Se hotell (21)

Reiser til Bologna

Bologna, Italia
Italiensk kjøkken og mote er grunner gode nok til å reise til Bologna, den blomstrende hovedstaden i den rike jordbruksregionen Emilia Romagna.
Bolognas gamle bydeler har elegante arkader, vakre bygninger og kulturskatter som Palazzo Comunale, 1300-tallsbasilikaen San Petronio ved Piazza Maggiore og Fontana del Nettuno. Her finner du også Europas eldste universitet, grunnlagt i 1088. Bologna er også kjent som Italias kulinariske hovedstad, med en mengde restauranter. Selvfølgelig kan du ikke reise hit uten å smake ekte spaghetti bolognese!

Italias kulinariske hovedstad

Om du reiser til Bologna for matens skyld vil du ikke bli skuffet. Her er det et bredt utvalg av restauranter av alle typer – fra luksusrestauranter til små steder av typen "hull i veggen". Visste du at lasagne, som jo er en favoritt på norske middagsbord, kommer herfra? Det er bare én av de lokale rettene du bør prøve i Bologna, og selvsagt må måltidet avrundes på en ekte italiensk isbar. Etter middagen venter byens yrende uteliv med trendy barer og klubber.

Vings reiser til Bologna

Med Ving kan du reise med rutefly til Bologna året rundt og selv bestemme avreisedato og hvor lenge du vil være borte. Vi har hotell i flere prisklasser og alle ligger sentralt i Bologna. Det er bare å velge det hotellet som passer deg best!
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Hotell i sentrum
  • Mange restauranter
  • Lokale restauranter
  • Bra uteliv

Våre gjesters vurdering Bologna

Finn reise til Bologna