Storbyhotell med bra barliv

En bra hotellbar er ikke bare et sted der hotellgjestene tar en øl mens de venter på resten av reisefølget. En bra hotellbar er et sted der også lokalbefolkningen møtes for å hygge seg med en velkomponert drink. Her er noen av våre favoritter.

ME London, London

Fint hotell med perfekt beliggenhet i London. På hotellet er det flere restauranter og en luksuriøs bar på takterrassen, med utsikt over byen.

The Roxy Hotel, New York

Moderne designhotell i det hyggelige kvartalet, på grensen mellom SoHo og Tribeca

Browns, London

Eksklusivt, elegant hotell i en historisk bygning fra 1837. Browns ligger i en rolig gata i hjertet av Mayfair, med gangavstand til mange severdigheter.

Soho Grand, New York

Pent hotell i hjertet av Soho, nabo med verdensberømte kunstgallerier, butikker og restauranter.

Casa Fuster, Barcelona

Elegant førsteklasses hotell i en vakker bygning fra 1908. Casa Fuster er vakkert innredet med en miks av gammelt og nytt.

Four Seasons George V, Paris

Four Season George V er et elegant luksushotell på den berømte Avenue George V. Fra hotellet har du kort avstand til Champs–Élysées.

Meliá Barcelona Sky, Barcelona

Trendy hotell beliggende i en skyskraper med gangavstand til havnen, stranden og shopping. I 6. etasje ligger en terrasse med basseng, solsenger og lounge.

Andel's Hotel Berlin, Berlin

Andel´s Hotel er et pent og moderne innredet hotell i bydelen Friedrichshain, i det tidligere Øst-Berlin. Len deg tilbake i behagelige lenestoler og nyte den fantastiske utsikten over Berlin fra Sky Bar i toppetasjen.

Reiseforslag