Se hotell (30)

Reiser til Washington, D.C.

Østkysten USA, USA
Det hvite hus er kanskje verdens mest berømte bygning, men Washington, D.C. har mye mer å by på enn presidentboligen.
Washington, D.C. ble USAs hovedstad i år 1800. På stedet der det tidligere bare var sumpmark ble det anlagt en by som var skreddersydd for sitt formål, med hver gate og bygning planlagt ned til den minste detalj. I dag ser vi at resultatet ble vellykket og at de brede boulevardene og store grøntområdene er i god behold.

En annerledes by

Washington, D.C. ligner ingen annen amerikansk by. Her har staselige bygninger, parker, vakre monumenter og ambassader erstattet skyskrapere og industriområder som er så vanlige i andre amerikanske byer. Byens sentrale del, The Mall, er en åpen park mellom Lincoln Memorial og United States Capitol, nesten to kilometer lang. Langs The Mall ligger nasjonalmonumentene, regjeringsbygninger og museer. Her er det et godt restaurantutvalg med smaker fra alle verdenshjørner.

Mange severdigheter

Washington, D.C. har mange berømte severdigheter. Det hvite hus har vært offisiell bolig for alle USAs presidenter, bortsett fra George Washington, og har mer enn en million besøkende hvert år. United States Capitol er en imponerende bygning med en stor, hvit kuppel som huser Kongressen, som består av Senatet og Representanthuset. Deler av bygningen er åpent for besøkende. Washingtons høyeste bygning er Washington-monumentet, en 169 meter høy obelisk, der du kan ta heisen opp til en fantastisk utsikt 152 meter over byen. Smithsonian Institution er også verdt et besøk. Her finner du totalt 15 museer og en zoologisk hage, de fleste ligger grupperte ved The Mall. Her finner du blant annet National Gallery of Art, Museum of National History, National Postal Museum og det populære Air & Space Museum.

Vings Washington, D.C.

Til Washington, D.C. reiser du på egen hånd. Vi tilbyr rutefly og hotell, men ikke reiselederservice. De fleste av Vings hotell ligger sentralt.
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Washington, D.C.

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Vær
 • januar
7°-1°
4
Soltimer/dag
20
Regnfrie dager
 • februar
8°-1°
5
Soltimer/dag
18
Regnfrie dager
 • mars
12°2°
6
Soltimer/dag
20
Regnfrie dager
 • april
19°8°
7
Soltimer/dag
20
Regnfrie dager
 • mai
25°13°
8
Soltimer/dag
20
Regnfrie dager
 • juni
29°18°
9
Soltimer/dag
20
Regnfrie dager
 • juli
31°21°
9
Soltimer/dag
21
Regnfrie dager
 • august
30°20°
8
Soltimer/dag
21
Regnfrie dager
 • september
26°16°
7
Soltimer/dag
22
Regnfrie dager
 • oktober
20°10°
6
Soltimer/dag
23
Regnfrie dager
 • november
14°4°
5
Soltimer/dag
21
Regnfrie dager
 • desember
8°-1°
4
Soltimer/dag
21
Regnfrie dager
Fly og transport

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise med rutefly til Washington, D.C. året rundt.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra flyplassen til hotellene i Washington er ca. 20-55 minutter (ca. 12-40 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold og hvilken flyplass du lander på.

Fra Washington Dulles International Airport er det rimeligst å ta Washington Flyer Bus som tar deg til t-banestasjonen West Falls Church Metro. Bussene går hver halvtime og tar ca. 30 minutter. Fra Washington National Airport er det billigst å ta gratisbussen til togstasjonen, og deretter Marc-toget til Union Station og t-bane derfra. Fra Ronald Reagan National Airport tar du t-banens gule eller blå linje, det tar ca. 20 minutter til sentrum.
Shopping
Washington D.C har flere shoppingsentre, designerbutikker og spesielle forretninger med berømte merkevarer i ulike prisklasser. Som andre amerikanske byer er handlesentre og varehus populære steder å shoppe og en opplevelse i seg selv.
Mat, drikke og uteliv
I Washington D.C kan du velge og vrake mellom alle typer restauranter. Fodd trucks er et populært innslag i byen, og selger mat til både stressede kontoransatte og turister som vil spise på stående fot for å ha mer tid til overs for sightseeing. Du som synes mat er en viktig del av ferieopplevelsen bør bli med på et organisert matstreif rundt i byen. Washington D.C tilbyr også eksklusive restauranter med stjerner i den berømte Michelinguiden.
Utelivet i Washington D.C er mangfoldig, med et livlig studentmiljø. Her kan du more deg på nattklubber, collegebarer og steder med levende musikk. Byens mest kjente utelivsområde er Georgetown og den historiske gaten U Street Corridor. Hit trekker både tilreisende og lokale gjester om kveldene.
Aktiviteter og severdigheter
I tillegg til attraksjoner som Capitol og Det hvite hus, kryr Washington av museer langs The Mall. Her kan du blant annet besøke National Gallery of Art, Museum of National History, National Postal Museum og det spennende Air & Space Museum. En guidet rundtur i byen er en fin måte å bli kjent med severdighetene i den amerikanske hovedstaden på.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Resortavgift på hotell

I Washington forekommer det ofte at hotellene tar en resortavgift på 15–50 USD pr. dag og rom, og denne skal betales ved ankomst. Avgiften dekker enkelte fellesfasiliteter og er obligatorisk for alle gjester. Det eksakte beløpet får du vite ved ankomst til hotellet.

Valuta og betaling

Amerikanske dollar (USD). Eurocard, Mastercard og Visa.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Elektrisitet

110 volt, man må ha adapter.

Språk

Amerikansk

Øvrig informasjon

Vær oppmerksom på at hotell i USA vanligvis har aldersgrense 21 år. Dette innebærer at minst en person i reisefølget må ha fylt 21 år. For spørsmål om ev. unntak, kontakt Ving på 23 15 58 50
Når du sjekker inn med kredittkort på hotellet, tar de et avtrykk av kortet som garanti for at alt som settes på rommet blir betalt (telefon, restaurantregninger etc.) Mange hotell tar et obligatorisk depositum som fås igjen ved avreise. Har man ikke kredittkort kan man som oftest betale depositumet kontant.

Finn reise til Washington, D.C.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.