Se hotell (29)

Reiser til Tallinn

Det tar under halvannen time å fly fra Oslo til Tallinn. I Estlands vakre og moderne hovedstad møtes du av en bykjerne fra middelalderen med maleriske brosteinssmug, og det hele omgitt av en historisk bymur.
Byens middelalderhistorie er merkbar overalt – i kirkene, i smugene, vollgravene og på husfasadene med de trappeformede takene. Byen står på UNESCOs verdensarvliste, og her ligger blant annet et av verdens eldste apotek som fortsatt er i drift, Rådhusapoteket, som har holdt til i samme lokale siden 1422. Gamlebyen rommer flere museer, og har et livlig uteliv med mange bra restauranter og barer side om side. Du rekker altså å droppe innom mange utesteder på én kveld, og du kommer garantert til å finne ditt nye favorittsted. Et steinkast fra gamlebyen ligger Tallinns forretningssentrum med glinsende skyskrapere, førsteklasses hotell og trendy bydeler. Tallinn byr på en spennende blanding av gammelt og nytt.

Mat fra hele verden

Tallinn har mange bra restauranter og utesteder, og det dukker opp nye hele tiden. I tillegg til mat fra det estiske og nordiske kjøkkenet kan du utforske byens store utvalg av indiske, argentinske, italienske, japanske, kinesiske, meksikanske og også russiske og kaukasiske restauranter. Et populært mellommåltid er crêpes-lignende pannekaker med forskjellige typer fyll. Disse serveres på de fleste kafeer, og er både billige og gode. Du kommer til å oppdage at de fleste restaurantene er veldig rimelige, til og med de "dyrere" stedene i gamlebyen.

Rimelig shopping

Tallinn er en herlig shoppingby, både på grunn av utvalget og prisene. Butikkene ligger tett i handlegatene, og her finner du alt fra merkeklær til lokalt håndverk. Rundt om i byen er det flere store kjøpesentre. De mest populære varene å kjøpe med seg hjem er smykker, dagligvarer, klær, suvenirer, lokale designprodukter og kunsthåndverk. Andre rimelige produkter det er verdt å ta med seg hjem er øl, brennevin, fine viner, blomster og sjokolade.

Tallinns kreative bydel

I bydelen Kalamaja ligger det populære gamle industriområdet Telliskivi, som i dag representerer det nye og kreative Tallinn. Her kan du vandre rundt i renoverte industrihaller fylt av gallerier, designerbutikker, kafeer, restauranter og hippe barer. I det samme området finner du det renoverte markedet Balti Jaama Turg, hvor du kan utforske salgsboder og smake på lokale delikatesser. Lengre ut i Kalamaja ligger området Noblessner hvor du finner restauranter, barer, museer og vakker utsikt.

Vings reiser til Tallinn

Du har mange hotell å velge mellom når du bestiller en reise til Tallinn med Ving. Vi har både rimelige og luksuriøse alternativ rundt i byen. Flere av Vings hotell ligger i gamlebyen, perfekt for deg som liker å ha kort vei til restauranter og uteliv. Lekre Telegraaf Hotel i gamlebyen har et fint spa med basseng og boblebad.
Når du reiser med Ving til Tallinn reiser du med rutefly, og du bestemmer selv hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.
Nyttige tips
  • Sentrale hotell
  • Hotell i alle prisklasser
  • Rimelig mat og drikke
  • Gode shoppingmuligheter
  • Godt utvalg av restauranter og uteliv
  • Valgfri reiselengde
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Tallinn

Inspirasjon og reisetips

Park i Tallinn

Tallinn – Sveriges trendy nabo

Tallinn byr på store opplevelser på et relativt lite areal. Her er både middelalderromantikk og skyskrapere. Tallinns gamle bydel er på UNESCO's verdensarvsliste og du finner både butikker, kunstgallerier og gode restauranter. Vår reiseekspert Tomas Alexandersson guider deg til de beste opplevelsene i Tallinn.

Finn reise til Tallinn
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.