Vinterreiser – populære reisemål

Hva slags vinterreise vil du på?

Uansett når, hvor eller hvordan du ønsker reise – så har vi en ferie som passer for deg.

Treningsreiser med Ving

Treningsferie

Uansett hvilket nivå du er på eller hvilken treningsform du liker er ferien en perfekt mulighet til å komme i form.

Treningsreiser for alle.

Storbyferie med Ving

Storbyferie

Utvalget av storbyreiser er større enn noensinne, og du kan velge blant mer enn 60 byer og en rekke nye hotell.

Velg blant mer enn 60 byer.

Cruise med Ving

Cruiseferie

Cruise er en perfekt måte å se verden på. Opplev flere byer og øyer på samme reise.

Opplev flere byer og øyer på samme reise.

NÅR VIL DU REISE?

hvor vil du reise i vinter?

Her er alle reisemål du kan velge mellom i vinter.

Finn en vinterreise som passer for deg!

Bestill vinterens reise til varmen nå – og nyt dager fulle av solskinn og bading.

Hvordan ser din perfekte vinterferie ut? Foretrekker du solvarme strender og salte bad, eller vil du heller dra på en vinterreise til en storby? Uansett hvor du vil reise i vinter, så er du på rett sted.

I vårt store utvalg av vinterreiser finner du reiser til klassiske Kanariøyene, reiser til varmen i Karibia og Asia, spennende helgeturer og mer eksotiske reisemål som Maldivene og Seychellene. Vi har gjort det lett for deg å reise på en perfekt vinterreise – basert på dine ønsker og behov.

Reis bort i julen og ta nyttårsfeiringen utenlands, eller benytt sjansen til å nyte sol og bad i vinterferien. I varmeguiden vår hjelper vi deg å finne det perfekte reisemålet basert på temperatur. Eventyrlysten? Da kan vi anbefale Dubai eller Florida – og cruise!

For deg som reiser uten barn og er på utkikk etter en vinterreise kan vi anbefale Sunprime Hotels på flere av Kanariøyene og i Thailand. Familieparadiset Sunwing Family Resorts finner du i Thailand, på Tenerife og på Gran Canaria.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.