Se hotell (35)

Reiser til München

En reise til München byr på alt som skal til for en spennende og smakfull ferie. Byen er en av Tysklands mest kjente byer, og det er ikke uten grunn.
München har vært Bayerns sentrum i århundrer. Byen er full av arkitektoniske skatter fra renessansen og barokken, og den har greid å bevare noe av sin opprinnelige gammeltyske atmosfære. Her er det nok av utmerkede restauranter, en livlig klubbscene og noen av landets beste museer. Byens store Oktoberfest er verdensberømt, og takket være den kommer det hver høst tilreisende fra hele verden.

Sentrale hotell i München

Når du bestiller en reise med Ving til München kan du velge mellom et dusin hotell. De fleste har veldig sentral beliggenhet nær sentralstasjonen Hauptbahnhof og t-banestasjonen Karlsplatz. Karlsplatz er også navnet på et torg som i dagligtale kalles Stachus. Fra Stachus går det en gågate ned til Marienplatz. Denne gaten har flere kjøpesentre, butikker, restauranter og kafeer. Marienplatz har gjennom tidene vært Münchens viktigste samlingspunkt, og er i dag knutepunkt for t-bane og lokaltog.

Vings reiser til München

Med Ving reiser du til München med rutefly og velger selv når det passer deg å reise og hvor lenge du vil være borte. Siden flytiden bare er litt over to timer kan du reise hit for en spennende helg eller noen dager ekstra. Du bestemmer selv hva som passer deg.
Nyttige tips
  • Sentrale hotell
  • Gode restauranter
  • Bra uteliv
  • Valgfri reiselengde
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering München

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til München
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.