Se hotell (39)

Reiser til Tokyo

En reise til Tokyo vil garantert innfri alle de forventninger du har til denne verdensbyen. Spis sushi, syng karaoke, se sumobryting og besøk noen av de merkelige temarestaurantene japanere har slik forkjærlighet for. Velkommen til Tokyo – en verden for seg selv!
Tokyo består egentlig av flere byer og forsteder som har smeltet sammen til en storby med 35 millioner innbyggere. Fra toppen av det 333 meter høye Tokyo Tower, et av byens høyeste bygg, kan du beundre den spektakulære utsikten over et bylandskap med skyskrapere og neonskilt så langt øyet kan se. Under bakkenivå ligger en annen del av byen – t-banen – som med sine 14 linjer sørger for at rutekartet ser ut som fargerik spaghetti. Tokyo er overveldende, med et fornøyelsesliv og shoppingtilbud som overgår det aller meste.

Bo sentralt i Tokyo

Offentlig kommunikasjon er både billig og pålitelig i Tokyo, og det er lett å ta seg rundt, men det er likevel en fordel å bo sentralt i området du velger. Når du reiser med Ving finner du alltid et hotell som passer for deg. Vi tilbyr hotell i flere av byen mest populære områder, som Shibuya, Shinjuku, Ginza og ved Tokyo Station.

Ting å gjøre i Tokyo

Pulsen er høy i Tokyo, og inntrykkene mange. Desto mer kontrastfylt er derfor stillheten i byens mange parker og buddhistiske templer.
Shoppingentusiaster vil trives uansett hvilken bydel de velger, men et besøk i neonopplyste Shibuya og Shinjuku er et must. I hippe Harajuku ser du ungdom posere i cosplay-kostymer, og du kan utforske morgendagens trender. Den hyggelige bydelen Omotesando er stedet for deg som vil utforske et av byens beste restaurant- og bartilbud. Matentusiaster bør også få med seg det nærmest legendariske fiskemarkedet Tsukuji, der en tidlig morgentur gjerne avrundes med en skål rykende varm nudelsuppe til frokost. Trenger du e lite avbrekk fra alle inntrykkene kan du besøke en "onsen", et japansk badehus hvor du kan tilbringe flere timer for å rense både kropp og sjel.

Utforsk omgivelsene

Selv om Tokyo byr på nok opplevelser til å fylle et helt liv, er det mye å se og gjøre også utenfor storbyen. Ta for eksempel lyntoget Shinkansen til den gamle hovedstaden Kyoto. Turen på 52 mil tar under to timer. Det er også fullt mulig å besøke det hellige fjellet Fuji på en dagsutflukt fra Tokyo, og da får du også sett litt av den vakre, japanske landsbygda underveis.
Nyttige tips
  • Luksushotell
  • Sentrale hotell
  • Hotell for voksne
  • Godt utvalg av butikker, restauranter og uteliv
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Tokyo

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Inspirasjon og reisetips

Gate i Tokyo

Guide til kjente områder i Tokyo

Tokyo – hypermoderne, historie, kultur, metropol og galskap. Vår reiseekspert gir sine beste tips for byen og guider deg rundt skyskrapere, neonskilt og klassiske templer i Japans hovedstad.

Finn reise til Tokyo
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.