Se hotell (35)

Reiser til München

En reise til München byr på alt som skal til for en spennende og smakfull ferie. Byen er en av Tysklands mest kjente byer, og det er ikke uten grunn.
München har vært Bayerns sentrum i århundrer. Byen er full av arkitektoniske skatter fra renessansen og barokken, og den har greid å bevare noe av sin opprinnelige gammeltyske atmosfære. Her er det nok av utmerkede restauranter, en livlig klubbscene og noen av landets beste museer. Byens store Oktoberfest er verdensberømt, og takket være den kommer det hver høst tilreisende fra hele verden.

Sentrale hotell i München

Når du bestiller en reise med Ving til München kan du velge mellom et dusin hotell. De fleste har veldig sentral beliggenhet nær sentralstasjonen Hauptbahnhof og t-banestasjonen Karlsplatz. Karlsplatz er også navnet på et torg som i dagligtale kalles Stachus. Fra Stachus går det en gågate ned til Marienplatz. Denne gaten har flere kjøpesentre, butikker, restauranter og kafeer. Marienplatz har gjennom tidene vært Münchens viktigste samlingspunkt, og er i dag knutepunkt for t-bane og lokaltog.

Vings reiser til München

Med Ving reiser du til München med rutefly og velger selv når det passer deg å reise og hvor lenge du vil være borte. Siden flytiden bare er litt over to timer kan du reise hit for en spennende helg eller noen dager ekstra. Du bestemmer selv hva som passer deg.
Nyttige tips
  • Sentrale hotell
  • Gode restauranter
  • Bra uteliv
  • Valgfri reiselengde

Våre gjesters vurdering München

Finn reise til München