Se hotell (40)

Reiser til Chicago

Østkysten USA, USA
En reise til Chicago byr på et stort utvalg av kultur, severdigheter, restauranter, shopping og fornøyelser.
Chicago har vakker beliggenhet ved Lake Michigan og blir også kalt "The Windy City". Midt i Chicago finner du strender, småbåthavner og store grøntområder i tillegg til noen av verdens høyeste bygninger – Sears Tower og John Hancock Building, med over 100 etasjer og en helt fantastisk utsikt. Chicago skuffer aldri, og er ideell for en langhelg med et rikt utvalg av kulturtilbud, bra restauranter, variert shopping og et spennende uteliv. Chicago er verdensberømt for sin arkitektur og kunst fra 1900-tallet, men flere bygninger av kjente arkitekter som Frank Lloyd Wright og Louis Sullivan.

Chicago fra vannet

Når været tillater det anbefaler vi en tur på Lake Michigan eller Chicago River. Et annet tips er å sette av en dag til Field Museum of Natural History hvor utstillingene omfatter alt fra antropologi og botanikk til romalder. Adler Planetarium viser alt fra karttegning og navigering til utforskning av rommet.

Vings reiser til Chicago

Når du bestiller en reise med Ving til Chicago velger du selv hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte – slik kan du skreddersy reisen din. Du kan velge mellom en rekke hotell med alt fra mellomklassehotell til luksushotell, klassifisert av Ving med 3–5 bølger. Hotellene ligger spredt i de sentrale delene av byen, fra shoppingområdet Magnificent Mile til det store friluftsområdet Grant Park og alt imellom. Flere av hotellene har treningsstudio, innendørsbasseng og spa.
Nyttige tips
  • Luksushotell
  • Valgfri reiselengde
  • Hotell i sentrum
  • Hotell med basseng

Våre gjesters vurdering Chicago

Finn reise til Chicago

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.