• barnevennlig

Sunwing Kamala Beach

Hotellet har mottatt den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset 2020" for beste familiehotell i Thailand.

Sunwing Kamala Beach ligger på et av nordmenns favorittreisemål, ved den populære Kamalastranden i Phuket. Hotellet består av flere bygninger beliggende i en stor hage med fantastiske bassengområder. Stranden ved hotellet er langgrunn, barnevennlig og vakker med turkisblått vann.

På hotellområdet kan du nyte thaimassasje og benytte deg av treningsmulighetene på Fitness center. Dessuten finner du alt annet som du forbinder med Sunwing - som Lollo & Bernie's Mini Land, Mini Market og Teen Lounge. Våre to restauranter, Fino Restaurant & Grill og Som's Kitchen, serverer både internasjonale og thailandske retter.

På Sunwing Kamala Beach kan du velge mellom flere ulike familiesuiter. Alle Royal Pool Suites har direkte utgang til bassenget. Sunwing Kamala Beach har suiter for alle.

Sunwing Kamala Beach ligger i fredelige Kamala. I nærområdet er det et lite utvalg av restauranter og butikker. Vil du ha et større utvalg kan du dra til Patong Beach, som ligger 7 kilometer fra hotellet.

Internett

WiFi Internett er inkludert på alle Sunwing Family Resorts. Ta med din egen smarttelefon, ipad, nettbrett, pc eller mac og koble deg gratis til nettet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.

MySunwing

På hotellets informasjonsside MySunwing finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MySunwing, sammen med annen nyttig informasjon.

Vår service

Som gjest på våre Sunwing Family Resorts har du tilgang til Resort Service/Help Desk døgnet rundt. Her kan du bestille utflukter, leiebil samt få tips og råd.

Sunwing i sosiale medier

Du kan følge Sunwing Kamala Beach i sosiale medier. Lik Sunwing Kamala Beach på Facebook.

Røykfritt hotell

Sunwing Kamala Beach er et røykfritt hotell, men det finnes anviste røykesoner på området. Leilighetene og balkongene/terrassene er også røykfrie, og den samme regelen gjelder for e-sigaretter.

Legeservice

Lege (mot betaling) er på hotellet minst fem dager i uken. Kontakt Help Desk for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Skulle du trenge legehjelp utenom disse tidene vil Help Desk være behjelpelig med å tilkalle lege.

Handikapvennlighet

Det finnes ingen familiesuiter som er tilpasset bevegelseshemmede.

Sesong

Hotellet har åpent hele året. Sommersesongen (1. april–31. oktober) er lavsesong i Thailand. Vi har da et lokalt aktivitetsteam som tilbyr barneaktiviteter besøk av Lollo & Bernie samt lokale show et par ganger i uken. Fino Restaurant & Grill serverer lunsj, og om kvelden tilbys Fino's middagsmeny i Som's Kitchen. Treningsstudio og Help Desk drives som normalt. Det er ingen aerobictimer med instruktør.

I sommerhalvåret er det tidvis undervannsstrømmer og bølger, og badeforbud kan forekomme.

Miljø

Les mer om vårt miljøarbeid på Sunwing Family Resorts miljøside.

Bryllup på Sunwing Family Resorts

Har dere lekt med tanken om å gifte dere i utlandet? Et bryllup på vårt familieparadis Sunwing Family Resorts er et perfekt valg når dere attpåtil har barna med på bryllupsreisen. Send oss en e-post på engelsk, så forteller vi mer: kamalabeach@sunwing.net

Øvrig

Resort Service/Help Desk: 24-timers service. Roomservice. Innsjekk fra kl. 15.00 ankomstdagen og utsjekk kl. 12.00 avreisedagen. Minibank finnes på hotellet.

Bygget: 2009. Renovert i 2019.

287 suiter. Etasjer: 3–4. Heis: Ja, i hovedbygningen. Tilgang til heis via det midterste huset i bygning 3.

