Storbyreiser

Høsten har for alvor gjort sitt inntog, og før du vet ordet av det er det jul og nyttår igjen. Hva med å legge julegavehandelen til en hyggelig langhelg i London? Eller kanskje det frister med noen stemningsfulle dager blant italienske julespesialiteter i Roma? For en heftig nyttårsfeiring utenom det vanlige anbefaler vi en tur til New York!

Mer informasjon Vings utvalg av storbyreiser og helgeturer er nå større enn noensinne. Du kan velge blant over 50 storbyer og mange nye hotell. Mulighetene er mange, uansett om du foretrekker storbypuls, sightseeing eller sol og bad. Hvorfor ikke ta turen sammen noen du er glad i?Mindre informasjon

Se alle storbyene du kan besøke og disse gode tilbudene.

Hvorfor storbyreise med Ving?

• Utvalgte hotell med sentral beliggenhet
• Velg blant mange flyselskaper
• Du dekkes av pakkereiseloven
• Du reiser på egen hånd, men kan alltid kontakt oss

POPULÆRE STORBYER

Inspirasjon til din storbyferie

Juleshopping eller nyttårsfeiring?

Bytt ut stressende julegavehandel i trist vintervær med en førjulstur til en hyggelig storby! Eller kanskje du heller vil ringe inn det nye året med stil, for eksempel i London, Roma eller New York? Les våre jule- og nyttårstips og la deg inspirere!

Tips til storbyturen

Vil du bo lekkert eller på budsjett? Skal barna være med, eller skal du på kjærestetur? Her får du gode tips og inspirasjon til din neste storbytur.

Mat og shopping

Vil du gå på skattejakt i store varemagasiner eller kule vintagebutikker? Eller spise på spennende restauranter? I byer som Paris, London og New York kan du gjøre begge deler!

ALLE STORBYER

REISEFORSLAG

Utvalgte datoer. Velg reisemål for å se flere alternativer.