Se hotell (42)

Reiser til Istanbul

Istanbul, Tyrkia
Når du bestiller en reise til Istanbul med Ving kan du velge blant hotell i de historiske bydelene eller å bo blant shoppingområder og trendy restauranter i en av de nyere bydelene.
I Istanbul har du alt innen rekkevidde. Avstandene er korte, prisene er lave og på en reise til Istanbul blir du hilst velkommen med like store deler vennlighet og nysgjerrighet. Orienten møter Europa, og resultatet er en by hvor alle føler seg hjemme, enten du lytter til tyrkisk gladpop på en kafe, eller måper i stum beundring over de praktfulle mosaikkutsmykningene i Den blå moské. Istanbuls severdigheter er verdensberømte: Hagia Sofia, Den blå moské og Topkapipalasset er de tre mest kjente eksemplene på Tyrkias rike kulturarv. Istanbul rommer også slående vakker bysantinsk arkitektur. Krydderselgere, barberere og skopussere bidrar til å gjøre gater og basarer til et fargerikt lappeteppe. Om det blir for folksomt i gatene kan du alltid velge å ta trikken i stedet for å gå. Det meste av Istanbul kan nås fil fots.

Beyoglu eller Sultanahmet?

Beyoglu er ikke bare den mest moderne bydelen i Istanbul, det er også en av de mest trendy bydelene i hele Europa. Her ligger barer, restauranter, boutiquer og moderne hotell side om side i et kosmopolitisk folkehav. Lenger ned ligger Sultanahmet, tvers overfor Det gylne horn. Her venter historiske severdigheter som Den blå moské, Topkapi-palasset og Grand Bazar med et nærmest uendelige antall småbutikker.
Hvilken bydel man liker best er en smakssak, og det er bare å hoppe på trikken for å oppleve noe nytt.

Fornøyelser i Istanbul

Hvis du først skal til Istanbul, er det nærmest obligatorisk å besøker et hamam, et tradisjonelt tyrkisk bad. Stress og gamle bekymringer blir skrubbet av kroppen, og du føler deg myk og ren og full av ny energi og livsgnist. Den fornyede energien kan du for eksempel bruke på en av byens populære nattklubber som holder åpent til morgengry. I sommersesongen er det flere utendørsklubber og steder som byr på livemusikk med alt fra jazz, rock og soul til reggae og tango.

Vings reiser til Istanbul

Når du bestiller en reise med Ving til Istanbul reiser du med rutefly og velger selv når det passer deg å reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Du får fleksibilitet og trygghet i én og samme pakke, og du er i tillegg beskyttet av pakkereiseloven. Du kan velge mellom hotell klassifisert med fra 2 til 5 bølger, så her er det noe for enhver smak og lommebok. For dere som reiser uten barn og vil bo riktig bra kan vi anbefale Top Selection-hotellet Grand Hyatt Istanbul, et eksklusivt hotell med basseng, treningsstudio, spa og sentral beliggenhet.
Nyttige tips
  • Luksushotell
  • Sentrale hotell
  • Hotell i ulike prisklasser
  • Gode shoppingmuligheter
  • Godt utvalg av restauranter og uteliv
  • Valgfri reiselengde
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Istanbul

Finn reise til Istanbul
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.