Vings reisemal

Oppdag mer av verden

VINTERREISEMÅL
Sikre deg en plass i varmen neste vinter!

Vinterreiser til varmen

Bestill vinterens reise til varmen, og nyt dager fulle av solskinn og opplevelser!

Hvordan ser din perfekte vinterferie ut? Inneholder den solvarme strender på eksotiske reisemål, eller vil du heller på en vinterreise til en spennende storby?
 
Vi vet at alle drømmer om forskjellige ferier, og det har vi selvfølgelig tatt hensyn til.

Blant vårt store utvalg av vinterreiser finner du alt fra klassiske Kanariøyene til favoritter som Karibia og Asia, massevis av spennende storbyreiser og mer eksotiske reisemål som Maldivene og Seychellene. Du kan rett og slett velge og vrake, og finne den perfekte vinterreisen for akkurat deg. Benytt anledningen og reis bort i jule- og nyttårsferien eller i vinterferien for å sole deg og bade.

I varmeguiden vår hjelper vi deg å finne riktig reisemål basert på vær og temperatur. Eller er det eventyr som står på agendaen? Da kan vi anbefale Dubai og Florida, eller hva med Vietnam?

Hvis du reiser uten barn bør du se nærmere på Sunprime-hotellene våre for en herlig og avslappende vinterreise. Du finner dem på flere kanariøyer, i Gambia og i Thailand. Familieparadiset Sunwing Family Resorts finnes i Thailand, på Tenerife og på Gran Canaria.

Storbyferie med Ving

Storbyferie

Utvalget av storbyreiser er større enn noensinne, og du kan velge blant mer enn 60 byer og en rekke nye hotell.

Velg blant mer enn 60 byer.

Treningsreiser med Ving

Treningsreiser

Uansett hvilket nivå du er på eller hvilken treningsform du liker er ferien en perfekt mulighet til å komme i form.

Treningsreiser for alle.

Cruise med Ving

Cruise

Cruise er en perfekt måte å se verden på. Opplev flere byer og øyer på samme reise.

Opplev flere byer og øyer på samme reise.

NÅR VIL DU REISE?

Finn en vinterreise som passer for deg!

Bestill vinterens reise til varmen nå – og nyt dager fulle av solskinn og bading.

Hvordan ser din perfekte vinterferie ut? Foretrekker du solvarme strender og salte bad, eller vil du heller dra på en vinterreise til en storby? Uansett hvor du vil reise i vinter, så er du på rett sted.

I vårt store utvalg av vinterreiser finner du reiser til klassiske Kanariøyene, reiser til varmen i Karibia og Asia, spennende helgeturer og mer eksotiske reisemål som Maldivene og Seychellene. Vi har gjort det lett for deg å reise på en perfekt vinterreise – basert på dine ønsker og behov.

Reis bort i julen og ta nyttårsfeiringen utenlands, eller benytt sjansen til å nyte sol og bad i vinterferien. I varmeguiden vår hjelper vi deg å finne det perfekte reisemålet basert på temperatur. Eventyrlysten? Da kan vi anbefale Dubai eller Florida – og cruise!

For deg som reiser uten barn og er på utkikk etter en vinterreise kan vi anbefale Sunprime Hotels på flere av Kanariøyene og i Thailand. Familieparadiset Sunwing Family Resorts finner du i Thailand, på Tenerife og på Gran Canaria.