Se hotell (46)

Reiser til Paris

Paris, Frankrike

Når du reiser til Paris med Ving kan du velge mellom mange hotell med sentral beliggenhet, og alt fra budsjetthotell til luksuriøse alternativer.

De fleste av Vings hotell ligger i Latinerkvarteret og i Opéra-området. Dersom du velger et hotell i Latinerkvarteret bor du i gangavstand til Notre Dame, Louvre og de vakre promenadene langs Seinen. I Opéra-området bor du i nærheten av de store varehusene Galeries Lafayette, Printemps og andre kjeder. Ving tilbyr også reiser til Disneyland® Resort Paris.

Paris akkurat som det passer deg

Med Ving kan du bestille en reise når du vil, og være borte så lenge du vil – helg, miniuke eller et valgfritt antall dager – året rundt. Alt for at du skal kunne få en reise helt etter egne ønsker. Dessuten kan du velge mellom et bredt antall hotell, fra budsjetthotell med to hjerter til berømte luksushotell med fem hjerter. Flere av hotellene ligger i nærheten av kjente severdigheter som Champs Elysées, Triumfbuen og Eiffeltårnet. Uansett hva slags reise du velger å bestille får du alt i en pakke. Komfortabelt, enkelt og trygt.

Barnevennlige hotell i Paris

Dersom du reiser til Paris med barn kan vi anbefale et av våre Citadines-hotell og Family Comfort-hotell. Her bor du i komfortable leiligheter hvor du kan lage måltider, og der det er lett å trekke seg tilbake for et lite mellommåltid eller en blund dersom de små bena blir trøtte av å gå.

Nyttige tips
 • Sentrale hotell
 • Luksushotell
 • Prisgunstig innkvartering
 • Familiehotell
 • Gode shoppingmuligheter
 • Restauranter og uteliv
 • Reiser til Disneyland® Resort Paris
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Paris

Attraksjoner
5,0
Shopping
5,0
Underholdning
5,0
Vær
 • januar
6°1°
1
Soltimer/dag
14
Regnfrie dager
 • februar
7°1°
2
Soltimer/dag
14
Regnfrie dager
 • mars
12°4°
5
Soltimer/dag
15
Regnfrie dager
 • april
16°6°
6
Soltimer/dag
15
Regnfrie dager
 • mai
20°10°
7
Soltimer/dag
15
Regnfrie dager
 • juni
23°13°
8
Soltimer/dag
17
Regnfrie dager
 • juli
25°15°
7
Soltimer/dag
20
Regnfrie dager
 • august
24°14°
7
Soltimer/dag
19
Regnfrie dager
 • september
21°12°
5
Soltimer/dag
18
Regnfrie dager
 • oktober
16°8°
4
Soltimer/dag
17
Regnfrie dager
 • november
10°5°
2
Soltimer/dag
14
Regnfrie dager
 • desember
7°2°
1
Soltimer/dag
15
Regnfrie dager
Fly og transport

Flytid

Ca. 2 timer og 30 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Paris med rutefly hele året.
Når du bestiller en reise med rutefly gjennom Ving kan du bestille transport fra flyplassen til hotellet, som oftest med taxi eller minibuss. Prisen varierer avhengig av transportmiddel og avstand til hotellet. Eksakt pris får du oppgitt ved bestilling. All informasjon om bestilt transport finner du på reisebeviset ditt.

Les mer om transport her.

Reisetiden fra Charles de Gaulle til Paris er ca. 30-45 minutter (ca. 30 km). Fra Orly er den ca. 30 minutter (ca. 20 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.

Fra Charles de Gaulle til sentrum av Paris kan du enten ta buss, flybuss, tog, metro, hurtigtoget RER eller taxi. Busser og hurtigtoget RER går vanligvis hvert 15. minutt. Taxi tar 30-45 minutter. Er dere tre personer eller flere kan det lønne seg å ta taxi tur/retur flyplassen istedenfor kollektivtrafikk.

