Se hotell (23)

Reiser til Hamburg

Det tar mindre enn to timer å reise til Hamburg, Tysklands nest største by, med sitt fantastiske utvalg av restauranter, uteliv, shopping, severdigheter og andre fristelser.
Hamburg er en stor by, veldig stor. Men for en tilfeldig turist virker det ikke slik, fordi mye av byens fornøyelser og attraksjoner ligger samlet i sentrum. Dessuten er det enkelt å komme seg rundt. Problemet er at det er så mye som frister at det er vanskelig å vite hvor man skal begynne. Shopping finner du overalt, og byen er full av museer som dekker det meste – fra Beatlemania på Reeperbahn til Tysklands største kunstmuseum, Hamburger Kunsthalle. Hamburg er også kjent for sine parker, men kanskje ikke like kjent for alle broene som krysser byens mange kanaler og gjør en byvandring til en variert og morsom opplevelse.

Bo bra i Hamburg

Ving tilbyr både enkle og mer elegante hotell i Hamburg, derfor er det ingen sak å finne et hotell som passer for deg. På Barcelo Hamburg bor du både stilfullt og komfortabelt i sentrum, nær restauranter, shopping og severdigheter. Er du ute etter noe som er litt mer utenom det vanlige bør du ta en titt på The George Hotel, som ligger nær innsjøen Aussenalster med gangavstand til sentrum.
Med Ving reiser du med rutefly og velger selv når det passer deg å reise og hvor lenge du vil være borte, det være seg en helg, langhelg eller noe annet.

Spis godt i Hamburg

Hamburg er uten tvil en by for matelskere – enten du er gourmet eller foretrekker ujålete husmannskost. Her kan du utforske det tradisjonelle tyske kjøkkenet eller slå til med noe mer elegant fra Japan eller Libanon. Hamburg har virkelig noe for enhver smak, og er du glad i øl bør du absolutt få med deg et besøk på et av Hamburgs utallige bryggerier som både lager og serverer sitt eget øl. Hvis du vil smake på mange øltyper på kort tid skal du bestille en guidet pubrunde som inkluderer de mest populære bryggeriene og bierstuben. Du kan selvsagt også bestille et matvandring som gir deg smakebiter av byens mange delikatesser.

Severdigheter i Hamburg

Hamburg er en blanding av det klassiske og det moderne – og alt midt imellom. Noen eksempler på severdigheter er verdens største modelljernbane Wunderland, eller det spennende Fischmarkt i St. Pauli, som ikke bare er et fiskemarked på tidlige morgener, men like mye et festlokale, musikkscene og søndagsmarked. Rett sør for St. Pauli ligger velkjente Reeperbahn, og ikke så langt derfra finner du Hafencity – de gamle havneområdene som er pusset opp til en trendy og eksklusiv bydel. Har du lyst til å shoppe kan du for eksempel gå til triangelet mellom Jungfernstieg, Fuhlentwiete og Neuern Wall, der du finner det siste på motefronten. Mer jordnær shopping finner du på Harry´s Hamburger Hafenbazar eller i noen av gatene i St. Pauli. Vil du utforske Hamburg by night kan du velge mellom det meste – fra Reeperbahns vovede fornøyelsene til musikaler, teater, konserter, kabareter og mye mer. Hamburg har ganske enkelt noe for alle – døgnet rundt, året rundt. Velg når du vil reise, hvor du vil bo og hvor lenge du vil være der. Ving ordner resten.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Sentrale hotell
  • Hotell i ulike prisklasser
  • Godt utvalg av butikker, restauranter og uteliv

Våre gjesters vurdering Hamburg

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Hamburg