Se hotell (65)

Reiser til New York

Østkysten USA, USA
Reis med Ving til New York! Vi tilbyr et bredt utvalg av hotell i ulike klasser og stiler. Velg hotell og flyselskap etter ditt ønske.
Det kryr av hotell i New York, og med Ving har du muligheten til å velge mellom de ulike bydelene. Vi tilbyr hotell i blant annet Soho, Midtown og teaterdistriktene. Kanskje du skal på en langweekend og vil bo i nærheten av Times Square, eller kanskje du ønsker å ha kort vei til Central Park under New York-ferien.

Vings New York

De fleste av Vings hotell ligger syd på Manhattan, i nærheten av både Broadway og Central Park. Her finner du både de rimeligste og mest eksklusive hotellene våre, så du trenger ikke bo langt unna begivenhetenes sentrum selv om du vil bo rimelig. Ving har hatt flere av disse hotellene i en rekke år fordi vi alltid har fornøyde gjester der.
Vil du oppleve mer av USA kan du kombinere for eksempel New York med den vakre og tradisjonsrike universitetsbyen Boston.

Du bestemmer

Det er enkelt å reise til New York med Ving. Du reiser med rutefly og kan selv bestemme når du vil reise, hvor du skal bo og hvor mange dager du vil være borte. Hvis du synes det er vanskelig å velge hotell er et godt tips å lese litt om de forskjellige nabolagene og se hvilket som frister mest. Når du bestiller New York-turen med Ving gjelder dessuten pakkereiseloven, som beskytter deg mot uforutsette hendelser som f.eks. konkurs hos flyselskapet.

Hotell med fantastisk utsikt

Flere av hotellene våre i New York har en herlig takterrasse med fantastisk utsikt over storbyen. Ønsker du å bo på et hotell med takterrasse under oppholdet i New York, kan vi anbefale bl.a. The Knickerbocker og PUBLIC an Ian Schrager Hotel.
Nyttige tips
 • Hotell i sentrum
 • Luksushotell
 • Hotell med forskjellig standard og stil
 • Godt utvalg av butikker, restauranter og uteliv
 • Kan kombineres med cruise
 • Hotell med takterrasse
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering New York

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Vær
 • januar
4°-3°
4
Soltimer/dag
20
Regnfrie dager
 • februar
4°-2°
5
Soltimer/dag
18
Regnfrie dager
 • mars
9°1°
6
Soltimer/dag
20
Regnfrie dager
 • april
15°6°
7
Soltimer/dag
19
Regnfrie dager
 • mai
21°12°
8
Soltimer/dag
20
Regnfrie dager
 • juni
26°17°
10
Soltimer/dag
20
Regnfrie dager
 • juli
28°20°
9
Soltimer/dag
21
Regnfrie dager
 • august
27°19°
8
Soltimer/dag
21
Regnfrie dager
 • september
24°16°
7
Soltimer/dag
22
Regnfrie dager
 • oktober
18°10°
7
Soltimer/dag
23
Regnfrie dager
 • november
12°4°
5
Soltimer/dag
19
Regnfrie dager
 • desember
6°-1°
5
Soltimer/dag
20
Regnfrie dager
Fly og transport

Flytid

Ca. 8 timer fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til New York med rutefly året rundt. Direktefly fra Oslo og Bergen.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra flyplassen til hotellene i New York er ca. 30-50 minutter (ca. 15-35 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Shopping
New York er et skikkelig shoppingmekka. Her finner du alt fra de store motekjedene og enorme kjøpesentre til små, eksklusive designbutikker, vintagebutikker og lokale markeder. Fifth Avenue, Madison Avenue, Midtown, Soho og Chinatown hører til de mest populære shoppingområdene.
Mat, drikke og uteliv
New York har et enormt restauranttilbud med mat for enhver smak og i alle prisklasser. Det finnes alt fra luksuriøse Michelin-restauranter til små «hull i veggen», og takket være byens kulturelle mangfold får du mat fra alle verdenshjørner. Du kan velge akkurat det som frister mest, uansett om det er en kruttsterk curry i nabolaget Little India, en kinesisk middag i Chinatown, eller en ekte spaghetti carbonara i Little Italy. Hvis du ikke klarer å spise opp blir du sannsynligvis spurt om du vil ha med deg restene i en «doggy bag» – og hvis du ikke blir spurt er det helt vanlig å be om det selv. Vær oppmerksom på at tips er svært vanlig i USA, og at 15-20 prosent av regningen i tips er normalt. Du må også betale et skattetillegg på restaurantene.
Utelivet er som restaurantscenen – enorm og med utallige steder å velge mellom. Du kan bestille lekre drinker på en kul takterrassebar med spektakulær utsikt, danse til soloppgang på de trendy nattklubbene, eller bare slappe av og høre på livemusikk på en av de mange barene. Det er garantert noe for enhver interesse, smak og lommebok.
Aktiviteter og severdigheter
New York er byen som aldri sover, og her finnes aktiviteter som passer de fleste. Et tips er å besøke Central Park som ligger midt på Manhattan. Her kan du gå på skøyter, rollerblades, jogge, sykle, ta en båttur, se på fulgelivet og beundre blomstrende kirsebærtrær.

