Se hotell (33)

Reiser til San Francisco

San Francisco er en levende, vakker og livsbejaende storby med en mengde severdigheter, restauranter og et sjarmerende uteliv.
Byen brer seg ut over solfylte grønne åser ved Stillehavskysten, en del med kjente navn som Twin Peaks og Nob Hill, der de pengesterke bor. Byens karakteristiske bratte gater kjenner vi igjen fra mange biljakter på film. Verdens bratteste gate, Filbert Street, finner du også her. Med en leiebil kan du reise ut av byen og besøke de sjarmerende vindistriktene Napa Valley og Sonoma.

Severdigheter i San Francisco

En av de store severdighetene i San Francisco er Fisherman's Wharf, det populære turistområdet med lekre barer og restauranter, hvor duften av nykokt krabbe blander seg med den salte duften fra havet. Fra Fisherman's Wharf går ferjen over til fengselsøya Alcatraz, eller til kunstnernes Sausalito. Herfra har man utsikt mot verdens mest berømte hengebro, Golden Gate Bridge.

Vings reiser til San Francisco

Når du reiser med Ving til San Francisco kan du velge mellom en lang rekke hotell. De fleste har veldig sentral beliggenhet, enten i Fisherman's Wharf eller i nærheten av Union Square og Market Street i sentrum av byen. Ving flyr deg til San Francisco med rutefly, og du bestemmer selv hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Ved å bestille en kombinasjonsreise rekker du å oppleve mye mer i ferien. San Francisco er perfekt å kombinere med andre reisemål, og bestiller du en leiebil er det lett å besøke steder som Los Angeles, San Diego og Las Vegas.

Lei bil med Ving

Oppdag California med bil! Med Ving kan du leie bil til en fordelaktig pris, for korte eller lengre perioder. En drøy time nordover med bil ligger de velkjente vindistriktene Napa Valley og Sonoma. Tar du den vakre kystveien Highway 1 sørover, kan du gjøre en avstikker til pittoreske Carmel og Monterey, eller fortsette videre til Hollywood og Los Angeles.
Nyttige tips
  • Severdigheter
  • Kultur
  • Godt utvalg av butikker, restauranter og uteliv
  • Hotell i sentrum
  • Kombiner flere reisemål

Våre gjesters vurdering San Francisco

Finn reise til San Francisco