Til og fra Orly kan du ta lokalbuss, flybuss, hurtigtoget RER eller taxi. Les Cars-busser kjører deg hele veien inn til sentrum av Paris, og anbefales. Vær oppmerksom på at hvis du reiser med RER så må du bytte tog underveis.
Shopping
Paris er et ekte paradis for deg som er glad i shopping. Her finner du alt fra antikkmarkeder til det siste innen mote. Butikker finnes overalt, fra små boutiquer til store forretninger og varehus. To av de mest kjente varehusene er Lafayette og Le Bon Marché. I tillegg til berømte Avenye des Champs Elysées finner du populære handlegater som trendy Rue Saint Honoré, klassiske Rue de Rivoli og luksuriøse Avenue Montaigne.
Mat, drikke og natteliv
Paris har et enormt utvalg restauranter, kaféer, bistroer og tradisjonelle, franske brasserier. I bydelen Marais finner du de beste jødiske restaurantene. Paris har stor tetthet av restauranter med Michelin-stjerner – perfekt for deg som er ute etter store matopplevelser i ferien.
Paris' uteliv er intenst og variert, og du vil finne mengder av barer, nattklubber og jazzklubber. Et tips er å se ekte fransk kabaret ved berømte Moulin Rouge eller Le Lido i løpet av reisen.
Aktiviteter og severdigheter
I Paris finnes det alltid noe å gjøre, og byen har et utvalg av de sjeldne. Her er det en mengde gallerier, monumenter, museer og historiske severdigheter. Du bør få med deg en forestilling i løpet av besøket, og kan velge for eksempel kabaret på Le Lido eller ballett og opera. I området Montmartre ligger klassiske Moulin Rouge med sine verdensberømte og fargesprakende show. Du kan spasere langs den populære kanalen i området Saint-Martin, eller dra på sightseeingtur med båt på Seinen. Det er også en enkel sak å besøke Disneyland® Resort Paris – perfekt om du reiser med barn.
Den franske hovedstaden har en mengde berømte severdigheter. Steder som må besøkes er for eksempel Eiffeltårnet, Louvre, Notre Dame og Triumfbuen. Sørg også for å legge turen om basilikaen Sacré-Coeur på Montmartre. Her oppe er det praktfull utsikt over store deler av Paris. Du kan også besøke det berømte slottet Versailles.
Hvordan du kommer deg rundt
Et tips er å kjøpe turistkortet "Paris Visite" som gir deg ubegrenset reise på metro og buss. Du velger mellom en eller fem dager. Dersom du ikke kjøper turistkortet lønner det seg å kjøpe flerdagsbilletter fremfor en billett per tur.

Metro

Metro, t-banen i Paris, er som regel den beste måten å ta seg frem på.
Fakta

Vår service

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Pass og visum

For norske statsborgere må passet være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum til Frankrike. For mer informasjon ta kontakt med Frankrikes ambassade på tlf. 23 28 46 00. https://no.ambafrance.org/-Norsk-

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Frankrike.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Turistskatt i Paris

De franske myndighetene har innført en turistskatt for overnattinger i Paris. På samtlige hotell og leilighetshotell, untatt Disneyhotellene, tas det ut en ekstra skatt. Barn under 12 år betaler ikke turistskatt. Skatten betales direkte til hotellet, senest ved avreise.

Pris pr. person og natt:
2-stjerneshotell: 1 euro/person/natt
3-stjerneshotell: 1,65 euro/person/natt
4-stjerneshotell: 2,47 euro/person/natt
5-stjerneshotell: 3,30 euro/person/natt

Legg merke til at Vings klassifisering av hotell kan være forskjellig fra den offisielle klassifiseringen av hotellet, som er grunnlaget for skattens størrelse.

Vi forbeholder oss rett til å endre i program, utflukter, priser osv.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Kredittkort aksepteres i stor utstrekning. Hvis du leier bil garanteres depositum med kredittkort. Mange hotell krever et avdrag fra kredittkortet som garanti for ekstra utgifter, åpne telefon osv.

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell

Elektrisitet

240 V. Europeisk standard med to hull.

Språk

Fransk

Inspirasjon

Finn reisen din til Paris