Sport i New York

I New York kan du se sport i verdensklasse i noen av de desidert beste ligaene som NHL, NFL og NBA. Her kan du se en spennende ishockeykamp i Madison Square Garden eller la deg imponere av ballkunstnerne og de rå "dunkerne" når New York Knicks spiller kampe.

Museer i New York

Det ligger massevis av museer i New York, som f.eks. MoMA Museum of Modern Art, 9/11 Museum, The Guggenheim Museum og The American Museum of Natural History.

New Yorks kultur- og musikktilbud

Kulturtilbudet er førsteklasses, med musikaler og tv-produksjoner u det velkjente teaterdistriktet Broadway.

Konsertarenaen Madison Square Garden arrangerer ofte konserter med verdenskjente artister.
Det er mye å gjøre og finne på i byen som aldri sover. I tillegg til berømte severdigheter som Frihetsgudinnen, Empire State Building, Brooklyn Bridge, Times Square, Rockefeller Center og turområdet High Line er en oppdagelsesferd i hver av bydelen en spennende aktivitet. En annen populær måte å oppleve New York er å ta en sightseeingtur med Hop-on Hop-off-buss eller båt rundt Manhattan.
Hvordan du kommer deg rundt
Det er enkelt å komme seg rundt i New York. T-banenettet (MTA Subway) er velutbygd og den raskeste måten å forflytte seg på, men det er også bra bussforbindelser og enkelt å ta en taxi. Mellom Brooklyn, Queens og Manhattan går det også ferger, og det koster det samme som å ta t-banen. Fergene er for øvrig en fin måte å se New York på, og tar du for eksempel Staten Island-fergen får du flott utsikt til både Frihetsgudinnen og skyskraperne i finansdistriktet på Manhattan.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere i eller personale i New York.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Resortavgift på hotell

I New York forekommer det ofte at hotellene tar en resortavgift på 15–50 USD pr. dag og rom, og denne skal betales ved ankomst. Avgiften dekker enkelte fellesfasiliteter og er obligatorisk for alle gjester. Det eksakte beløpet får du vite ved ankomst til hotellet.

Valuta og betaling

Amerikanske dollar (USD). Kort aksepteres i stor utstrekning. Unngå å veksle norske kroner i USA, det kan være vanskelig og omstendelig og dessuten er vekslekursen dårlig. Det enkleste er å bruke kort.

Leier du bil, blir depositumet garantert med kort.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Norsk tid –6 timer.

Elektrisitet

110 volt, man må ha adapter.

Språk

Amerikansk

Øvrig informasjon

Vær oppmerksom på at hotellene i USA vanligvis har aldersgrense 21 år. Dette innebærer at minst en person i reisefølget må ha fylt 21 år. For spørsmål om ev. unntak, kontakt Ving på 23 15 58 50
Når du sjekker inn på hotellet tar de ofte et avtrykk av kortet ditt som garanti for at alt som settes på rommet blir betalt (telefon, restaurantregninger osv.) Mange hotell tar et obligatorisk depositum på ca. 50 dollar pr. dag som du får tilbake ved avreise. Du kan også betale kontant.
Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.

Reisetips og inspirasjon

NYC Ferry - 5 tips til New York

Fem ting du bare MÅ gjøre i New York

Uansett om det er første eller tiende gangen du besøker New York er det alltid noe nytt å oppdage. Her gir vi deg fem tips om severdigheter i New York – ting litt utenfor den vanlige turistruta.

Uansett om det er første eller tiende gangen du besøker New York er det alltid noe nytt å oppdage. Her gir vi deg fem tips om severdigheter i New York – ting litt utenfor den vanlige turistruta.
Finn reise til New York
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.