Se hotell (46)

Reiser til Madrid

Madrid, Spania
Når du bestiller en reise til Madrid får du det beste av Spania, med kultur, shopping, himmelsk tapas og nydelige Rioja-viner.
Vi anbefaler å velge et sentralt hotell når du bestiller en reise til Madrid, for da har du gangavstand til byens store samlingspunkter og severdigheter. Sentrum har mange fine restauranter, og du kan bokstavelig talt cruise mellom alle tapasbarene. Handlestrøket med mengder av butikker og og varehus ligger også her. De fineste forretningene finner du langs Calle Serrano, mens de rimeligere butikkene ligger rundt Puerto del Sol.

Opplev Madrid

Hvor du enn er i Madrid er det noe vakkert å se. Byen rommer alt det beste av Spania, enten det dreier seg om kultur, mat eller fornøyelser. Byens store samlingsplasser er Plaza Mayor og Puerto del Sol. Plaza Mayor er et torg fra middelalderen som tidligere ble brukt som tyrefekterarena, teaterscene og henrettelsesplass. I dag er det et fint torg med mange utekafeer. Torget Puerto de Sol er hele Spanias midtpunkt. På fortauet er det inngravert "km 0", og herfra måles alle avstander i Spania. Gran Via er en av byens største gater, og er kjent for alle kinoene. I tillegg til kinoer er det en rekke musikkteatre og butikker her.

Fotball og flamenco

Spanjolene elsker fotball, og her er det selvsagt topplaget Real Madrid som er favoritter. Om du er fotballgal må du ikke gå glipp av å se dem spille på hjemmebane mens du er i byen. Nattlige utskeielser er ikke mangelvare i denne byen som aldri sover. Her er det barer og klubber for enhver smak, og om du vil oppleve ekte spansk kultur skal du sette kurs for en av byens flamencoklubber.
Natten er lang, og mange går ikke hjem før i femtiden om morgenen når de fleste barene stenger. Eller de fortsetter festen på en av nattklubbene som ikke stenger før i titiden om morgenen. Madrids innbyggere avslutter gjerne kvelden med å gå ut og spise frokost før de går hjem.

Fin shoppingby

Madrid er rette stedet å kjøpe klær, sko og lær. Utvalget av trendy butikker er enormt, og prisene lave. Ved Puerto del Sol ligger varehuset El Corte Inglés, og på gatene Gran Vía og Princessa ligger det flere rimelige sko- og klesbutikker, blan annet Zara, Spanias svar på Hennes & Mauritz. Om du ønsker litt mer eksklusiv shopping og dyrere merkevarer skal du dra til Calle Serrano.

Vings reiser til Madrid

Når du bestiller en reise med Ving til Madrid har du en overflod av hotell å velge mellom. Ving tilbyr alt fra enkle og rimelige hotell til ekstravagant luksus, som på Urban Grand Luxe Hotel. Et førsteklasses opphold får du også på det populære Top Selection-hotellet Meliá Madrid Princesa.
Med Ving reiser du til Madrid med rutefly og velger selv når det passer deg å reise og hvor lenge du vil være borte – alt fra en helg til så mange dager du måtte ønske.
Nyttige tips
  • Luksushotell
  • Sentrale hotell
  • Gode shoppingmuligheter
  • Godt utvalg av restauranter og uteliv
  • Behagelig klima
  • Valgfri reiselengde

Våre gjesters vurdering Madrid

Finn reise til Madrid

Santiago Bernabeu - se Real Madrid live

Opplev Real Madrid på Santiago Bernabeu

Bestill en fotballreise til Madrid og Santiago Bernabeu og opplev fotballmagien på stadion. Kjøp kampbilletter til La Liga og hotell, med eller uten flyreise hos oss.

Våre egne tips og anbefalinger

Ingrid Osa i Madrid

Dette bør du oppleve i Madrid

Madrid rommer mye, alt fra smakfulle kulinariske opplevelser til kunstneriske mesterverk. Her får du noen reiseentusiasten Ingrid Osas beste tips til hva man kan gjøre i Spanias hovedstad.