ME Madrid Reina Victoria

Storbyhotell med takterrasse

De fleste storbyer oppleves best til fots, men få steder gir en like fantastisk følelse som utsikten fra en skikkelig lekker takterrasse. Her er et utvalg av våre storbyhotell, som har takterrasse med utsikt som tar pusten fra deg!

Me London

Me London, London

Betyg:5,0

Fint hotell med perfekt beliggenhet i London. På hotellet er det flere restauranger og en luksuriøs bar på takterrassen, med utsikt over byen.

ME Madrid Reina Victoria

ME Madrid Reina Victoria, Madrid

Betyg:4,5

Luksuriøst designhotell på Plaza de Santa Ana, nær både Puerta del Sole og Plaza Mayor. Hotellet har restaurant, bar og stor takterrasse med fantastisk utsikt.

Cesàri

Cesàri, Roma

Betyg:3,0

Familiedrevet hotell med meget god beliggenhet mellon Fontana di Trevi og Pantheon. På takterrassen kan du nyte frokost på morgenen og drinker på kvelden.

Melia Barcelona Sky

Melia Barcelona Sky, Barcelona

Betyg:4,0

Trendy hotell beliggende i en skyskraper med gangavstand til havnen, stranden og shopping. I 6. etasje ligger en terrasse med basseng, solsenger og lounge.

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz, Berlin

Betyg:4,0

Hotell med sentral beliggenhet på Alexanderplatz i østlige Berlin. Flere restauranter med à la carte, barer og "beer garden". Takterrasse med vakker utsikt over Berlin.

Chat med oss

Man-tor: 08.30-21.00
Fre: 08.30-18.00
Lør: 10.00-15.00
Søn: 12.00-16.00

Start chat