Se hotell (43)

Reiser til Berlin

En reise til Berlin er perfekt for en helg: kort flyreise, spennende severdigheter, bra shopping, stort restauranttilbud og pulserende uteliv.
Dagens Berlin er en dynamisk og levende storby med brede bulevarder og et kultur-, restaurant-, shopping- og fornøyelsesliv i verdensklasse. Her slåss historiske monumenter om plassen med spennende arkitektur, trendy kafeer, designhotell, store parker, kunstnerkvarter, loppemarkeder og eksklusive butikker. Berlin er byen som aldri sover, og du kan dra nytte av utelivet når som helst, med barer, klubber, diskotek, teaterforestillinger og konserter. Byen er også kjent for sine mange festivaler.

Mat og severdigheter

Berlins unike historie gjør at byen har et nærmest uuttømmelig tilbud av severdigheter. Checkpoint Charlie, Alexanderplatz, Brandenburger Tor, de fargerikt dekorerte restene av Berlinmuren ved East Side Gallery … Utforsk byen til fots, hopp på en sightseeingbuss, eller bli med på en guidet tur på en av elvene og kanalene som renner gjennom byen. Avrund dagen med et besøk på noen av de 7000 puber og restauranter som har satt Berlin på utelivskartet. Du kan spise alt fra tysk kraftkost som Wurst og Sauerkraut til eksklusive delikatesser fra alle verdenshjørner. Blir du overveldet av alle valgmulighetene? Bli med på et matvandring som loser deg frem blant alle smakene.

Bo sentralt i Berlin

Når du bestiller en reise med Ving til Berlin kan du velge blant hotell over hele byen. I Vest-Berlin bor du sentralt, nær paradegaten Kurfürstendamm og det kjente varehuset KaDeWe. Om dette er din første tur til Berlin er det et godt sted å begynne.
I Berlin Mitte kan du bo i det som engang var ingenmannsland. Detter altså den nyeste delen av Berlin, hvor alle de mest trendy barene og klubbene ligger.
Området som tidligere utgjorde Øst-Berlin har blitt renovert og bygget ut, men de gamle landemerkene som tv-tårnet og Berlin Opera består. Her ligger også det beste hotellet for dere som reiser uten barn, Top Selection-hotellet Radisson Collection Hotel, Berlin. Om dere reiser med barn, kan vi anbefale det populære hotellet H10 Berlin Kudamm som ligger like ved den store handlegaten Kurfürstendamm.

Vings reiser til Berlin

Ving tilbyr reiser til Berlin med rutefly, perfekt for deg som vil reise på egen hånd og bestemme alt selv. Med rutefly kan du bestemme avreisedag, reisens lengde, reisemål, hotell og opplevelser. Du kan velge å bestille en reise med fly og hotell for enten en langhelg eller en uke – valget er ditt.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Sentrale hotell
  • Luksushotell
  • Familiehotell
  • Gode shoppingmuligheter
  • Godt utvalg av restauranter og uteliv

Våre gjesters vurdering Berlin

Finn reise til Berlin

Reisetips og inspirasjon

5 tips til Berlin

Fem ting du bare MÅ gjøre i Berlin

Hopp over sightseeingturer, milelange køer og de vanlige turistfellene neste gang du reiser til Berlin. Prøv heller å oppleve Berlin på en ny og litt annerledes måte. Her gir vi deg fem tips om opplevelser og severdigheter litt utenom allfarvei i Berlin.