Se hotell (47)

Reiser til Singapore

Singapore

Bestill en reise til Singapore og opplev en moderne og velorganisert asiatisk storby, med gode restauranter og shopping i verdensklasse.

Utvalget i Singapore er mer eller mindre uendelig, og man kommer seg enklest rundt med t-banen. Byen rommer templer, moskeer og museer, og på Sentosa Island er det mye å gjøre for naturelskere; med herlige strender, akvarium og insektsmuseum. Man kan sykle, kjøre minitog og bade. Hvis du ikke tar broen over til Sentosa Island, kan du ta den høytsvevende kabelbanen med glassgulv fra World Trade Center. Garantert et minne for livet!

Singapore Grand Prix

Nå kan du bestille både fly og billett til Singapore Grand Prix, et av høydepunktene i Formel 1-kalenderen. Løpet går av stabelen en av helgene i september. Vil du forlenge oppholdet utover en helg kan du kontakte Ving, slik at du rekker å oppleve byen sammen med løpet.

Mat, shopping og fornøyelser i Singapore

I Singapore kan du spise mat fra alle verdenshjørner, inklusive kjøttboller med tyttebærsyltetøy på IKEA. Her finner du trendy fastfood-kjeder, luksusrestauranter og fargerike små spisesteder i Chinatown og Little India. Utelivet består av alt fra flotte pianobarer til diskotek og asiatenes favoritt, karaokebarene. Shoppingen er også i verdensklasse, med noe for alle. Hva med en antikk jadeelefant til noen millioner eller en helt maken, bare ny, for noen dollar? I Singapore kan du kjøpe merkeklær, fotoutstyr, silkebatikk eller skreddersydde klær.
Vings hotell ligger flott til nær den store shoppinggaten Orchard Road, med fem minutter å gå til nærmeste t-banestasjon.

Nyttige tips
 • Sentrale hotell
 • Gode shoppingmuligheter
 • Gode restauranter
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Singapore

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Vær
 • januar
30°23°
5
Soltimer/dag
12
Regnfrie dager
 • februar
31°23°
6
Soltimer/dag
13
Regnfrie dager
 • mars
31°24°
6
Soltimer/dag
13
Regnfrie dager
 • april
31°24°
5
Soltimer/dag
11
Regnfrie dager
 • mai
31°24°
5
Soltimer/dag
13
Regnfrie dager
 • juni
31°24°
6
Soltimer/dag
14
Regnfrie dager
 • juli
31°24°
6
Soltimer/dag
13
Regnfrie dager
 • august
30°24°
6
Soltimer/dag
13
Regnfrie dager
 • september
30°24°
5
Soltimer/dag
11
Regnfrie dager
 • oktober
30°23°
5
Soltimer/dag
9
Regnfrie dager
 • november
30°23°
4
Soltimer/dag
3
Regnfrie dager
 • desember
30°23°
4
Soltimer/dag
5
Regnfrie dager
Fly og transport

Flytid

Ca. 13 timer og 50 minutter fra Oslo lufthavn inkl. mellomlanding(er).

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Singapore hele året med rutefly og du velger selv reiselengde.
Når du bestiller en reise med rutefly gjennom Ving kan du bestille transport fra flyplassen til hotellet, som oftest med taxi eller minibuss. Prisen varierer avhengig av transportmiddel og avstand til hotellet. Eksakt pris får du oppgitt ved bestilling. All informasjon om bestilt transport finner du på reisebeviset ditt.

Les mer om transport her.

Reisetiden fra Singapores flyplass til hotellene er ca. 30 minutter (ca. 20 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Shopping
Du kan få tak i det aller meste i Singapore, enten ved å shoppe i de eksklusive butikkene langs Orchard Road, eller ved å utforske det myldrende livet på markedene og de små butikkene i Chinatown. Om du får en kvittering pålydende mer enn 100 SGD har du krav på å få tilbakebetalt momsen på 7% når du flyr ut av landet.
Mat, drikke og natteliv
I Singapore får du alt det en by av dette formatet kan tilby av mat og drikke. Prisnivået er litt høyere enn i nabolandene, men fortsatt lavere enn i Norge.
Utelivet i Singapore er rikt og variert, med en lang rekke nattklubber, barer og diskotek etc.
Aktiviteter og severdigheter
Den botaniske hagen, Sentosa Island – en øy med attraksjoner for store og små med museum, sommerfuglhus og undervannsverden.
Hvordan du kommer deg rundt
T-banen i Singapore er velfungerende og billig. Bussforbindelsene er gode. Taxi og trishaw (sykkeltaxi).
Fakta

Vår service

Reisemålet er på egen hånd.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Pass og visum

For norske statsborgere må passet være gyldig i minst 6 måneder etter innreise til landet. Norske statsborgere trenger ikke visum til Singapore, og får ved ankomst automatisk tillatelse til 90 dagers opphold. For mer informasjon ta kontakt med konsulatet på telefon: 67 10 99 20, eller Singapores ambassade i London på tlf. (+44) 207?235 8315
https://www.mfa.gov.sg/content/mfa/overseasmission/oslo.html

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden/konsulatet for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Singapore.

Vaksinering

Ving anbefaler vaksiner mot hepatitt A og B. Det finnes en vaksine som gir mangeårig beskyttelse mot hepatit. Husk å vaksinere deg minst fire uke før du reiser.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Valuta og betaling

Singapore dollar (SGD). Kort aksepteres over alt. Minibanker finnes.

Tidsforskjell

Sommertid: norsk tid +6 timer. Vintertid: norsk tid +7 timer.

Elektrisitet

220 V. Adapter nødvendig.

Språk

Kinesisk, engelsk, malay og tamil.
Er dere tre personer som bor i et rom eller i en leilighet i Singapore, innebærer det ofte at dere må dele seng eller senger (to smale dobbeltsenger, én eller to dobbeltsenger queen size eller én dobbeltseng king size). Den sengen som deles har felles madrass og sengetøy. Tar rommet eller leiligheten fire personer får dere dele to smale dobbeltsenger, to dobbeltsenger queen size eller en king size seng.

Øvrig informasjon

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Finn reisen din til Singapore