Se hotell (31)

Reiser til Gdansk

Flyturen til Gdansk tar bare halvannen time fra Oslo. Vel fremme venter spennende historie, flott arkitektur, billig shopping og et yrende uteliv.
Gdansk har flere sjarmerende torg og en bykjerne som er perfekt for fotgjengere, med mange severdigheter innen kort rekkevidde. Her ligger historiske monumenter side om side med trendy kafeer, skyggefulle parker og moderne kjøpesentre. Takket være byens eventyraktige atmosfære og vakre arkitektur er det hyggelig å rusle rundt i Gdansk, både på dagtid og om kvelden. I dag har Gdansk så godt som vokst sammen med Sopot og Gdynia og skapt den såkalte Trippelbyen. Den livlige badebyen Sopot blir ofte kalt Polens St. Tropez, og er et veldig populært sted i sommermånedene. Her er det en vakker sandstrand, Europas lengste tremolo, hyggelige restauranter og et pulserende uteliv.

Severdigheter i Gdansk

I Hansatiden og i middelalderen var Gdansk en viktig havneby og et senter for handelen med rav. Det var også i Gdansk at andre verdenskrig startet og kommunismens fall i Europa begynte. Takket være byens rike historie har dagens Gdansk et nesten uendelig utvalg av severdigheter. En av byens mest berømte bygninger er havnekranen Zuraw fra middelalderen, som har blitt et viktig landemerke for Gdansk. Her finner du også verdens største mursteinskirke, Mariakirken. De som orker å gå alle trappene opp i kirketårnet blir belønnet med en fantastisk utsikt over byen. I Birgitta-kirken kan du beundre verdens største alter av rav. Gdansk har dessuten en mengde museer for deg som vil dypdykke i kunst, historie og rav.

Vings reiser til Gdansk

Du flyr til Gdansk på ca. 1,5 time fra Oslo. Med Ving kan du reise med rutefly året rundt og selv bestemme avreisedato og reiselengde.
Ving kan tilby hotell i ulike kategorier, klassifisert med alt fra 3 til 5 bølger. Alle hotellene ligger i sentrum av Gdansk, nær alt byen har å by på. Og vil du ha en litt ekstra gullkantet ferie anbefaler vi luksushotellet Hilton Gdansk, som er et av Polens mest populære hotell.
Nyttige tips
  • Sentrale hotell
  • Luksushotell
  • Rimelig mat og drikke
  • Valgfri reiselengde

Våre gjesters vurdering Gdansk

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Gdansk

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.