Se hotell (33)

Reiser til Krakow

Bestill en reise til Krakow, en av Europas vakreste byer. Her finner du det meste du kan ønske deg av en storbyferie – til veldig lave priser.
Med sin majestetiske arkitektur og sine mange severdigheter havner Krakow ofte på topplisten over Europas vakreste byer. Den gamle hovedstaden er Polens tredje største by, og hadde sin gullalder på slutten av 1500-tallet. Nå spørs det om en ny gyllen tidsalder er på vei.

Severdigheter og shopping

Dagens Krakow er en blomstrende universitetsby med en avslappet og imøtekommende atmosfære. Den hyggelige stemningen, alle severdighetene og de lave prisene er årsaken til at turister fra hele Europa finner veien hit. Torget Rynek Glowny er byens hjerte og et naturlig samlingspunkt. Start gjerne med en kopp kaffe på en av uteserveringene her før du drar på sightseeing blant de over hundre kirkene, de mange vakre bygningene fra middelalderen og slottene med sine spiralformede tårn.
Om det er shoppingen som lokker kommer du heller ikke til å bli skuffet. I Krakow er det mange butikker av alle slag, fra suvenirer til eksklusive merkevarebutikker. Gå heller ikke glipp av det livlige søndagsmarkedet i det gamle jødiske kvarteret Kazimierz.

Utelivet i Krakow

I Krakow spiser du godt og rimelig. Her er det mange bra restauranter og massevis av kafeer og barer som strekker seg fra små og koselige til store og trendy. Takket være alle studentene lokker Krakow med store muligheter for den som vil ut og more seg. Og når skumringen senker seg over byen er det alltid et diskotek og eller en nattklubb i nærheten.

Vings reiser til Krakow

Når du bestiller en reise med Ving til Krakow kan du velge blant en rekke fine hotell, de fleste av dem med sentral beliggenhet. Vi tilbyr alt fra enklere lavprishotell til luksushotell klassifisert med fem bølger. Noen populære eksempler er Stary med sitt fine spa og Best Western Plus Krakow Old Town i gamlebyen. Med Ving er dett mulig å skreddersy reisen, enten det dreier seg om en helg, langhelg eller noe annet. Du velger altså selv når du skal reise og hvor lenge du ønsker å være borte.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Sentrale hotell
  • Hotell i ulike prisklasser
  • Rimelig mat og drikke

Våre gjesters vurdering Krakow

Finn reise til Krakow