Storbyferie med barn
Inspirasjon

Barnevennlige storbyhotell

Skal du på storbytur med familien? På denne siden finner du våre mest barnevennlige storbyhotell. Alle hotellene er velholdte, prisgunstige og har rom eller leiligheter med plass til minst to voksne og to barn. Perfekt for en familieferie i storbyen!

City Favourite Selection

Tivoli, København

Tivoli er et temahotell som gir spennende assosiasjoner til Danmarks mest kjente fornøyelsespark med samme navn. Hotellet er tegnet av arkitekten Kim Utzon og er innredet i moderne stil. Her bor du midt i sentrum og har gangavstand til Tivoli og shoppinggaten Strøget.

Citadines Prestige Holborn-Covent Garden

Citadines Holborn, London

Citadines Holborn-Covent Garden er et familievennlig og hyggelig leilighetshotell, med gangavstand til musikaldistriktet SoHo, British Museum, Covent Garden og China Town.

City Favourite Selection

Novotel Paris Centre Tour Eiffel, Paris

Novotel Paris Centre Tour Eiffel er et moderne og stilrent hotell som passer for hele familien og ligger i nærheten av Eiffeltårnet. Hotellet ligger sentralt i Paris og har vakker utsikt over byen og Seinen. Helt øverst ligger hotellets fitness-senter med tilhørende treningsrom og oppvarmet innendørsbasseng.

Mamaison Residence Belgicka, Praha

Mamaison Residence Belgicka er et fint leilighetshotell i den trendy bydelen Vinohrady. Fra hotellet har du gangavstand til Prahas historiske sentrum, severdigheter, restauranter og butikker. Hotellet har også treningsrom, badstue og et familierom med biljardbord.

Citadines Tour Eiffel

Citadines Tour Eiffel, Paris

I sjarmerende Grenelle ligger Citadines Tour Eiffel med markeder, kaféer og tradisjonelle brasserier rett utenfor døren. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for deg som vi oppleve byen Paris og dens severdigheter.

Turim Lisboa Hotel, Lisboa

Turim Lisboa Hotel ligger i sentrale Lisboa, nær den vakre parken Eduardo VII. I hotellets restaurant kan du prøve tradisjonelle portugisiske retter eller velge fra en mer internasjonal meny

Citadines Berlin Kurfürstendamm

Citadines Berlin Kurfürstendamm, Berlin

Citadines Berlin Kurfürstendamm er et fint leilighetshotell som ligger rett bak paradegaten Kurfürstendamm i Charlottenburg. Hotellet har lyse og trivelige leiligheter for opptil 4 personer. I nærheten av hotellet ligger t-banen som raskt bringer deg til bydelen "Mitte" i Berlin hvor du finner flere av de store severdighetene.

H10 Berlin Kudamm

H10 Berlin Kudamm, Berlin

H10 Berlin Kudamm består av to bygninger og ligger rett ved den store shoppinggaten Kurfürstendamm i Berlin og i gangavstand til både Kaiser Wilhelms minnekirke og Berlins dyrepark. Den historiske bygningen ble bygget allerede i 1888 og var fra starten av en kommunal skole, før den ble gjort om til et lekkert designhotell i 2011.

Citadines Ramblas Barcelona

Citadines Ramblas Barcelona er et pent leilighetshotell med perfekt beliggenhet i byens mest kjente gate, La Rambla. Her bor du midt i Barcelonas turiststrøk med restauranter, butikker og severdigheter på alle kanter.

San Carlos, New York

San Carlos er et elegant og hyggelig hotell med personlig atmosfære. Hotellet ligger på fasjonable East Side, sentralt i Midtown på Manhattan. Fra San Carlos har du gangavstand til Central Park, Rockefeller Center, St. Patricks Cathedral og Fifth Avenue.

Flere tips til deg som reiser med barn