Se hotell (38)

Reiser til Chicago

Østkysten USA, USA
En reise til Chicago byr på et stort utvalg av kultur, severdigheter, restauranter, shopping og fornøyelser.
Chicago har vakker beliggenhet ved Lake Michigan og blir også kalt "The Windy City". Midt i Chicago finner du strender, småbåthavner og store grøntområder i tillegg til noen av verdens høyeste bygninger – Sears Tower og John Hancock Building, med over 100 etasjer og en helt fantastisk utsikt. Chicago skuffer aldri, og er ideell for en langhelg med et rikt utvalg av kulturtilbud, bra restauranter, variert shopping og et spennende uteliv. Chicago er verdensberømt for sin arkitektur og kunst fra 1900-tallet, men flere bygninger av kjente arkitekter som Frank Lloyd Wright og Louis Sullivan.

Chicago fra vannet

Når været tillater det anbefaler vi en tur på Lake Michigan eller Chicago River. Et annet tips er å sette av en dag til Field Museum of Natural History hvor utstillingene omfatter alt fra antropologi og botanikk til romalder. Adler Planetarium viser alt fra karttegning og navigering til utforskning av rommet.

Vings reiser til Chicago

Når du bestiller en reise med Ving til Chicago velger du selv hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte – slik kan du skreddersy reisen din. Du kan velge mellom en rekke hotell med alt fra mellomklassehotell med tre bølger til luksushotell med fem bølger. Hotellene ligger spredt i de sentrale delene av byen, fra shoppingområdet Magnificent Mile til det store friluftsområdet Grant Park og alt imellom. Flere av hotellene har treningsstudio, innendørsbasseng og spa.
Nyttige tips
 • Luksushotell
 • Valgfri reiselengde
 • Hotell i sentrum
 • Hotell med basseng
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Chicago

Vær
 • januar
1°-7°
4
Soltimer/dag
19
Regnfrie dager
 • februar
2°-6°
5
Soltimer/dag
18
Regnfrie dager
 • mars
6°-2°
6
Soltimer/dag
19
Regnfrie dager
 • april
14°5°
7
Soltimer/dag
18
Regnfrie dager
 • mai
21°11°
9
Soltimer/dag
20
Regnfrie dager
 • juni
26°16°
10
Soltimer/dag
20
Regnfrie dager
 • juli
29°20°
10
Soltimer/dag
21
Regnfrie dager
 • august
28°19°
9
Soltimer/dag
22
Regnfrie dager
 • september
24°14°
8
Soltimer/dag
21
Regnfrie dager
 • oktober
17°8°
7
Soltimer/dag
22
Regnfrie dager
 • november
8°-
5
Soltimer/dag
19
Regnfrie dager
 • desember
2°-5°
4
Soltimer/dag
19
Regnfrie dager
Fly og transport

Flytid

Ca. 11 timer fra Oslo lufthavn inkl. mellomlanding(er).

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Chicago med rutefly hele året.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra Chicago O'Hare International Airport til sentrum er ca. 40-50 minutter (ca. 25 km). Det finnes også buss- og togforbindelser. Chicago Transit Authority's (CTA) er busser som trafikkerer strekningen fra flyplassen til Downtown Chicago. Det går tog ca. hvert 8. minutt fra kl. 05.00–23.00 mandag til fredag, og hvert 10. minutt i helgene. En enkeltreise tar ca. 45 minutter. Reisetidene kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Shopping
Chicago's Magnificent Mile er et enormt shoppingområde langs Michigan Avenue med ca. 450 butikker i en blanding av amerikansk og internasjonal stil. Her burde de fleste greie å finne noe!
Mat, drikke og uteliv
Chicago har restauranter med mat fra alle verdenshjørner og i alle prisklasser, fra familierestauranter til de mest luksuriøse og trendy restaurantene du kan tenke deg. Det amerikanske kostholdet har tradisjonelt kanskje ikke vært verdens sunneste, men tidene forandrer seg, og mange restauranter i Chicago har snappet om trenden med kortreiste, økologiske matvarer. Det er ingen grunn til å bli urolig – det er fortsatt en enkel sak å få tak i en klassisk Chicago hot dog eller Chicago deep dish pizza.

matvandring i Chicago

Chicago har mange forskjellige distrikter, og mange forskjellige signaturretter. Hvilke som er best er vanskelig å svare på, men du kan bli med på matvandring som lar deg smake på alt. Det er også matvandring hvor dere dukker ned i ett eneste distrikt, og noen som foregår utenfor byen. Det er bare å velge og vrake!
Hvis du er i Chicago og har lyst på en kveld på byen vil du ikke bli skuffet. Her er det noe for enhver smak. Hverdag eller helg, her er det alltid noe å finne på. Utelivet i Chicago består av livlige barer, mikrobryggerier, heftige nattklubber, morsomme standup-show, jazzklubber og livemusikk.
Aktiviteter og severdigheter
Det er populært blant både tilreisende og fastboende å være tilstede på sportsstevner når byens egne lag spiller, og det er mye å velge mellom.

Hockey NHL

Det er en opplevelse å se Chicago Blackhawks spille på hjemmebane på The United Center.

Amerikansk fotball NFL

Å se Chicago Bears på Soldier Field Stadium er verdt et besøk, men billettene er relativt dyre og vanskelige å få tak i.

Baseball MLB

Om du er interessert i baseball bør du få med deg en kamp med Chicago White Sox på U.S. Cellular Field.
Chicago er berømt for sin arkitektur, og har lenge vært assosiert med et av arkitekturhistoriens største navn, Frank Lloyd Wright. The Art Institute of Chicago er et av verdens mest fremstående kunstmuseer. Andre populære severdigheter inkluderer blant annet Cloud Gate, Millennium Park, Navy Pier og Field Museum.
Hvordan du kommer deg rundt
Offentlige kommunikasjon fungerer veldig bra i Chicago. T-bane og lokaltog er enkle å ta, og i tillegg går det mange busser om du ikke vil ta taxi eller leie bil.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale på reisemålet.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Resortavgift på hotell

I Chicago forekommer det ofte at hotellene tar en resortavgift på 15–50 USD pr. dag og rom, og denne skal betales ved ankomst. Avgiften dekker enkelte fellesfasiliteter og er obligatorisk for alle gjester. Det eksakte beløpet får du vite ved ankomst til hotellet.

Valuta og betaling

USD. Eurocard, MasterCard og Visa.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Norsk tid –7 timer

Elektrisitet

110 volt, man må ha adapter.

Språk

Amerikansk

Øvrig informasjon

Vær oppmerksom på at hotell i USA vanligvis har 21 års aldersgrense. Dette innebærer at minst én person i reisefølget må ha fylt 21 år. For spørsmål om ev. unntak, kontakt Ving på 23 15 58 50.
Når du sjekker inn med kredittkort på hotellet, tar de et avtrykk av kortet som garanti for at alt som settes på rommet blir betalt (telefon, restaurantregninger etc.) Mange hotell tar et obligatorisk depositum som fås igjen ved avreise. Har man ikke kredittkort kan man som regel betale kontant.

Finn reise til Chicago
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.