Se hotell (36)

Reiser til Firenze

Firenze er en perle i herlige Toscana. Hit reiser du for å nyte vin, god mat, vakker kunst og eksklusiv shopping i fantastiske omgivelser.
Når du reiser til Firenze bør du velge et hotell med sentral beliggenhet for å få så mye som mulig ut av oppholdet. Denne utrolig vakre renessansebyen har lokket til seg store kunstnere som Leonardo da Vinci, Botticelli og Michelangelo. Selve bykjernen er liten og trang og fylt med historiske bygninger, palass, museer, kirker, restauranter og eksklusive butikker. Det anbefales å rusle rundt i gatene og nyte omgivelsene. Vær oppmerksom på at de beste og rimeligste restaurantene ligger et stykke unna de største turiststrøkene. Og hvis du er her om sommeren anbefaler vi en piknik i en av Firenzes herlige parker.

Restauranter i Firenze

Firenze er omgitt av åser med oliventrær og romantiske daler. Selve byen er fylt med vakre hus, palass, små torg og fantastiske kirker. Og byen har selvsagt en mengde stemningsfulle restauranter med riktig god mat på menyen. Firenze er hjemstedet til noen av Italias beste restauranter. De toscanske kjøkken er kjent for sine førsteklasses og ferske råvarer, og den italienske maten slutter aldri å glede sansene. Firenze har også mange trivelige trattoriaer, som er et godt alternativ til de dyrere restaurantene. For en rask innføring i mulighetene anbefaler vi å bestille et matvandring hvor du tar deg rundt i byen til fots og smaker deg frem.

Med Ving til Firenze

Med Ving kan du reise til Firenze med rutefly året rundt og selv bestemme avreisedato og reiselengde. På den måten kan du skreddersy reisen din. VI tilbyr hotell i flere priskategorier, klassifisert med fra 3 til 5 bølger. Nesten alle ligger sentralt i Firenze og i nærheten av alt som byen har å tilby.
Nyttige tips
  • Luksushotell
  • Gode restauranter
  • Mer enn 70 hotell
  • Valgfri reiselengde

Våre gjesters vurdering Firenze

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Firenze

Inspirasjon og reisetips

Vingård i Toscana

Drømmen om Toscana

Vår reiseekspert Tomas har lenge hatt en sommerdrøm om å bo i et hus i Toscana – og sommeren 2022 var året han gjorde drømmen til virkelighet. Her finner du Tomas sine beste tips på hva du ikke må gå glipp av i Toscana.