Se hotell (26)

Reiser til Brussel

Spennende arkitektur, varm atmosfære og et stort utvalg av restauranter og butikker har gjort Brussel til et populært reisemål.
EU-hovedstaden Brussel er både klassisk og moderne. Her venter elegante Grand Place, boulevarder og vakre parker, store kulturopplevelser, verdensberømte severdigheter og mer enn 80 museer. Brussel rommer noe av Europas fineste art deco- og art nouveau-arkitektur, som blandes med moderne byggeskikk. Byens restauranter lokker med alt fra gourmetmat til belgisk pommes frites og desserter med Belgias verdensberømte sjokolade. Dessuten kommer du aldri tomhendt tilbake fra en shoppingrunde i Brussel!

Vings reiser til Brussel

Ving har mange hotell å velge mellom i Brussel, og de aller fleste har veldig sentral beliggenhet, med gangavstand til Grand Place og byens butikker, restauranter og uteliv. Når du bestiller en reise med Ving til Brussel velger du selv hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.

Formel 1: Belgian Grand Prix

Et stykke utenfor Brussel ligger Spa-Francorchamps, en av de mest klassiske Formel 1-banene. I august kjøres det årlige Belgian Grand Prix her med de beste førerne og de raskeste bilene. Nå kan du være på plass når det avgjøres.
Når du bestiller en Formel 1-reise med Ving til Brussel får du en ferdig pakke med fly, hotell og billetter til både lørdagen og søndagen.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Sentrale hotell
  • Gode shoppingmuligheter
  • Godt utvalg av restauranter og uteliv
  • Mange restauranter
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Brussel

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Brussel
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.