Se hotell (54)

Reiser til Praha

En reise til Praha inneholder alt man kan ønske seg av en europeisk storby – billig shopping, mange puber og restauranter samt et rikt kulturliv.
I Praha har de fleste av Vings hotell sentral beliggenhet nær gamlebyen, Karlsbroen og Vàclavplassen. I dette området er det mange hyggelige restauranter, kafeer og ølhaller å velge mellom – og det er billig, både å spise og drikke. I Praha fungerer t-bane- og trikkesystemet utmerket, så det er ikke noe problem å bo i litt roligere omgivelser rett utenfor sentrum.

Mat og drikke

Den gylne byen Praha har en restaurant på hvert gatehjørne. Her kan du spise et deilig treretters måltid til veldig lave priser. De fleste av verdens kjøkkener er representert, men utforsk også det tsjekkiske kjøkken mens du er i byen – det innebærer som regel mye kjøtt, fyldige gryteretter og fritert mat. Tsjekkiske øl er verdensberømt. Staropramen, Pilsner Urquell og Gambrinus er noen av de gode ølmerkene som kanskje har bidratt til at tsjekkerne har verdensrekord i øldrikking. Å bli med på et matstreif er en god begynnelse på en reise til Praha. Da får du raskt overblikk over hva som finnes og hvordan det smaker.

Utelivet i Praha

Det tsjekkiske ølet kan du nyte på noen av byens rundt 8000 puber. Serveringen fungerer på en litt annen måte enn her hjemme: Når ølen er drukket opp får du en ny med det samme, og slik fortsetter det til du sier at nå holder det. Hvis du vil prøve deg på andre fornøyelser, kan du utforske Prahas sydende uteliv med en mengde jazzklubber, rockebarer og nattklubber. Rundt Václavplassen og Karlsbroen ligger det mange populære steder.

Sentrale hotell i Praha

Når du bestiller en reise med Ving til Praha velger du selv når du skal reise og hvor lenge du ønsker å være borte – det være seg en helg eller noen dager midt i uken. Du får fleksibilitet og trygghet i én og samme pakke, og du er i tillegg beskyttet av pakkereiseloven.
Med Ving har du mange hotell å velge mellom i Praha, med noe for enhver smak og lommebok.
To av våre rimeligste og mest populære hotell er Hotel Ariston & Ariston Patio og Carlton, som begge ligger i den vakre bydelen Zizkov. Vil du bo midt i hjertet av gamlebyen er Monastery Garden et godt alternativ. Ønsker du et lekkert og unikt hotell bør du kikke på Iron Gate Hotel and Suites eller NH Collection Prague Carlo IV. Skal du reise med barn, anbefaler vi barnevennlige Mamaison Residence Belgicka, et leilighetshotell med gangavstand til mange av byens severdigheter. For voksne som reiser uten barn kan vi tipse om unike Hotel Hoffmeister & Spa, som også har utmerket beliggenhet samt et originalt spa som er verdt turen.
Nyttige tips
  • Sentrale hotell
  • Luksushotell
  • Hotell i alle prisklasser
  • Lokale restauranter
  • Valgfri reiselengde
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Praha

Inspirasjon og reisetips

Reiseekspert Kaci spaserer i Praha

En helg i Praha – den gylne byen

Tsjekkias hovedstad byr på unike opplevelser, mat og vin. Vår reiseekspert Kaci elsker Praha, og her får du hennes tips til hva du kan finne på under en helg i den gylne byen.

Finn reise til Praha
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.