Aircondition: Ja

Parkering: Offentlig parkering ved hotellet, begrenset antall plasser

Hotellmanager

Johan Magnusson

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Suiter med direkte utgang til basseng
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Skandinavisk barneklubb med Lollo & Bernie
 • Ligger på stranden
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Babybasseng med solskjerming
 • Klimakompensert overnatting
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  7 stk.
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja, delvis
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  500 m
 • Hovedsentrum
  7 km
 • Nærmeste strand/badested
  0-250 m
 • Vannsklie
  Ja
Rom og leiligheter
Sunwing Kamala Beach består av flere hotellbygninger som ligger spredt i en stor hage med fantastiske bassengområder. Stranden nedenfor hotellet er langgrunn, barnevennlig og vakker med turkisblått vann.

Vil du vite hvor suiten ligger? Det kan du se
her.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om tilvalgene vi tilbyr på hotellet.

Når du bestiller Sunwing Joker lar du oss velge romtype ut ifra hva som er ledig på hotellet i den aktuelle perioden. Du får alltid en romtype som inngår i vårt ordinære program, og først ved ankomst til hotellet får du vite hvilken romtype det blir. Bytte av rom/leilighet kan forekomme i løpet av oppholdet. Rengjøring og badehåndkle er inkludert.

Family Suite

Family Suite er romslige, smart innredete suiter og består av 1–2 rom med plass for opptil 6 personer.

Happy Baby Suite

Happy Baby Suite er våre spesialtilpassede 1-romssuiter for deg som reiser med helt små barn. Bor det flere barn under tre år i en Happy Baby-leilighet får de andre barna hver sin Babypakke.

Lollo & Bernie Suite

Suiter med lekent design.

Royal Pool Suite

Hopp rett i bassenget fra terrassen din! Leiligheter med ekstra komfort.

Mat og drikke

Tenk å kunne slippe å tenke på matlagning i ferien! På Sunwing Kamala Beach lager våre dyktige og inspirerende kokker mat for både liten og stor. Morgen, middag og kveld.

Start dagen i hovedbygningen med variert frokostbuffé. Fortsett gjerne med lunsj på det barnevennlige vertshuset Som's Kitchen. Avslutt med en vellaget middag på elegante Fino Restaurant & Grill, der du har fantastisk utsikt over havet. Og har du lyst til å slappe av i din egen leilighet en kveld og kose deg med mat og drikke på balkongen, kan du kjøpe med deg noe godt fra Mini Market eller bestille take away fra Som's Kitchen. I ferien er det lørdag hele uken. Mer informasjon om tilbudet vårt samt åpningstider finner du nedenfor og på hotellets informasjonsside MySunwing.

Som's Kitchen

Som's Kitchen

Vårt rimelige og populære vertshus har åpent for frukostbuffé, lunsj og middag. Her finner du et stort utvalg mat og drikke for alle aldersgrupper, servert i et hyggelig miljø. På menyen har vi favoritter som salater, smørbrød, pizza, hamburgere og mye mer, blant annet flere lekre thailandske spesialiteter. Og vil du heller nyte maten på din egen balkong eller terrasse er det ikke noe problem – på Som's Kitchen kan du få maten som take away. Som's Kitchen ligger i hovedbygningen.

Fino Restaurant & Grill

Fino Restaurant & Grill

En moderne og flott restaurant som er elegant uten å være stiv. Her nyter du vellaget mat fra en internasjonal meny med både klassiske og nyskapende retter samt flere lekre thailandske spesialiteter. Atmosfæren er barnevennlig og imøtekommende. Fino Restaurant & Grill ligger helt nede på stranden og har nydelig utsikt over havet. Restauranten er åpen for lunsj og middag i høyseson (november–april). I lavsesong (mai–oktober) serveres Fino à la carte-meny på Som's Kitchen.

Bar

Bar

Både før og etter middag kan du ta en drink i baren som ligger i hovedbygningen. Her har de også egne forfriskninger og iskrem til barna. Fra baren har du perfekt utsikt over showscenen, der dyktige artister opptrer med populære barne- og familieshow flere kvelder i uken.

J.O.S

J.O.S.

