Kvinne står på balkong og ser på havet i solnedgang

Oppdag mer av verden

Vinterreiser

Vinterreiser til varmen

Når Norge viser seg fra sin mørkeste og kaldeste side er det herlig å kunne stikke føttene i varmt badevann, nyte en lunsj på en fortausrestaurant eller vandre rundt på en solvarm havnepromenade. Hos Ving får du et stort utvalg av vinterreiser til eksempelvis Kanariøyene, Karibia og Thailand, mange spennende storbyferier samt eksotiske reisemål som Maldivene og Seychellene.

Bestill vinterens reise til varmen nå – og nyt dager fulle av solskinn og bading!

Finn varmen i vinter

Med vår varmeguide kan du enkelt finne et reisemål med en passende temperatur. Står eventyr og aktiviteter på ønskelista anbefaler vi Florida eller Den dominikanske Republikk.

Reiser du uten barn finner du Sunprime, våre egne hoteller for voksne, både på Kanariøyene og i Thailand, mens du finner barnefamilienes favoritt Sunwing Family Resorts på Tenerife og Gran Canaria, samt i Thailand.

Har du skolebarn er du kanskje på utkikk etter en vinterferie i uke 8, 9 eller 10. Vi har mange vinterreiser å velge mellom dersom dere skal reise i ferien til skolene.

Vinterreise for deg som reiser på budsjett

Et lavt feriebudsjett trenger ikke å bety at du er nødt til å droppe feriedrømmene. Vi har billige vinterreiser, hvor du kan gjøre et prisvennlig funn dersom du kan reise utenfor høysesongen.

Inspirasjon til vinterreisen

Vet du ikke hvor du vil reise i vinter? Her har vi samlet noen av våre beste inspirasjonsartikler for vinterreiser.

Aruba

Sarahs favoritter på Aruba

Vår reiseekspert Sarah har besøkt Aruba flere ganger, og gir deg her sine beste tips på hva man ikke må gå glipp av når man besøker øya.

Alt om Kanariøyene

Drømmer du om Kanariøyene? Her finner du våre beste reisetips og artikler om øyene.

8 tips for ferie på Maldivene

8 tips til deg som vil reise til Maldivene

Når er det best å reise til Maldivene? Hvor skal man bo? Bør man ha All Inclusive? Her får du svar på disse spørsmålene slik at du kan få mest mulig ut av reisen din til Maldivene.

Hva slags vinterreise vil du på?

Uansett når, hvor eller hvordan du ønsker reise – så har vi en ferie som passer for deg.

Treningsreiser med Ving

Treningsferie

Uansett hvilket nivå du er på eller hvilken treningsform du liker er ferien en perfekt mulighet til å komme i form.

Treningsreiser for alle.

Storbyferie med Ving

Storbyferie

Utvalget av storbyreiser er større enn noensinne, og du kan velge blant mer enn 60 byer og en rekke nye hotell.

Velg blant mer enn 60 byer.

Cruise med Ving

Cruiseferie

Cruise er en perfekt måte å se verden på. Opplev flere byer og øyer på samme reise.

Opplev flere byer og øyer på samme reise.

Når vil du reise?

Hvor vil du reise fra?

Reis direkte til sommervarmen fra din lokale flyplass.

Hvor vil du reise i vinter?

Finn en vinterreise som passer deg!

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.