Se hotell (31)

Reiser til Boston

Østkysten USA, USA
Velkommen til Boston, en av USAs eldste byer. På en reise til Boston venter spennende historie, frodige parker, god mat og et flott og fotgjengervennlig sentrum rett ved havet.
Boston har gjennom årene vært sentrum for en betydelig del av USAs historie. Mest kjent er kanskje "The Boston Tea Party" i 1773, som satte fart på en åpen konflikt mellom amerikanerne og moderlandet England. Bostons bykjerne er kompakt og det er lett å finne frem til byens severdigheter. Får du lyst på en dukkert, ligger det mange fine sandstrender utenfor byen. Takket være nærheten til havet kan du også nyte herlige skalldyrsmiddager, med den amerikanske hummeren som spesialitet. Boston har ungdommelig atmosfære og er en velkjent universitetsby, med Harvard som det mest kjente universitetet.

Sport, historie og kultur

Er du sportsinteressert må du ikke gå glipp av en hjemmekamp med baseballaget Boston Red Sox. De spiller på Fenway Park, en av USAs eldste arenaer. Den historieinteresserte bør besøke Bostons gamle bydel samt den berømte promenaden "Freedom Trail" som tar deg gjennom de viktigste datoene i byens historie. På universitetsområdet Cambridge ligger Harvard og MIT. Er du klar for fest bør du bli i dette området for å oppleve studentenes uteliv.

Bostons karakteristiske bydeler

Byen har opp gjennom årene hatt innvandring fra mange land, noe som har bidratt til byens forskjellige bydeler. I North End finner du Bostons "Little Italy", med koselige gater og italienske restauranter. Historiske Beacon Hill med sine smale gater, gasslamper, vakre bygninger og brosteinsfortau er et av Bostons mest eksklusive områder. Her finner du luksuriøse restauranter, fasjonable butikker og trendy uteliv. South End er kjent for sin åpne og imøtekommende atmosfære. Områdets internasjonale preg har gjort South End til en populær bydel med annerledes shopping og mat fra alle verdenshjørner. Ved Waterfront kan du spasere på noen av byens moloer, kjenne havbrisen og nyte den vakre utsikten.

Vings reiser til Boston

Når du bestiller en reise med Ving til Boston reise du med rutefly, og kan selv bestemme hvilken dag du ønsker å reise og hvor lenge du vil være borte. Alle våre hotell har sentral beliggenhet og kort vei til byens uteliv, og du kan velge mellom alt fra barnevennlige hotell til hotell for voksne eller luksushotell. For voksne som reiser uten barn kan vi anbefale Prime Select-hotellet Copley Square Hotel. For dere som reiser med barn anbefaler vi vårt barnevennlige Family Comfort-hotell Hyatt Regency Boston.

Kombinasjon og leiebil

Hvis du vil få dobbelt så mye ut av ferien kan du kombinere reisen til Boston med en reise til storbymetropolen New York. På USAs østkyst er det i tillegg hyggelig og praktisk å kjøre bil, så hvorfor ikke bestille en leiebil og utforske omgivelsene?
Nyttige tips
 • Luksushotell
 • Familiehotell
 • Hotell i sentrum
 • Valgfri reiselengde
 • Godt utvalg av butikker, restauranter og uteliv
 • Historie
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Boston

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Vær
 • januar
3°-5°
4
Soltimer/dag
20
Regnfrie dager
 • februar
3°-5°
6
Soltimer/dag
18
Regnfrie dager
 • mars
7°-1°
6
Soltimer/dag
20
Regnfrie dager
 • april
13°4°
7
Soltimer/dag
19
Regnfrie dager
 • mai
20°10°
8
Soltimer/dag
19
Regnfrie dager
 • juni
25°15°
10
Soltimer/dag
19
Regnfrie dager
 • juli
28°19°
10
Soltimer/dag
22
Regnfrie dager
 • august
27°17°
9
Soltimer/dag
21
Regnfrie dager
 • september
23°14°
8
Soltimer/dag
21
Regnfrie dager
 • oktober
17°8°
7
Soltimer/dag
22
Regnfrie dager
 • november
11°3°
5
Soltimer/dag
19
Regnfrie dager
 • desember
5°-3°
5
Soltimer/dag
19
Regnfrie dager
Fly og transport

Flytid

Ca. 8 timer og 55 minutter fra Oslo lufthavn inkl. mellomlanding.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Boston hele året fra Oslo.
Norwegian flyr direkte fra Oslo Gardermoen enkelte dager i uken. Flytid ca. 7,5 timer. Øvrige flyselskaper har mellomlanding og flytiden er ca. 10-12 timer.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra Logan International Airport rett utenfor Boston og inn til sentrum er ca. 15-30 minutter (ca. 7 km). Du kan også ta tog og t-bane (30-40 minutter) eller ferge (10-15 minutter). Reisetiden kan variere avhengig av trafikken.
Shopping
En storby som Boston har selvsagt store shoppingmuligheter. Du finner internasjonale kleskjeder, eksklusive butikker, store kjøpesentre og lokale markeder. Takket være den kompakte sentrumskjernen ligger flere av shoppingområdene i gangavstand fra byens mange severdigheter.

