Se hotell (35)

Reiser til Marrakech

En reise til pulserende Marrakech er som å trå inn i eventyrenes spennende verden! Velg mellom hotell med fine bassengområder og flotte fasiliteter.
Sagnomsuste Marrakech er en av verdens mest myteomspunne byer, med rosaskimrende bymurer, trange smug, verdens mest spennende og labyrintaktige basarområde og et torg som sannsynligvis har verdensrekord i kaos. Men Marrakech har også en moderne side med fine hotell, trendy butikker med mote og innredning og herlige lounger og restauranter som overrasker mange, både på grunn av den høye kvaliteten på maten og de lave prisene.

Severdigheter i Marrakech

På din reise til Marrakech må du sørge for å få med deg Jemaa el Fna, det berømte torget i sentrum av byen. Her finner du eventyrfortellere, slangetemmere, spåkoner, tannleger, forfattere, akrobater, gnaoumusikere og mye mer. Her samler også mange av de lokale innbyggerne seg for å spise en billig middag ved en av de mange matbodene som rulles frem når solen går ned. Fra torget Jemaa el Fna er det enkelt å gå til de fleste severdighetene innenfor bymurene. La Koutoubia-minareten er et kjent landemerke. Her får du garantert spennende og opplevelsesrike dager!

Vings reiser til Marrakech

Selv om byen ligger litt unna havet, er Marrakech et utmerket valg når du ønsker å kombinere opplevelser og severdigheter med sol og bad under din reise til Marokko. Opplev det beste fra begge verdener, hvor byens pulserende liv møter avslappende resortluksus. Rett utenfor hjertet av Marrakech finner du et utvalg av Vings hoteller, perfekt innhyllet i frodige hager med svaier palmer og sjenerøse bassengområder. Et av disse paradisene er Iberostar Club Palmeraie Marrakech, hvor du kan nyte en avslappende All Inclusive-opplevelse. For deg som vil bo midt i byen og kjenne de eksotiske duftene i vinden, kan du også bo på hotell med sentral beliggenhet. Fly til Marrakech den dagen som passer deg best, og book den reiselengden du selv ønsker. Byen er perfekt for en langhelg med sitt store, konsentrerte tilbud – perfekt for deg som ønsker både en avslappende og innholdsrik reise.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Luksushotell
  • Hotell med basseng
  • Godt utvalg av butikker, restauranter og uteliv
  • Kombiner storby med sol- og badeferie

Våre gjesters vurdering Marrakech

Finn reise til Marrakech