Se hotell (26)

Reiser til Brussel

Spennende arkitektur, varm atmosfære og et stort utvalg av restauranter og butikker har gjort Brussel til et populært reisemål.
EU-hovedstaden Brussel er både klassisk og moderne. Her venter elegante Grand Place, boulevarder og vakre parker, store kulturopplevelser, verdensberømte severdigheter og mer enn 80 museer. Brussel rommer noe av Europas fineste art deco- og art nouveau-arkitektur, som blandes med moderne byggeskikk. Byens restauranter lokker med alt fra gourmetmat til belgisk pommes frites og desserter med Belgias verdensberømte sjokolade. Dessuten kommer du aldri tomhendt tilbake fra en shoppingrunde i Brussel!

Vings reiser til Brussel

Ving har mange hotell å velge mellom i Brussel, og de aller fleste har veldig sentral beliggenhet, med gangavstand til Grand Place og byens butikker, restauranter og uteliv. Når du bestiller en reise med Ving til Brussel velger du selv hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.

Formel 1: Belgian Grand Prix

Et stykke utenfor Brussel ligger Spa-Francorchamps, en av de mest klassiske Formel 1-banene. I august kjøres det årlige Belgian Grand Prix her med de beste førerne og de raskeste bilene. Nå kan du være på plass når det avgjøres.
Når du bestiller en Formel 1-reise med Ving til Brussel får du en ferdig pakke med fly, hotell og billetter til både lørdagen og søndagen.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Sentrale hotell
  • Gode shoppingmuligheter
  • Godt utvalg av restauranter og uteliv
  • Mange restauranter

Våre gjesters vurdering Brussel

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Brussel

Våre egne reisetips og anbefalinger

brussel

Overraskende Brussel!

Brussel er mye mer enn bare EU-bygningene! Bli med vår reiseekspert, Tomas, til Brussel når han utforsker byen. Mat, arkitektur og spennende severdigheter - Brussel er en by som er verdt å besøke!