Se hotell (47)

Reiser til Amsterdam

På en reise til Amsterdam møtes du av en gjestfri og pen by, særpregede kanaler og broer, vakre hus, kafeer og restauranter – klare til å utforskes.
Det er kort vei til Amsterdam for oss nordmenn, slik at byen er perfekt for en helgetur. Det er enkelt å utforske byen til fots eller på sykkel – Amsterdam er en av verdens mest sykkelvennlige byer. Shoppingmulighetene er gode, og byen er full av restauranter i alle prisklasser. Amsterdam er en flerkulturell by, noe som gjenspeiles i byens restauranttilbud.

Bo sentralt i Amsterdam

Ving tilbyr reiser til Amsterdam med en overflod av hotell å velge mellom, og de fleste ligger blant nettverket av kanaler i sentrum av byen. Du kan bo i nærheten av Vondelspark, handlegater og severdigheter som Anne Franks hus, Rijksmuseum og Vincent van Gogh Museum. I dette området og rundt Leidseplein ligger det mange restauranter, barer og puber. Uansett om du går eller sykler er det lett å finne veien til det meste.

Å gjøre i Amsterdam

Det er mye å finne på i Amsterdam, og mye å se. Om du ikke vil bli med på en guidet kanalbåttur eller Hop-On Hop-Off-busser, er det null problem å spasere rundt i byen eller leie en sykkel. Om du vil hvile føttene kan vi anbefale en båttur på kanalene. Da får du oppleve byen fra et annet perspektiv. Du kan også leie din egen pedalbåt og tråkke rundt på egen hånd.
Om været er på din side kan det kanskje friste med en picnic i det grønne?

Vings reiser til Amsterdam

Når du bestiller en reise med Ving til Amsterdam reiser du med rutefly, og du kan selv bestemme hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Du kan bestille en reise med både fly og hotell til Amsterdam for en helg eller så lenge det passer deg. Flytiden fra Norge er kort, og det er kun 20 minutter med tog fra flyplassen inn til sentrum. Perfekt for en helg!
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Sentrale hotell
  • Luksushotell
  • Gode shoppingmuligheter
  • Godt utvalg av restauranter og uteliv
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Amsterdam

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Inspirasjon og reisetips

Keukenhof i Amsterdam

Utflukter og matopplevelser i Amsterdam

Vår reiseekspert Sarah tipser deg om hva Amsterdam har å by på når det gjelder mat, opplevelser – ikke minst tulipaner.

Finn reise til Amsterdam
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.