Se hotell (17)
Las Palmas er en perfekt kombinasjon av by- og strandliv, og særlig når du bor på et hotell i nærheten av Las Canteras-stranden. Da har du kort vei til både underholdning og shopping!
En reise til Las Palmas byr på en herlig blanding av storby, sjarmerende småby og badeby. Selv om turistene er mange blir de aldri flere enn kanarierne selv. I Catalinaparken falbyr gateselgerne varene sine, de fastboende diskutere politikk og turistene nyter en kaffe med en konjakk til. Det dufter fra bakeriet, slamrer fra søppelbilene, frisøren åpner for dagen, butikken på hjørnet legger ut dagens aviser og folk handler inn brød, skinke, ost og frukt. Dersom du vil sole deg og bade, er det rikelig med plass på den kilometerlange Las Canteras-stranden. Blir du sulten eller tørst står hele byens utvalg til din disposisjon, til langt bedre priser enn på mange andre reisemål.

Bo nær stranden

Fra mange av Vings hotell går du rett ut på strandpromenaden og den varme sanden, og tar en dukkert i havet. Stranden er beskyttet mot bølger takket være vulkanrevene lenger ut.
Ving har et bredt utvalg av hotell og leiligheter for en ferie i Las Palmas. Nesten alle ligger nær både bykjernen og den lange Las Canteras-stranden. Aller finest bor du på Bull Hotel Reina Isabel & Spa. De populære Colon Playa og Brisamar Canteras blir også raskt fylt opp.

Shopping i Las Palmas

Shoppingmulighetene er veldig gode i Las Palmas, og ikke bare fordi prisene er de laveste på Kanariøyene. Her finner du det klassiske El Corte Inglés, med blant annet en velassortert vinkjeller. I tillegg ligger shoppingsenteret El Muelle nedenfor Catalinaparken, med mange populære og trendy butikker, som skapt for hyggelig ettermiddagsshopping.

Las Palmas uteliv

Utelivet har alltid vært utmerket i Las Palmas, med mengder av tapasbarer, restauranter og danseklubber med levende musikk. Et godt utgangspunkt for kvelden er Catalinaparken som ligger ved havnen, bare en kort spasertur fra stranden. Her er det et godt utvalg av restauranter, barer og kafeer rett ved strandpromenaden. På kveldstid trekker både lokalbefolkningen og turister ned til torget, og er du heldig er det kanskje gratis underholdning på den store scenen.

Komfortabel charter og valgfri reiselengde

Ving tilbyr både komfortable charterturer og reiser med valgfri reiselengde til Las Palmas. Du kan derfor velge å ta en enkel charteruke, en langhelg, weekendtur eller bare reise på akkurat de datoene som passer deg best. Uavhengig av hvordan du reiser, kan du velge blant flere av våre beste hotell, delta på våre utflukter og ha tilgang til vår service. Kort sagt kan du skreddersy din egen reise, for tre dager eller mer.
Nyttige tips
  • Gode shoppingmuligheter
  • Restauranter og uteliv
  • Hotell på strandpromenaden
  • Kilometerlange sandstrender
  • By og strand
  • Valgfri reiselengde
  • Rimelig mat og drikke
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Las Palmas

300,- i rabatt på leiebil med AVIS

Akkurat nå får du 300,- i rabatt når du bestiller leiebil hos AVIS. Rabatten gjelder for alle bilkategorier og leieperioder. Du kan bestille leiebilen samtidig som du bestiller reisen din, eller i etterkant via Min Side.
Rabatten gjelder når du bestiller en chartertur, siste opphentingsdag 31. mars 2024.

Inspirasjon og reisetips

Las Canteras stranden i Las Palmas

Marikas beste tips til Las Palmas

Bli med vår reiseekspert Marika til Las Palmas, og se hennes beste tips til den lille storbyen på Gran Canaria. En trendy by med massevis av severdigheter, sportsopplevelser, herlige restauranter og den fantastiske stranden Las Canteras.

Finn reise til Las Palmas
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.