Se hotell (29)

Reiser til København

En reise til København passer perfekt for en helg, og byen kan friste med shopping på Strøget, trendy mathaller, rolige grøntområder og utallige barer og nattklubber.
I København kryr det av hyggelige kafeer og restauranter, ofte i historiske bygninger, eller rundt et sjarmerende torg. Kultur og historie er det overalt – for eksempel Rosenborg slott, Amalienborg Slott eller Citadellet Frederikshavn som er en av de best bevarte festningene i Nord-Europa.

Du kan få alt fra dansk husmannskost til mat fra hele verden. København er utekafeenes by, for så fort sola titter frem om våren settes de første bordene ut. Det hyggeligste og mest populære stedet å oppleve dette er i Nyhavn. Vil du spise noe ekte dansk i København skal du spise "smørrebrød" – danske brødskiver med så mye pålegg og i så mange kombinasjoner at du knapt vet hvor du skal begynne. Og til det hele drikkes det selvsagt øl. Helst Carlsberg og Tuborg.

Uteliv i København

København har et stort tilbud av kulturelle aktiviteter med flere fine teatre og museer. Barer og nattklubber finner du overalt, og nye dukker stadig opp. Danskene elsker å høre på musikk, og det er et stort antall barer og klubber som spiller livemusikk.
Nattelivet er heftig og variert, og slutter gjerne først ved sekstiden om morgenen.

Bra shopping

Strøget er et innlysende sted for shopping. Her finner du alt, fra suvenirbutikker til kjente merkevarebutikker. Jo nærmere Kongens Nytorv du kommer, jo mer eksklusive blir butikkene. Her finner du også det store kjøpesenteret Magasin du Nord.
Om du vil bort fra turiststrømmen kan du dra til det fine shoppingområde mellom Strøget og Gothersgade.

Vings reiser til København

Ving tilbyr reiser til København med rutefly, og du bestemer hvilken dag du vil reise og hvor mange dager du ønsker å være borte. Du har mange hotell å velge mellom, og alle har sentral beliggenhet nær sentralstasjonen, Strøget og Kødbyen. Du kan velge mellom alt fra rimelige Wakeup Copenhagen til eksklusive Radisson Blu Royal og alt i mellom. Om du reiser med barn anbefaler vi Family Comfort-hotellet Tivoli, et temahotell som navnet antyder ligger i nærheten av Tivoli. detter hotellet har familierom, lekerom og lekeplass.
Nyttige tips
  • Sentrale hotell
  • Hotell i ulike prisklasser
  • Familiehotell
  • Godt utvalg av butikker, restauranter og uteliv
  • Valgfri reiselengde
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering København

Rosa trær og himmel i København

Reisetips til din weekend i København

Les vår reiseekspert Marias beste tips for en weekend i København – herlige opplevelser for alle årstider.

Finn reise til København
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.