Se hotell (40)

Reiser til Venezia

Venezia, Italia
Solglitrende kanaler, palasser og fortauskafeer, eksklusive motehus og duvende gondoler er noe av det som venter deg på en reise til Venezia.
På en reise til Venezia er det selvsagt en del steder man simpelthen må se – som for eksempel Markusplassen, Dogepalasset og Sukkenes bro. Sistnevnte er den berømte broen fra Dogepalasset over til det gamle fengselet, der fangene gikk sukkende tilbake etter å ha fått dommen sin – derav navnet. Venezia er for øvrig en by som det kan være vanskelig å finne frem i, men trøsten er at det går alltid en vaporetto – vannbuss – eller en gondol.

Gondoler, broer og festivaler

Til Venezia reiser du først og fremst for å oppleve alt det vakre rundt deg. Og det kan du for eksempel gjøre mens du sitter på en kafe eller glir langs kanalene om bord i en gondol. Venezianerne benytter enhver anledning til å feire, noe de utallige arrangementene og festlighetene er et bevis på. Ta for eksempel karnevalet som starter ti dager før "Fetetirsdag" (Mardi Gras). Da fylles gater og torg og spesielt Markusplassen med feststemte mennesker i sine fineste kostymer. I Venezia arrangeres det også regattaer, en filmfestival og til og med en fest som markerer befrielsen fra pesten i 1576, og mye annet.

Vings reiser til Venezia

Når du bestiller en reise med Ving til Venezia har du en mengde hotell å velge blant. Vi har populære hotell i alle prisklasser, men om du ønsker å bo på første klasse velger du sannsynligvis det luksuriøse Top Selection-hotellet Luna Baglioni. Her bor du i nærheten av Markusplassen, og det er mulig å komme med gondol helt fram til hotellinngangen.
På en reise med Ving til Venezia kan du selv bestemme hvilken dag du vil reise og hvor lenge du vil være borte – perfekt enten du skal på en weekend-tur eller et lengre opphold.
Nyttige tips
  • Direktefly
  • Hotell i sentrum
  • Luksushotell
  • Hotell i ulike prisklasser
  • Gode restauranter

Våre gjesters vurdering Venezia

Finn reise til Venezia