Storbyhotell med takterrasse

De fleste storbyer oppleves best til fots, men få steder gir en like fantastisk følelse som utsikten fra en skikkelig lekker takterrasse. Her er et utvalg av våre storbyhotell, som har takterrasse med utsikt som tar pusten fra deg!

ME London, London

Fint hotell med perfekt beliggenhet i London. På hotellet er det flere restauranger og en luksuriøs bar på takterrassen, med utsikt over byen.

Empire Hotel, New York

Moderne, pent designhotell på Upper West Side på Manhattan. På takterrassen ligger en av hotellets barer som er veldig populær blant New York-erne.

Roosevelt, New York

Roosevelt er et legendarisk hotell, renovert i klassisk stil og med New Yorks kanskje vakreste hotellobby. Hotellets takterrasse har en trendy lounge med utsikt over byens skyline.

Hotel Mundial, Lisboa

Mundial er et moderne og populært hotell midt i sentrum av Baixa, den gamle bydelen i Lisboa. Nyt fantastisk utsikt over Lisboa fra hotellets fine takterrasse.

ME Madrid Reina Victoria, Madrid

Luksuriøst designhotell på Plaza de Santa Ana, nær både Puerta del Sole og Plaza Mayor. Hotellet har restaurant, bar og stor takterrasse med fantastisk utsikt.

Cesàri, Roma

Familiedrevet hotell med meget god beliggenhet mellon Fontana di Trevi og Pantheon. På takterrassen kan du nyte frokost på morgenen og drinker på kvelden.

Meliá Barcelona Sky, Barcelona

Trendy hotell beliggende i en skyskraper med gangavstand til havnen, stranden og shopping. I 6. etasje ligger en terrasse med basseng, solsenger og lounge.

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz, Berlin

Hotell med sentral beliggenhet på Alexanderplatz i østlige Berlin. Flere restauranter med à la carte, barer og "beer garden". Takterrasse med vakker utsikt over Berlin.