Se hotell (15)

Reiser til Bergamo

En reise til Bergamo overrasker. Bergamo er en perle i nordlige Italia, som byr på en herlig blanding av nåtid og middelalder.
Bergamo, nord i Italia, ligger kun en time med buss eller tog fra Milano. Bergamo er et relativt uutforsket weekend-reisemål, men i denne historiske byen venter en vakker middeladerby som er en del av UNESCOs verdensarvliste.

Oppdag spennende Bergamo nord i Italia

Bergamo består av to bydeler som enkelt forbindes med en taubane –
en nyere del ved navn Città Bassa, og en eldre del ved navn Città Alta. Den middelalderske Città Alta, også kalt øvre by, er omgitt av en venetiansk bymur fra 1500-tallet, og bydelen domineres av brosteinsgater, vakre torg og severdigheter. Her kan du besøke festningen Rocca di Bergamo, basilikaen Santa Maria Maggiore fra 1100-tallet, kapellet Cappella Colleoni og det elegante palasset Palazzo della Ragione med sine utsmykkede buer. I Città Alta kan du unne deg en espresso i solen og nyte svimlende utsikt over byen og alpetoppene i nord.

I den nyere bydelen Città Bassa, også kalt nedre by, kan du spasere langs avenyer, besøke butikker, kunstgallerier og museer som alle gir oppdagelsesglede. Etter en dag fylt med opplevelser kan du besøke en av byens mange restauranter for en aperitivo og en deilig middag.

Vings reiser til Bergamo

Velger du å reise til Bergamo med Ving, flyr du med rutefly med fleksibel reiselengde, slik at du kan tilpasse reisen helt etter dine ønsker. Våre hoteller har mellom 3 og 5 bølger, og ligger sentralt i Bergamo, både i den nye og gamle delen av byen. Du er bare å velge det hotellet som passer deg best. I tillegg får du en ferie med rask og enkel transport, siden sentrale Bergamo bare ligger noen få kilometer fra Milano-Bergamo flyplass.
Nyttige tips
  • Hotell med spa
  • Hotell fra 3 til 5 bølger
  • Sentrale hotell
  • Hotell i alle prisklasser

Våre gjesters vurdering Bergamo

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Bergamo