Se hotell (18)

Reiser til Vilnius

Velkommen til Litauens vakre hovedstad Vilnius – en av Europas mer ukjente perler. En flyreise hit tar under to timer, og du får mye for pengene og kan unne deg det meste.
Vilnius har alltid ligget litt i utkanten av begivenhetene, og er en av Europas best bevarte hovedsteder. Gamlebyen i Vilnius er en av Europas største, og den er full av vakre bygninger. Ta en spasertur i de trange smugene og besøk gjerne noen av byens mange parker.

Bo bra i Vilnius

Ving har hotell for enhver smak i Vilnius – alt fra enkle alternativer til elegante hotell for deg som vil ha topp komfort og alle fasiliteter innen rekkevidde. Men uansett hvordan du velger å bo kan du regne med å bo både rimelig og sentralt. Reiser du med Ving til Vilnius velger du selv når du skal reise og hvor lenge du ønsker å være borte, og selvsagt gjelder pakkereiseloven dersom noe uforutsett skulle oppstå.

Historiske Vilnius

Vilnius er en drøm for deg som er interessert i kunst og arkitektur. Gamlebyen rommer arkitektur fra gotikken, barokken, renessansen og nyklassisismen, i tillegg til en god del museer og gallerier. Det beste er å starte oppdagelsesferden med utsikten fra Gediminas tårn, der du kan se flere av de gamle palassene og noen av byens 40 kirker. Litauen er et land med en lang og spennende historie, og ingen steder er det så tydelig som akkurat i Vilnius.

Godt og billig i Vilnius

Men ikke alt i Vilnius er like gammelt. I den senere tid har det dukket opp mange barer og restauranter som blant annet serverer det beste fra det litauiske kjøkken, for eksempel retter med sopp, vilt, urter og andre tradisjonelle råvarer. Og når du har spist deg god og mett kommer det aller beste – regningen. Prisene i Vilnius er overraskende lave, både på restauranter, i butikker og på busser. Så alt i alt blir en reise til Vilnius rimeligere enn du kanskje tror.

Shopping og uteliv

I Vilnius er de stolte av sine gamle håndverkstradisjoner, og populære suvenirer er blant annet gjenstander laget av rav og lin. Vi anbefaler deg å utforske byens pulserende musikkliv – her finner du alt fra rockeklubber til Mozart, og stemningen er alltid god og inkluderende.
Vil du se mer av Vilnius er et godt tips å leie sykkel hos et av de mange sykkelutleiefirmaene. Vilnius har et flatt terreng, så det er enkelt å utforske omgivelsene på egen hånd.
Nyttige tips
  • Hotell i alle prisklasser
  • Rimelig mat og drikke
  • Gode shoppingmuligheter
  • Lokale restauranter
  • Valgfri reiselengde

Våre gjesters vurdering Vilnius

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Vilnius