Wrentham Village

Bare 60 kilometer fra Boston ligger en av New Englands største outlets, Wrentham Village. Her selger de kjente merker som Lacoste, Converse, Diesel, Ted Baker, Nike og Calvin Klein.
Mat, drikke og uteliv
Takket være byens beliggenhet ved havet er skalldyr en av Bostons spesialiteter. Spis et måltid med amerikansk hummer eller den populære retten Clam Chowder, den kremete skalldyrsuppen som engang var fattigmannskost. Til dessert kan du prøve et stykke Boston Cream Cake som er et sukkerbrød med vaniljekrem toppet med romsirup, mandler og glasert med sjokoladekrem.

Driks

Å gi driks er utbredt i USA, 15–20% er vanlig. I tillegg kommer det alltid 6,25% i skatt på restauranter i Boston. Om du ikke spiser opp all maten er det helt i orden å be om en "doggy bag".

Bryggeri Samuel Adams

Bare en halvtimes reise fra Boston ligger det kjente ølbryggeriet Samuel Adams. Her kan du få en guidet omvisning på bryggeriet for å lære mer om hvordan de produserer sitt velsmakende øl. Du kan også få prøvesmake varene.

matvandring i Boston

Boston tilbyr mat fra alle verdenshjørner, og det er ikke lett for en tilfeldig besøkende å orientere seg. Bli med på et matvandring sammen med en kunnskapsrik guide, og opplev Bostons kulinariske mangfold.
Boston er en blanding av klassiske brosteinsgater og moderne skyskrapere. Med sine livlige markeder, kjøpesentre, historiske steder, museer og parker er Boston en by hvor gammelt møter nytt. Byen blir ekstra levende om natten, for med alle de trendy barene og nattklubbene og det varierte klientellet har Boston et pulserende uteliv. Fra mikrobryggerier og filmvisninger til et fullt dansegulv på en nattklubb – Boston har noe for alle.
Aktiviteter og severdigheter
Boston har en mengde museer for enhver smak. Noen av de mest populære er Museum of Fine Arts, Children's Museum, Museum of Science og Boston Tea Party Ship and Museum. Om du vil se Boston fra vannet anbefaler vi en sightseeingtur med båt.

Faneuil Hall Marketplace

Den populære markedsplassen Faneuil Hall Marketplace har aner tilbake til 1800-tallet, og er vel verdt et besøk. Her er det en fin miks av moderne klesbutikker, restauranter, gateartister og historiske bygninger.

Båttur til Cape Cod

Om du lengter bort fra storbyen en stund anbefaler vi å ta en båttur til halvøya Cape Cod. Her venter 60 strender og Provincetowns mange gallerier og trivelige restauranter. i Hyannis Port hadde President J.F. Kennedy sitt sommerhus, og du kan besøke Hyannis Museum viet Kennedy-familien og deres tid på Cape Cod.
Hvordan du kommer deg rundt
I de sentrale deler av Boston er det enkelt å spasere rundt. På lengre strekninger kan du benytte det velfungerende kollektivnettet, eller ta en taxi.
Strender
På under en time fra Boston ligger det rundt ti strender som passer for både barnefamilien og windsurferen. Du kan benytte deg av kollektivtrafikken til de fleste strendene, men noen kan kun nås med bil.
Fakta

Vår service på reisemålet

Med Ving reiser du på egen hånd. Vi tilbyr rutefly og hotell, men ikke reiselederservice.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Resortavgift på hotell

I Boston forekommer det ofte at hotellene tar en resortavgift på 15–50 USD pr. dag og rom, og denne skal betales ved ankomst. Avgiften dekker enkelte fellesfasiliteter og er obligatorisk for alle gjester. Det eksakte beløpet får du vite ved ankomst til hotellet.

Valuta og betaling

USD. Kort aksepteres i stor utstrekning.

Hvis du leier bil garanteres depositumet ofte med kort.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Norsk tid –6 timer

Elektrisitet

110 volt, man må ha adapter.

Språk

Amerikansk

Øvrig informasjon

Vær oppmerksom på at hotellene i USA vanligvis har en aldersgrense på 21 år. Det innebærer at minst én person i reisefølget må ha fylt 21 år.
Når du sjekker inn på hotellet vil de vanligvis be om et avtrykk av kortet ditt som en garanti for at regningen blir betalt (telefon, restaurantregninger, roomservice osv.). Mange hotell tar et depositum på ca. 50 USD/dag og rom (fås tilbake ved avreise). Du kan selvsagt også betale kontant.

Finn reise til Boston
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.