Se hotell (43)

Reiser til Venezia

Venezia, Italia
Kanaler som glitrer i solskinnet, palasser, gatekafeer, eksklusive motehus og duvende gondoler venter rundt hjørnet på din reise til Venezia. Denne sagnomsuste byen er akkurat like romantisk som du forestiller deg.
I Venezia er det selvsagt mange steder man simpelthen Må se; Markusplassen, Dogepalasset og Sukkenes bro. Denne berømte broen går fra Dogepalasset over til det gamle fengselet, og navnet har den fått fordi det var denne broen fangene krysset etter å ha fått sin dom. Venezia er for øvrig en by som det kan være vanskelig å finne frem i, men trøsten er at det går alltid en vaporetto – vannbuss – eller en gondol.

Gondoler, broer og festivaler

Til Venezia reiser du først og fremst for å oppleve alt det vakre rundt deg. Og det kan du for eksempel gjøre mens du sitter på en kafe eller glir langs kanalene om bord i en gondol. Venezianerne benytter enhver anledning til å feire, noe de utallige arrangementene og festlighetene er et bevis på. Ta for eksempel karnevalet som starter ti dager før "Fetetirsdag" (Mardi Gras). Da fylles gater og torg og spesielt Markusplassen med feststemte mennesker i sine fineste kostymer. I Venezia arrangeres det også regattaer, en filmfestival og til og med en fest som markerer befrielsen fra pesten i 1576, og mye annet.

Vings reiser til Venezia

Når du bestiller en reise med Ving til Venezia er det en mengde hotell å velge mellom. Vi har populære hotell i alle prisklasser, men om du ønsker å bo på første klasse velger du sannsynligvis det luksuriøse Signature-hotellet Luna Baglioni. Her bor du i nærheten av Markusplassen, og det er mulig å ankomme hotellinngangen med gondol.
Når du reiser til Venezia med Ving bestemmer du selv hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte – perfekt for både en helg eller et lengre opphold.
Nyttige tips
  • Direktefly
  • Hotell i sentrum
  • Luksushotell
  • Hotell i ulike prisklasser
  • Gode restauranter
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Venezia

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Venezia
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.