Se hotell (29)

Reiser til Bangkok

Start ferien i Thailand med en reise til Bangkok, og bo noen netter her, eller bli i en hel uke. Med Ving kan du reise til Bangkok året rundt, både sommer og vinter.
Gateselgere, travle markeder og gylne templer kjemper om oppmerksomheten i denne asiatiske metropolen. En tur til Bangkok gir deg ferieminner som varer resten av livet, men sørg for ikke å planlegge for mye på forhånd. Et besøk til Chinatown kan lett ta et par timer mer enn du tror, akkurat som det kan være vanskelig å rive seg løs fra de lokale markedene. Trikset er å ikke stresse, men heller nyte øyeblikket i stedet for å prøve å rekke så mye som mulig.
Føler du deg litt overveldet av Bangkok bør du ta en båttur på Chao Phraya-elven. Du ser mye fra båten uten å måtte springe rundt på egen hånd. Et besøk til Wat Pho, kjent for sin massasjeskole, er også en fin måte å roe ned pulsen og hente deg inn på.

Et utvalg uten sidestykke

I det indiske kvarteret blander currylukten seg med røkelse fra tempelet i smuget ved siden av. Vil du nyte maten er utvalget i Bangkok uten sidestykke! Hvor ellers kan du velge mellom McDonald's, nystekte frosker fra et gatekjøkken eller en fiskemiddag du selv peker ut i restaurantens akvarium?

Bo bra i Bangkok

Bangkok er en travel by med høyt tempo, derfor er det viktig å velge et hotell der du virkelig kan slappe av mellom slagene. Reiser du med Ving kan du velge mellom hotell for enhver smak. Vil du bo ekstra godt kan vi anbefale Top Selection-hotellet Peninsula. Dette hotellet ligger ved Chao Phraya-elven, og har høy standard og utmerket service. For den som reiser med barn er Family Comfort-hotellet LIT Bangkok Residence kanskje et bedre alternativ. Dette er et hyggelig leilighetshotell med basseng og gangavstand til det enorme kjøpesenteret MBK.

Vings reiser til Bangkok

Ving flyr deg til Bangkok med rutefly, og du bestemmer selv når du vil reise og hvor lenge du vil være borte. Du kan dessuten kombinere oppholdet i Bangkok med et annet av våre reisemål – perfekt om du ønsker å slå sammen et storbyopphold med en badeferie. Så hvorfor ikke begynne reisen med noen dager i Bangkok og avslutte med sol og bad på en av Thailands mange fristende strender? Hvor lang ferien blir bestemmer du selv.
Nyttige tips
  • Luksushotell
  • Hotell for voksne
  • Familiehotell
  • Hotell med basseng
  • Valgfri reiselengde
  • Kombiner flere reisemål
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Bangkok

Finn reise til Bangkok
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.