Reiseinformasjon

Her finner du informasjon du trenger å vite før, under og etter avreise med Ving.
Les alt du trenger å vite knyttet til bestillinger, flyreiser, visum, overnatting, vaksinasjoner og annet som er viktig for å unngå misforståelser, og for at du skal få mest mulig ut av reisen.

Gjelder også i aktuelle deler kun Vings pakkereiser med rutefly og hotell.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.