Se hotell (32)

Reiser til Riga

På en reise til Riga får du mye for pengene! Latvias hovedstad er en moderne storby som har lykkes med å bevare mye av sin rike historie og arkitektur.
Den korte flyreisen på litt over halvannen time fra Oslo gjør det attraktivt å reise til Riga for en helg eller noen dager ekstra. Latvias hovedstad har i de senere år gjennomgått en real modernisering, og fremstår i dag som en fin blanding av fortid og nåtid, øst og vest.

Riga for alle

Riga er rik på kultur, historie, arkitektur, mat, fornøyelser og shopping. Byens historiske sentrum, Vecriga, står på UNESCOs verdensarvliste, og det er flere grønne lunger i rundt i byen hvor du kan slappe av i fred og ro. Om du er ute etter det motsatte av fred og ro har Riga mer enn nok av barer, diskotek og nattklubber som holder åpent til lyse morgen. En annen detalj som gjør Riga til et attraktivt reisemål er de lave prisene. Her kan du unne deg det lille ekstra!

Historiske Riga

Rigas historie går helt tilbake til 1200-tallet, og i løpet av århundrene har byen vært styrt av mange nasjoner. En gang i tiden var Riga faktisk den største byen i kongeriket Sverige. På Okkupasjonsmuseet er det interessante utstillinger om Sovjetunionens to okkupasjoner av landet, samt okkupasjonen under Nazi-tiden. Med andre ord et "must" for alle som er interessert i historie.

Vings reiser til Riga

Den korte avstanden fra Norge til Latvia gjør Riga perfekt for en weekendtur. Du har kort transportetappe, men desto lengre tid i Riga.
Med Ving reiser du med rutefly til Riga og velger selv når det passer deg å reise og hvor lenge du vil være borte. Du kan velge mellom rundt 20 hotell, med alt fra lavpris til luksus. Alle hotellene har sentral beliggenhet, og spesielt populært er Radisson Blu Hotel Latvija, med en takbar som har uslåelig utsikt fra 27. etasje.
Nyttige tips
  • Sentrale hotell
  • Luksushotell
  • Hotell i ulike prisklasser
  • Rimelig mat og drikke
  • Valgfri reiselengde

Våre gjesters vurdering Riga

Finn reise til Riga