Se hotell (26)

Reiser til Hamburg

Det tar mindre enn to timer å reise til Hamburg, Tysklands nest største by, med sitt fantastiske utvalg av restauranter, uteliv, shopping, severdigheter og andre fristelser.
Hamburg er en stor by, veldig stor. Men for en tilfeldig turist virker det ikke slik, fordi mye av byens fornøyelser og attraksjoner ligger samlet i sentrum. Dessuten er det enkelt å komme seg rundt. Problemet er at det er så mye som frister at det er vanskelig å vite hvor man skal begynne. Shopping finner du overalt, og byen er full av museer som dekker det meste – fra Beatlemania på Reeperbahn til Tysklands største kunstmuseum, Hamburger Kunsthalle. Hamburg er også kjent for sine parker, men kanskje ikke like kjent for alle broene som krysser byens mange kanaler og gjør en byvandring til en variert og morsom opplevelse.

Bo bra i Hamburg

Ving tilbyr både enkle og mer elegante hotell i Hamburg, derfor er det ingen sak å finne et hotell som passer for deg. På Barcelo Hamburg bor du både stilfullt og komfortabelt i sentrum, nær restauranter, shopping og severdigheter. Er du ute etter noe som er litt mer utenom det vanlige bør du ta en titt på The George Hotel, som ligger nær innsjøen Aussenalster med gangavstand til sentrum.
Med Ving reiser du med rutefly og velger selv når det passer deg å reise og hvor lenge du vil være borte, det være seg en helg, langhelg eller noe annet.

Spis godt i Hamburg

Hamburg er uten tvil en by for matelskere – enten du er gourmet eller foretrekker ujålete husmannskost. Her kan du utforske det tradisjonelle tyske kjøkkenet eller slå til med noe mer elegant fra Japan eller Libanon. Hamburg har virkelig noe for enhver smak, og er du glad i øl bør du absolutt få med deg et besøk på et av Hamburgs utallige bryggerier som både lager og serverer sitt eget øl. Hvis du vil smake på mange øltyper på kort tid skal du bestille en guidet pubrunde som inkluderer de mest populære bryggeriene og bierstuben. Du kan selvsagt også bestille et matvandring som gir deg smakebiter av byens mange delikatesser.

Severdigheter i Hamburg

Hamburg er en blanding av det klassiske og det moderne – og alt midt imellom. Noen eksempler på severdigheter er verdens største modelljernbane Wunderland, eller det spennende Fischmarkt i St. Pauli, som ikke bare er et fiskemarked på tidlige morgener, men like mye et festlokale, musikkscene og søndagsmarked. Rett sør for St. Pauli ligger velkjente Reeperbahn, og ikke så langt derfra finner du Hafencity – de gamle havneområdene som er pusset opp til en trendy og eksklusiv bydel. Har du lyst til å shoppe kan du for eksempel gå til triangelet mellom Jungfernstieg, Fuhlentwiete og Neuern Wall, der du finner det siste på motefronten. Mer jordnær shopping finner du på Harry´s Hamburger Hafenbazar eller i noen av gatene i St. Pauli. Vil du utforske Hamburg by night kan du velge mellom det meste – fra Reeperbahns vovede fornøyelsene til musikaler, teater, konserter, kabareter og mye mer. Hamburg har ganske enkelt noe for alle – døgnet rundt, året rundt. Velg når du vil reise, hvor du vil bo og hvor lenge du vil være der. Ving ordner resten.
Nyttige tips
 • Valgfri reiselengde
 • Sentrale hotell
 • Hotell med 2–5 bølger
 • Godt utvalg av butikker, restauranter og uteliv
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Hamburg

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Vær
 • januar
2°-3°
2
Soltimer/dag
14
Regnfrie dager
 • februar
3°-3°
2
Soltimer/dag
15
Regnfrie dager
 • mars
8°-
4
Soltimer/dag
16
Regnfrie dager
 • april
13°3°
6
Soltimer/dag
16
Regnfrie dager
 • mai
18°7°
8
Soltimer/dag
17
Regnfrie dager
 • juni
22°11°
8
Soltimer/dag
15
Regnfrie dager
 • juli
23°13°
7
Soltimer/dag
15
Regnfrie dager
 • august
23°13°
6
Soltimer/dag
16
Regnfrie dager
 • september
19°10°
6
Soltimer/dag
15
Regnfrie dager
 • oktober
14°6°
3
Soltimer/dag
16
Regnfrie dager
 • november
7°2°
2
Soltimer/dag
13
Regnfrie dager
 • desember
4°-1°
1
Soltimer/dag
14
Regnfrie dager
Fly og transport

Flytid

Ca. 1 time og 25 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Hamburg med rutefly året rundt.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra Hamburgs flyplass til hotellene er ca. 30 minutter (ca. 11 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Shopping
Langs Mönckenbergstrasse og Spitalerstrasse er det et stort utvalg av butikker og gallerier. I området rundt Neuer Wall ligger de mer eksklusive forretningene, og bydelen St. Pauli rommer små butikker og markeder med et interessant utvalg.
Mat, drikke og uteliv
Hamburg byr på et stort og variert utvalg av restauranter, med alt fra rimelig hurtigmat til eksklusive gourmetrestauranter. Du kan spise deg gjennom matretter fra hele verden. Hamburg er kjent for å servere Tysklands beste sjømat, og flere av byens restauranter kan vise til stjerner i Michelinguiden. Foretrekker du robust tysk husmannskost får du selvsagt det også, og få med deg et besøk på noen av byens lokale bryggerier mens du er i Hamburg.
Utelivet i Hamburg er variert, med barer, klubber, diskotek, teaterforestillinger og mye livemusikk. Reeperbahn er et berømt fornøyelsesdistrikt. Hamburg er også kjent for sine mange musikaler.
Aktiviteter og severdigheter
Museer, markeder, utstillinger, teatre, musikaler. Hamburger Kunsthalle er et kunstmuseum i Hamburg med en imponerende utstilling. Miniatur Wunderland er et enormt modelljernbaneanlegg – faktisk verdens største miniatyrmuseum!
Hvordan du kommer deg rundt
T-bane, buss og båt for å reise rundt inne i selve byen. For utflukter ut av byen anbefales det å bruke lokaltog, S-Bahn.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Valuta og betaling

Euro. Minibanker finnes.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell

Elektrisitet

230 V.

Språk

Tysk

Øvrig informasjon

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.

Finn reise til Hamburg
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.