Se hotell (23)

Reiser til San Diego

San Diego er Californias nest største by og har milelange strender, yrende folkeliv, vingårder og massevis av inspirerende restauranter.
Selv om San Diego på mange måter er en typisk amerikansk storby, er den også noe for seg selv. San Diego har et levende sentrum med folkeliv, restauranter og det historiske Gaslamp Quarter. På bare et kvarter kommer du til den meksikanske grensen eller noen av strendene langs kysten, og kjører du nordover tar det ikke lang tid før du kommer til snøkledde fjell.

San Diego

San Diego kjennes mye mer ut som en ekte by enn mange andre byer i USA. Her er det et kompakt sentrum i det historiske Gaslamp Quarter, med hus som sjelden er høyere enn 3–4 etasjer og mange spennende butikker og restauranter. Rett ved siden av ligger East Village, kjent for sitt blomstrende kulturliv med konserter, gallerier og en av Californias største musikkfestivaler – San Diego Street Scene. Nord for East Village finner du Balboa Park, som er et enormt park- og naturområde med massevis av museer, sportsanlegg og scener av forskjellige slag. Det er kanskje litt for lett å tilbringe all tid i San Diego uten å egentlig bevege seg utenfor sentrum, men det er mye og se og gjøre på kort kjøreavstand fra byen også.

Sol og strand i San Diego

Bare noen mil nord for sentrum ligger La Joll, med vakre strender som er veldig populære blant surfere og som strekker seg forbi Pacific Beach helt ned til Mission Bay. Her er det fristende å tilbringe hele dagen, kanskje avbrutt av en lunsj i selve byen La Jolla, der du kan nyte småbyatmosfæren og kanskje titte på kjendiser. Syd for byen venter den milelange Coronado Beach, som ligger på det smale neset som skiller Stillehavet fra San Diego Bay og det tilhørende naturreservatet.

San Diego med bil

Med bil er det enkelt å besøke alle severdigheter og attraksjoner i nærheten av San Diego. Reiser du et lite stykke innover i landet finner du for eksempel til over hundre små og middelsstore vingårder. De aller fleste av dem tar imot besøkende som vil prøvesmake vin og kanskje kjøpe med seg en flaske eller to. Etterpå kan du kjøre videre til den sjarmerende lille byen Julian som ligger omgitt av skog høyt oppe i fjellet. Vil du oppleve områdets kontraster bør du ta turen innom Borrego Springs, en liten by omgitt av dramatisk ørkenlandskap.

Våre gjesters vurdering San Diego

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til San Diego