-busser, er det null problem å spasere rundt i byen eller leie en sykkel. Og når bena trenger hvile kan vi anbefale en båttur på kanalene. Da får du oppleve byen fra et annet perspektiv. Du kan også leie en pedalbåt og tråkke rundt på egen hånd.
Dersom du har værgudene på din side kan det kanskje friste med en picnic i det grønne?

Vings reiser til Amsterdam

Når du bestiller en reise med Ving til Amsterdam reiser du med rutefly, og du kan selv bestemme hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Du kan bestille en reise med både fly og hotell til Amsterdam for en helg eller så lenge det passer deg. Flytiden fra Norge er kort, og det er kun 20 minutter med tog fra flyplassen inn til sentrum. Perfekt for en helg!
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Sentrale hotell
  • Luksushotell
  • Gode shoppingmuligheter
  • Godt utvalg av restauranter og uteliv

Våre gjesters vurdering Amsterdam

Finn reise til Amsterdam

Inspirasjon og reisetips

Keukenhof i Amsterdam

Utflukter og matopplevelser i Amsterdam

Vår reiseekspert Sarah tipser deg om hva Amsterdam har å by på når det gjelder mat, opplevelser – ikke minst tulipaner.