Se hotell (16)

Reiser til Rio de Janeiro

En reise til Rio de janeiro lokker med stekende sol, samba og sene kvelder. Velkommen til Brasil!
I Rio de janeiro møtes du av dunkende sambarytmer, vakre strender og en lidenskapelig livsstil. Livsgleden i Rio smitter over på alle som kommer hit. Klimaet er behagelig tropisk, med frodig vegetasjon hele året. Byen ligger i naturskjønne omgivelser mellom høye, grønne fjell og det mørkeblå Atlanterhavet. De milelange gylne sandstrendene langs Ipanema og Copacabana er verdensberømte. Kan du ikke få nok av strender, bør du kombinere besøket i Rio de Janeiro med noen dager i Buzios, også kalt Brasils Saint-Tropez.

Ting å gjøre i Rio de Janeiro

Byen er kanskje mest kjent for sine strender og sambarytmer, men Rio er også mye mer. Liker du shopping, finner du garantert noe som frister i gaten Visconde de Piraja i Ipanema-området. Her og der ligger det også spennende markeder med lokalt håndverk hvor du kan kjøpe helt unike suvenirer. Du bør heller ikke gå glipp av en tur med taubanen opp til Sukkertoppen, den fantastiske utsikten fra Corcovado-fjellet med den ikoniske Kristusstatuen, eller en fotballkamp på berømte Maracanã stadion.

Restauranter og fornøyelser

I Rio nyter de masse frukt og ferskpressede juicer, som selges i juicebarer på nesten alle gatehjørner. Byen har et rikt mangfold av restauranter, og et besøk på en churrascaria, restauranter med fokus på grillet kjøtt, anbefales virkelig. Når kvelden kommer kan du velge mellom alt fra eksklusive diskotek, sambaklubber, pianobarer og vanlige barer til restauranter og lokale kafeer. Selv går cariocaene ut sent – aldri før i ellevetiden om kvelden!

Vings reiser til Rio de Janeiro

Med Ving kan du selv bestemme hvilken dag du vil reise til Rio de Janeiro og hvor lenge du ønsker å være borte. Ving tilbyr en rekke hotell, og de aller fleste har sentral beliggenhet ved stranden Copacabana. Velg mellom alt fra mellomklassehotell til luksushotell, og selv om de ligger like ved stranden har de fleste hotellene basseng.
For å oppleve så mye som mulig under oppholdet kan du kombinere Rio de Janeiro med noen dager i Buzios, en eksotisk oase ca. 2,5 timer øst for Rio.
Nyttige tips
  • By og strand
  • Fine sandstrender
  • Hotell i sentrum
  • Godt utvalg av butikker, restauranter og uteliv
  • Valgfri reiselengde
  • Kombiner flere reisemål

Våre gjesters vurdering Rio de Janeiro

Finn reise til Rio de Janeiro