Se hotell (37)

Reiser til Istanbul

Istanbul, Tyrkia
Reis til Istanbul med Ving og velg blant hotell i de historiske bydelene eller nær butikker og trendy restauranter i en av de nyere bydelene.
Istanbul er Tyrkias største by, og byens hemmelighet er dens tilgjengelighet. Avstandene er korte, prisene er lave og på en reise til Istanbul blir du hilst velkommen med like store deler vennlighet og nysgjerrighet. Asia møter Europa, og resultatet er en by hvor alle føler seg hjemme, enten du lytter til tyrkisk gladpop på en kafe, eller måper i stum beundring over de praktfulle mosaikkutsmykningene i Den blå moské. Istanbuls severdigheter er verdensberømte: Hagia Sofia, Den blå moské og Topkapipalasset er de tre mest kjente eksemplene på Tyrkias rike kulturarv. Istanbul rommer også slående vakker bysantinsk arkitektur. Krydderselgere, barberere og skopussere bidrar til å gjøre gater og basarer til et fargerikt lappeteppe. Om det blir for folksomt i gatene kan du alltid velge å ta trikken i stedet for å gå. Det meste av Istanbul kan nås fil fots.

Beyoglu eller Sultanahmet?

Beyoglu er ikke bare den mest moderne bydelen i Istanbul, det er også en av de mest trendy bydelene i hele Europa. Her ligger barer, restauranter, boutiquer og moderne hotell side om side i et kosmopolitisk folkehav. Lenger ned ligger Sultanahmet, tvers overfor Det gylne horn. Her venter historiske severdigheter som Den blå moské, Topkapi-palasset og Grand Bazar med et nærmest uendelige antall småbutikker.
Hvilken bydel man liker best er en smakssak, og det er bare å hoppe på trikken for å oppleve noe nytt.

Fornøyelser i Istanbul

Hvis du først skal til Istanbul, er det nærmest obligatorisk å besøker et hamam, et tradisjonelt tyrkisk bad. Stress og gamle bekymringer blir skrubbet av kroppen, og du føler deg myk og ren og full av ny energi og livsgnist. Den fornyede energien kan du for eksempel bruke på en av byens populære nattklubber som holder åpent til morgengry. I sommersesongen er det flere utendørsklubber og steder som byr på livemusikk med alt fra jazz, rock og soul til reggae og tango.

Vings reiser til Istanbul

Når du bestiller en reise med Ving til Istanbul reiser du med rutefly og velger selv når det passer deg å reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Du får fleksibilitet og trygghet i én og samme pakke, og du er i tillegg beskyttet av pakkereiseloven når du reiser med Ving. Du kan velge mellom hotell i forskjellige prisklasser, så her er det noe for enhver smak og lommebok. For dere som vil bo skikkelig bra kan vi anbefale Grand Hyatt Istanbul, et eksklusivt hotell med basseng, treningsrom, spa og sentral beliggenhet.
Nyttige tips
  • Luksushotell
  • Sentrale hotell
  • Hotell i alle prisklasser
  • Gode shoppingmuligheter
  • Godt utvalg av restauranter og uteliv
  • Valgfri reiselengde

Våre gjesters vurdering Istanbul

Finn reise til Istanbul