Karpathos
Lefkas, Hellas

Reiser i oktober

Høst behøver ikke bety vått og kaldt vær. Vi har nemlig mange varme og solfylte reisemål som venter på deg i oktober.

Hvis du heller ikke er fan av det våte og vindfulle høstværet som Norge stort sett tilbyr i oktober, og foretrekker solfylte destinasjoner, er det fortsatt varme å finne på steder som Kypros, Kreta og Mallorca. I tillegg lokker det milde klimaet på Gran Canaria og Tenerife. Hvis du drømmer om å komme enda lenger unna, lokker de kritthvite sandstrender på Maldivene og høysesongen i varme Thailand er også i ferd med å begynne.

Favorittene i oktober

Billige reiser i oktober

Legg den kalde høsten bak deg og fly ned til varmen på en rimelig reise i oktober.

Kvinne på trapp

Tilbud og rabatter

Følg med på vår tilbudsside hvor du kan se alle våre beste kampanjer og tilbud på reiser i oktober.

Parga i Hellas

Restplasser

Er du på jakt etter en rimelig reise i oktober, er det en god idé å ta en titt på våre restplasser. Her kan du ha flaks og gjøre et godt kjøp ved å finne en billig reise.

To is

Mat og drikke inkludert

Når du bestiller All Inclusive er mat og drikke betalt på forhånd, og du slipper å bli overrasket over dyre restaurantregninger.

Flere reiser i oktober

Yoga på sunprime

Aktiv ferie

Få svetten til å piple eller finn roen med en aktiv ferie i oktober. På våre konsepthoteller er det gode muligheter for å holde formen vedlike mens du er på ferie.

Familie spiser is på en trapp

Høstferie

Ta med barna på høstferie! Nyt solen i sør på et herlig familiehotell, eller skap nye minner sammen på en koselig storbyferie.

Varmeguiden i oktober

Hvor er det varmt i oktober?

Finn ut hvor det er varmt i oktober. Sjekk ut vår varmeguide!

Finn ut hvor det er varmt i oktober. Sjekk ut vår varmeguide!

Finn din ferie i oktober

Oslo, Gardermoen, Haugesund, Harstad/Narvik (Evenes), Bodø, Bergen, Ålesund, Kristiansand S, Kristiansund N, Molde, Torp, Sandefjord, Trondheim, Stavanger, Tromsø, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 hotell
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.