Se hotell (36)

  Reiser til Stockholm

  Stockholm er en av Europas vakreste byer, og her er det mye å se og gjøre. Stadshuset, slottet, Skansen, Gamla stan, Globen (Avicii Arena) og mange fine museer. Byen kan dessuten friste med mange teaterscener, musikaler og revyer. Ta en utflukt med båt via Mälaren ut til Birka. Fortidsminnene her ute på Björkö utgjør et av Sveriges 15 steder på UNESCOs verdensarvliste. For ikke å snakke om restauranter med mat fra alle verdenshjørner og det varierte nattelivet. Med Ving reiser du på egen hånd til Stockholm. Vi tilbyr rutefly og hotell, men ikke reiselederservice.
  .

  Våre gjesters vurdering Stockholm

  Reisemålet har ingen anmeldelser enda

  Finn reise til Stockholm

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.