Se hotell (17)

  Reiser til Palma

  Hvorfor ikke bestille en reise til Palma, en av Europas mest trendy små storbyer?
  Palma har Mallorcas største utvalg av kultur, shopping og fornøyelser, og få byer har en så harmonisk blanding av gammelt og nytt. I det ene øyeblikket rusler du rundt i maleriske middelaldersmug med lokale håndverkere, lekende barn, kafeer og tapasbarer. I det neste mingler du med det spanske in-folket på hippe restauranter, gallerier, designerbutikker, barer og diskotek. Butikkene og museene er konsentrert rundt gamlebyen "Casco Antiguo" og den store og eksklusive handlegaten Jaime III. I gamlebyen ligger også den fantastiske gotiske katedralen La Seu med flott utsikt over byen. I utkanten av Palma ligger Miró-museet, hvor du kan besøke kunstnerens bosted og atelier.
  Palma er en herlig matby, og her nyter du Middelhavskjøkkenet på sitt beste. Med ferske grønnsaker, hvitløk, olivenolje, gode pølser, fisk, kjøtt og skalldyr på menyen mangler du ingenting. Glem for all del ikke å besøke byens gode tapasbarer, med deilige smaksopplevelser laget av ferske, spanske råvarer.

  Palma med basseng

  Med Ving kan du reise med både charter og vanlig rutefly til Palma, og velge om du vil bli en uke, to uker eller kanskje bare en langhelg? De fleste av våre hotell ligger bare en knapp halvtime fra flyplassen, så du rekker å få med deg mye selv om du bare er her noen få dager. Ving har også markedets største og beste hotellutvalg i Palma by. Våre hotell ligger i gamlebyen, El Terreno, Son Armadams og langs Paseo Maritimo. Om du ønsker å bo på et sentrumshotell med basseng er det mange å velge mellom. Fra Palma er det kort vei til Mallorcas øvrige severdigheter, og Palmabuktens fine strender når du lett med busser og badebåter.
  Du vet vel at du kan bestille leiebil hos Ving sammen med reisen? Om du planlegger å både slappe av og utforske øya i ferien holder det kanskje å leie bil for et par dager.
  Nyttige tips
  • Gode shoppingmuligheter
  • Restauranter og uteliv
  • Kort avstand fra flyplassen
  • Hotell med gratis WiFi
  • Valgfri reiselengde
  • By og strand
  • Storbyhotell med basseng

  Våre gjesters vurdering Palma

  Finn reise til Palma