Se hotell (21)

Reiser til Bologna

Bologna, Italia
Italiensk mote og det italienske kjøkken er grunn god nok til å reise til Bologna, den blomstrende hovedstaden i den rike jordbruksregionen Emilia Romagna.
Bolognas gamle bydeler har elegante arkader, vakre bygninger og kulturskatter som Palazzo Comunale, 1300-tallsbasilikaen San Petronio ved Piazza Maggiore og Fontana del Nettuno. Her finner du også Europas eldste universitet, grunnlagt i 1088. Bologna er også kjent som Italias kulinariske hovedstad, med en mengde restauranter. Selvfølgelig kan du ikke reise hit uten å smake ekte spaghetti bolognese!

Italias kulinariske hovedstad

Om du reiser til Bologna for matens skyld vil du ikke bli skuffet. Her er det et bredt utvalg av restauranter av alle typer – fra luksusrestauranter til små steder av typen "hull i veggen". Visste du at lasagne, som jo er en favoritt på norske middagsbord, kommer herfra? Det er bare én av de lokale rettene du bør prøve i Bologna, og selvsagt må måltidet avrundes på en ekte italiensk isbar. Etter middagen venter byens yrende uteliv med trendy barer og klubber.

Vings reiser til Bologna

Med Ving kan du reise med rutefly til Bologna året rundt og selv bestemme avreisedato og hvor lenge du vil være borte. Vi har hotell i flere prisklasser og alle ligger sentralt i Bologna. Det er bare å velge det hotellet som passer deg best!
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Hotell i sentrum
  • Mange restauranter
  • Lokale restauranter
  • Bra uteliv
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Bologna

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Bologna
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.