Se hotell (28)

Reiser til Boston

Østkysten USA, USA
Opplev en av USAs eldste byer – Boston, med spennende historie, grønne parker, god mat og en flott og fotgjengervennlig bykjerne rett ved havet.
Boston har gjennom årene vært sentrum for en betydelig del av USAs historie. Mest kjent er kanskje "The Boston Tea Party" i 1773, som satte fart på en åpen konflikt mellom amerikanerne og moderlandet England. Bostons bykjerne er kompakt og det er lett å finne frem til byens severdigheter. Får du lyst på en dukkert, ligger det mange fine sandstrender utenfor byen. Takket være nærheten til havet kan du også nyte herlige skalldyrsmiddager, med den amerikanske hummeren som spesialitet. Boston har ungdommelig atmosfære og er en velkjent universitetsby, med Harvard som det mest kjente universitetet.

Sport, historie og kultur

Er du sportsinteressert må du ikke gå glipp av en hjemmekamp med baseballaget Boston Red Sox. De spiller på Fenway Park, en av USAs eldste arenaer. Den historieinteresserte bør besøke Bostons gamle bydel samt den berømte promenaden "Freedom Trail" som tar deg gjennom de viktigste datoene i byens historie. På universitetsområdet Cambridge ligger Harvard og MIT. Er du klar for fest bør du bli i dette området for å oppleve studentenes uteliv.

Bostons karakteristiske bydeler

Byen har opp gjennom årene hatt innvandring fra mange land, noe som har bidratt til byens forskjellige bydeler. I North End finner du Bostons "Little Italy", med koselige gater og italienske restauranter. Historiske Beacon Hill med sine smale gater, gasslamper, vakre bygninger og brosteinsfortau er et av Bostons mest eksklusive områder. Her finner du luksuriøse restauranter, fasjonable butikker og trendy uteliv. South End er kjent for sin åpne og imøtekommende atmosfære. Områdets internasjonale preg har gjort South End til en populær bydel med annerledes shopping og mat fra alle verdenshjørner. Ved Waterfront kan du spasere på noen av byens moloer, kjenne havbrisen og nyte den vakre utsikten.

Vings reiser til Boston

Når du bestiller en reise med Ving til Boston reise du med rutefly, og kan selv bestemme hvilken dag du ønsker å reise og hvor lenge du vil være borte. Alle våre hotell har sentral beliggenhet og kort vei til byens uteliv, og du kan velge mellom alt fra barnevennlige hotell til hotell for voksne eller luksushotell. For voksne som reiser uten barn kan vi anbefale Copley Square Hotel. For dere som reiser med barn anbefaler vi vårt barnevennlige hotell Hyatt Regency Boston.

Kombinasjon og leiebil

Hvis du vil få dobbelt så mye ut av ferien kan du kombinere reisen til Boston med en reise til storbymetropolen New York. På USAs østkyst er det i tillegg hyggelig og praktisk å kjøre bil, så hvorfor ikke bestille en leiebil og utforske omgivelsene?
Nyttige tips
  • Luksushotell
  • Familiehotell
  • Hotell i sentrum
  • Valgfri reiselengde
  • Godt utvalg av butikker, restauranter og uteliv
  • Historie

Våre gjesters vurdering Boston

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Boston