Se hotell (36)

Reiser til Hamburg

Det tar mindre enn to timer å reise til Hamburg, Tysklands nest største by, med sitt fantastiske utvalg av restauranter, uteliv, shopping, severdigheter og andre fristelser.

Hamburg er en stor by, veldig stor. Men for en tilfeldig turist virker det ikke slik, fordi mye av byens fornøyelser og attraksjoner ligger samlet i sentrum. Dessuten er det enkelt å komme seg rundt. Problemet er at det er så mye som frister at det er vanskelig å vite hvor man skal begynne. Shopping finner du overalt, og byen er full av museer som dekker det meste – fra Beatlemania på Reeperbahn til Tysklands største kunstmuseum, Hamburger Kunsthalle. Hamburg er også kjent for sine parker, men kanskje ikke like kjent for alle broene som krysser byens mange kanaler og gjør en byvandring til en variert og morsom opplevelse.

Bo bra i Hamburg

Ving tilbyr både enkle og mer elegante hotell i Hamburg, derfor er det ingen sak å finne et hotell som passer for deg. På Barcelo Hamburg bor du både stilfullt og komfortabelt i sentrum, nær restauranter, shopping og severdigheter. Er du ute etter noe som er litt mer utenom det vanlige bør du ta en titt på The George Hotel, som ligger nær innsjøen Aussenalster med gangavstand til sentrum.
Med Ving reiser du med rutefly og velger selv når det passer deg å reise og hvor lenge du vil være borte, det være seg en helg, langhelg eller noe annet.

Spis godt i Hamburg

Hamburg er uten tvil en by for matelskere – enten du er gourmet eller foretrekker ujålete husmannskost. Her kan du prøve det tradisjonelle tyske kjøkkenet eller noe mer elegant fra Japan eller Libanon. Og er du glad i øl bør du absolutt få med deg et besøk på et av Hamburgs utallige bryggerier som både lager og serverer sitt eget øl.

Severdigheter i Hamburg

Hamburg er en blanding av det klassiske og det moderne – og alt midt imellom. Noen eksempler på severdigheter er verdens største modelljernbane Wunderland, eller det spennende Fischmarkt i St. Pauli, som ikke bare er et fiskemarked på tidlige morgener, men like mye et festlokale, musikkscene og søndagsmarked. Rett sør for St. Pauli ligger velkjente Reeperbahn, og ikke så langt derfra finner du Hafencity – de gamle havneområdene som er pusset opp til en trendy og eksklusiv bydel. Har du lyst til å shoppe kan du for eksempel gå til triangelet mellom Jungfernstieg, Fuhlentwiete og Neuern Wall, der du finner det siste på motefronten. Mer jordnær shopping finner du på Harry´s Hamburger Hafenbazar eller i noen av gatene i St. Pauli. Vil du utforske Hamburg by night kan du velge mellom det meste – fra Reeperbahns vovede fornøyelsene til musikaler, teater, konserter, kabareter og mye mer. Hamburg har ganske enkelt noe for alle – døgnet rundt, året rundt. Velg når du vil reise, hvor du vil bo og hvor lenge du vil være der. Ving ordner resten.

Nyttige tips
 • Valgfri reiselengde
 • Sentrale hotell
 • Hotell med 2–5 hjerter
 • Godt utvalg av butikker, restauranter og uteliv
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Hamburg

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Vær
 • januar
2°-3°
2
Soltimer/dag
14
Regnfrie dager
 • februar
3°-3°
2
Soltimer/dag
15
Regnfrie dager
 • mars
8°0
4
Soltimer/dag
16
Regnfrie dager
 • april
13°3°
6
Soltimer/dag
16
Regnfrie dager
 • mai
18°7°
8
Soltimer/dag
17
Regnfrie dager
 • juni
22°11°
8
Soltimer/dag
15
Regnfrie dager
 • juli
23°13°
7
Soltimer/dag
15
Regnfrie dager
 • august
23°13°
6
Soltimer/dag
16
Regnfrie dager
 • september
19°10°
6
Soltimer/dag
15
Regnfrie dager
 • oktober
14°6°
3
Soltimer/dag
16
Regnfrie dager
 • november
7°2°
2
Soltimer/dag
13
Regnfrie dager
 • desember
4°-1°
1
Soltimer/dag
14
Regnfrie dager
Fly og transport

Flytid

Ca. 1 time og 25 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Hamburg med rutefly året rundt.
Når du bestiller en reise med rutefly gjennom Ving kan du bestille transport fra flyplassen til hotellet, som oftest med taxi eller minibuss. Prisen varierer avhengig av transportmiddel og avstand til hotellet. Eksakt pris får du oppgitt ved bestilling. All informasjon om bestilt transport finner du på reisebeviset ditt.

Les mer om transport her.

Reisetiden fra Hamburgs flyplass til hotellene er ca. 30 minutter (ca. 11 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Shopping
Langs Mönckenbergstrasse og Spitalerstrasse er det et stort utvalg av butikker og gallerier. I området rundt Neuer Wall ligger de mer eksklusive forretningene, og bydelen St. Pauli rommer små butikker og markeder med et interessant utvalg.
Mat, drikke og natteliv
Et stort og variert utvalg av restauranter med alt fra rimelig hurtigmat til eksklusive restauranter med mat fra hele verden.
Utelivet i Hamburg er variert, med barer, klubber, diskotek, teaterforestillinger og mye livemusikk. Reeperbahn er et berømt fornøyelsesdistrikt. Hamburg er også kjent for sine mange musikaler.
Aktiviteter og severdigheter
Museer, markeder, utstillinger, teatre, musikaler.
Hvordan du kommer deg rundt
T-bane, buss og båt for å reise rundt inne i selve byen. For utflukter ut av byen anbefales det å bruke lokaltog, S-Bahn.
Fakta

Vår service

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Pass og visum

For norske statsborgere må passet være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum til Tyskland. For mer informasjon ta kontakt med Tysklands ambassade på tlf. 23 27 54 00. https://oslo.diplo.de/no-no

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Tyskland.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Valuta og betaling

Euro. Minibanker finnes.

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell

Elektrisitet

230 V.

Språk

Tysk

Øvrig informasjon

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Finn reisen din til Hamburg