Se hotell (11)

Reiser til Alicante

Alicante har perfekt beliggenhet ved Middelhavet. Her finner du alt du kan forvente deg av en storby, krydret med mange fantastiske strender.
Alicante er en av de byene som vokser raskest i Spania, mye takket være turismen. Flere og flere har oppdaget den uvanlige og tiltalende kombinasjonen av storbyens fortreffeligheter og sandstrender som tåler å sammenlignes med noen av Middelhavets fineste.
Når du reiser med Ving til Alicante kan du velge blant nærmere et dusin hotell; noen nær sentrum, noen nær stranden og noen nær begge deler. Dessuten reiser du med rutefly, og kan selv bestemme når du skal reise og hvor lenge du ønsker å være borte.

Sol og badeliv i Alicante

I og rundt Alicante ligger det kilometervis med hvite, finkornede sandstrender. Det er strender for enhver smak; langgrunne og barnevennlige, vindblåste og surfevennlige, bortgjemte klippestrender, store og små. Den nærmeste stranden, Playa del Postiguet, ligger i selve Alicante. Vil du besøke litt mindre strender i nærområdet, kommer du til de fleste med buss eller trikk. Rett i nærheten av Alicante ligger for eksempel Playa de San Juan, som anses å være Spanias beste strand. Selv om den er hele syv kilometer lang kan det bli trangt om plassen, så det lønner seg å være tidlig ute. Én ting er i hvert fall sikkert: Liker du å tilbringe en stor del av ferien på stranden kommer du ikke til å bli skuffet når du bestiller en reise til Alicante med Ving.

Ferie for voksne

Hvis du reiser uten barn bor du aller best på vårt Top Selection-hotell Hospes Amérigo, som er like berømt for sitt design og atmosfære som for sine restauranter, som blander tradisjonelle og nye impulser i smakfulle kombinasjoner. På Hospes Amérigo bor du helt perfekt i et gammelt dominikansk kloster i Alicantes gamle bykjerne, bare noen hundre meter fra stranden.

Golf og severdigheter

Hvis du vil ha en aktiv ferie har du kommet til riktig sted. På strendene kan du prøve alle mulige typer vannsport. Ellers er det golf som lokker mange til Alicante. El Plantio Golf Club ligger fem kilometer utenfor sentrum, og reiser du litt lenger er det mange flere golfbaner å velge mellom.
Severdigheter er det også mange av. Fra borgen Santa Bárbara på den 166 meter høye Benacanti-klippen har du fantastisk utsikt over byen. På museet MACA er blant annet Picasso, Dalí, Miró og Juan Gris representert.

Shopping og fornøyelser i Alicante

Liker du shopping finner du alt fra lokale markeder og kjøpesentre som El Corte Inglés, til butikker som Mango, Zara og Springfield i Alicante. Paradegaten Avenida de Maisonnave er et bra utgangspunkt for shoppingrunden.
Utelivet i byen er også variert, med alt fra små spanske puber med en særegen atmosfære til store diskotek. Det er like stor variasjon i restaurantutvalget.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • By og strand
  • Lang strandpromenade
  • Hotell ved stranden
  • Hotell i sentrum
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Alicante

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Alicante
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.