Se hotell (16)

Reiser til Downtown Dubai

Bestill en reise til Downtown Dubai, og gled deg til en spennende storbyferie blant elegante avenyer og fantastiske shoppingmuligheter.
Downtown Dubai er "det siste" i Dubai, alt og skal være høyest, størst og best. Det er her du finner verdens høyeste bygning, Burj Kalifa, og Dubai Mall, verdens største kjøpesenter – med nesten 1500 butikker! Her er det også lekre hotell, ubegrensede muligheter for shopping og en helt ny souk (markedsområde) der du kan hvile bena mellom slagene. I tillegg finner du verdens største fontene hvor du hver kveld får oppleve et fantastisk vannshow. Med andre ord: Når du bestiller en reise til Downtown Dubai får du en ferie med alt – og litt til.

Luksushotell i Dubai

Når du bestiller en reise til Downtown Dubai kan du bo bra, veldig bra. Du kan velge mellom et halvt dusin hotell klassifisert med fem bølger, som alle tilbyr det ypperste av fasiliteter og service. Et eksempel er JW Marriott Marquis Hotel, som i tillegg til å være et av Dubais beste hotell også er det høyeste i verden, med 72 etasjer. Her finnes alt du kan ønske deg av en luksuriøs ferie: spa, nattklubb, flere basseng og mer enn 10 restauranter å velge mellom.

Strender og aktiviteter

Den lange kysten kantes av milelange vakre strender med turkisblått, klart vann. Bare en ti minutters taxitur fra byen venter fantastiske strender og bølgende sanddyner. Om vinteren kan været sammenlignes med en fin, norsk sommer. Det er mye å finne på i Dubai hvis du mot formodning skulle bli lei av strandliv og shopping. Jeepsafari, windsurfing, fiske eller tennis – utvalget av aktiviteter er stort. Dubai har i tillegg et av verdens mest moderne badeland. Du kan også ta en utflukt til et av naboemiratene eller en runde på golfbanen – da har du en ferie som ikke kan sammenlignes med noen annen, noe annet sted.
Nyttige tips
  • Flotte hotell
  • Nærliggende severdigheter som Burj Kalifa
  • Det kjente kjøpesenteret Dubai Mall

Våre gjesters vurdering Downtown Dubai

Finn reise til Downtown Dubai