Se hotell (39)

Reiser til Athen

Bli med på en reise til Athen, verdens mest moderne, antikke by med et pulserende uteliv og et fantastisk shoppingtilbud.
Athen er mye mer enn Akropolis, Dionysos-teatret, museer og antikk gresk kunst og kultur. Her tar de enkle fornøyelsene aldri slutt. Gå deg bort i byens gater og finn dine egne favorittsteder blant tavernaer, kafeer, barer og nattklubber. Athen har to ansikter – ett for dagen og ett for natten. Når mørket faller på stiger stemningen på byens torg, kafeer og restauranter, og man glemmer dagens hete og trafikkaos.

Shopping og matopplevelser

Athen er byen for deg som er glad i å shoppe. Det meste av butikker ligger i gangavstand fra sentrum. Rundt Syntagmaplassen finner du alt fra hvitløksranker til Armani-dresser. Markedsgaten Monastiraki frister med klær, antikviteter, tepper, skulpturer, gullsmykker og mye mer, og i Kolonaki ligger motebutikkene på rekke og rad. I den gamle bydelen Plaka ligger det en populær mathall. Byen kryr av gode restauranter hvor du kan nyte lokale delikatesser som souvlaki, moussaka, tzatziki og ostepai.

Vings reiser til Athen

Når du bestiller en reise til Athen med Ving reiser du med rutefly og bestemmer selv når du vil reise og hvor mange dager du ønsker å være borte. Når du reiser med Ving til Athen kan du velge mellom rundt et dusin hotell i forskjellige prisklasser. Aller best bor du på førsteklasses Royal Olympic i nærheten av Athens vakre gamleby. Hotellet har basseng hvor du kan kjøle deg ned på varme dager.

Dra på utflukt

Ta en tur opp til Lykavittos, kalksteinklippen som er Athens høyeste punkt. Her ligger Agios Giorgos kapell, hvor du har en fantastisk utsikt over byen. Vil du opp til toppen kan du ta kabelbanen som går fra Aristippou-gaten i Kolonaki. Har du lyst på en lengre utflukt kan du ta ferge og hurtigbåt fra Athens havneby Pireus (åtte kilometer fra Athen) til hele det greske øyriket.
Nyttige tips
  • Sentrale hotell
  • Hotell med basseng
  • Godt utvalg av butikker, restauranter og uteliv
  • Valgfri reiselengde

Våre gjesters vurdering Athen

Finn reise til Athen