Se hotell (35)

Reiser til Milano

Milano kan friste med fasjonable motehus, historie og kultur som går flere tusen år tilbake, samt opera, mat og shopping i verdensklasse.
Milano har et stort utvalg barer og restauranter, og det milanesiske kjøkken er velrenommert. Milano er en verdens viktigste motemetropoler, og nettopp av den grunn rommer byen mange restauranter som serverer mat fra alle verdens hjørner. I tillegg er mat fra Sardinia, Sicilia, Calabria og Napoli er godt representert.

Formel 1: Italian Grand Prix

Ikke langt fra Milano ligger den berømte Monza-banen, der man har kjørt Formel 1 siden 1950-tallet. Dette er en av de legendariske Formel 1-banene, og hit kan du reise med Vings Formel 1-pakke, hvor fly, hotell og billetter til både lørdagen og søndagens løp inngår.

Severdigheter i Milano

Her er kulturen, kunsten og arkitekturen i verdensklasse. Det finnes alltid noe å se og oppleve i Milano: Duomo di Milano, verdens tredje største marmorkirke, La Scala, det verdensberømte operahuset der blant annet de tre tenorene har sunget, og Palazzo Marino, Milano vakreste palass, for å nevne noen. I Cenacolo Vinciano finner du Leonardo da Vincis maleri Nattverden, et av verdens mest berømte kunstverk. Her må du bestille tid for å se maleriet.

Shopping i Milano

I motebyen Milano er shoppingmulighetene enorme. Den mest eksklusive shoppinggaten er Via Montenapoleone. Her ligger forretningene til de store motehusene på rekke og rad, og det er det en fornøyelse å rusle gatelangs selv om man bare skal vindusshoppe. På Corso Buenos Aires og Corso Vercelli er prisene mer moderate, og her handler gjerne Milanos innbyggere.

Vings reiser til Milano

Til Milano reiser du med rutefly og bestemmer selv avreisedato og hvor lenge du vil være borte. Våre hotell har mellom 3 og 5 bølger og ligger sentralt i Milano. Det er bare å velge det hotellet som passer deg best.
Nyttige tips
  • Hotell i alle prisklasser
  • Sentrale hotell
  • Bra uteliv
  • Mange restauranter
  • Godt utvalg av butikker

Våre gjesters vurdering Milano

Finn reise til Milano