Har du lyst på et sunt mellommåltid er du velkommen til J.O.S. (Juice. Other things. Smoothies.) der du finner et friskt og spennende utvalg av ferskpressede juicer, smoothies, kaffe, crepes og mye mer. Du kan nyte drikken og snacksen der eller ta det med til bassengområdet, stranden eller til suitene.

Mini Market

I Sunwing Kamala Beachs Mini Market finner du alt fra postkort, Lollo & Bernie-kosedyr, bleier, barnemat og babyprodukter (lokale merker kan forekomme), godteri og solkrem til kaldt drikke. Fint hvis du lengter etter litt shopping. Mini Market ligger ved siden av Resort Service.

Frokostbuffé

En bedre start på dagen skal du lete lenge etter. Hver dag mellom kl. 07.30 og 10.30 serverer Sunwing Kamala Beach en fantastisk frokostbuffé. Frukt, ferskt brød, yoghurt, frokostblandinger, juice, pålegg, pølser, egg, bacon... (variasjoner forekommer). Flaks at frokosten sies å være dagens viktigste måltid! Og glem ikke at barn under 12 år spiser gratis sammen med en betalende voksen. Må forhåndsbestilles før avreise.

Sunwing Inclusive

Sunwing Inclusive

Du spiser på hotellet 5 faste dager i uken, og lar de 2 resterende dagene være åpne for innfall og utflukter.

I Sunwing Inclusive inngår:

 • Frokostbuffé hver dag.
 • Fem lunsj- og middagsbuffeer.*
 • Vann, en stor brus, en stor øl (lokal type) eller en halv flaske vin (37,5 cl) serveres til lunsj og middag.
 • Flere kvelder i uken serveres temabufféer som f.eks. amerikansk, italiensk, Tex Mex og BBQ. Buffeene har alltid innslag av det thailandske kjøkken.

Informasjon om hvilke dager Sunwing Inclusive serveres gis ved ankomst til hotellet. Du kan også finne informasjonen på hotellets informasjonsside MySunwing.

Det er kun frokost som er inkludert i Sunwing Inclusive jul- og nyttårsaften, men du kan bestille hotellets populære festbuffé på hotellet og få en herlig matopplevelse.

*Ved få Sunwing Inclusive-bestillinger serveres lunsj og middag fra Som's Kitchen à la carte-meny. Voksne velger da forrett, hovedrett og dessert fra menyen og barn velger sitt måltid fra barnemenyen/barnebuffeen.

Forhåndsbestilles hjemmefra (begrenset antall plasser). Les mer om Sunwing Inclusive.

Kitchen Inclusive

Kitchen Inclusive

Kitchen Inclusive – der du som voksen velger fra Som's Kitchen meny – til både lunsj og middag.

Dette er inkludert i Kitchen Inclusive:
– Sunwings store frokostbuffé hver dag hele uken.
– Lunsj og middag fem dager pr. uke. Treretters. Du velger forrett, hovedrett og dessert fra Som's Kitchen meny. Til lunsj og middag serveres vann, en stor brus, lokalt øl eller en halv flaske vin (37,5 cl) pr. person pr. måltid. Kaffe til maten er inkludert.

Barna spiser gratis fra frokostbufféen eller Lollo & Bernies buffé til lunsj og middag. Drikke og is er inkludert til lunsj og middag. Du velger selv hvilke fem dager du vil spise lunsj og middag.

Forhåndsbestilles hjemmefra hvis du reiser med Sunclass Airlines og fast reiselengde, og bestilles direkte på hotellet hvis du reiser med, Sunclass Airlines, Thai Airways eller et annet ruteflyselskap med egenvalgt reiselengde. Kitchen Inclusive kan bestilles i sommersesongen, begrenset antall plasser. Les mer om Kitchen Inclusive.

Basseng og strand

Sunwing Kamala Beach består av flere bygninger spredt over et stort hageområde med fantastiske bassengområder. Her kan du velge blant hele åtte basseng, og i tillegg finnes det et par vannsklier for både små og litt større barn. Familiebassengene våre har fantasifull utforming, med viker og bukter. Dessuten er bunnen svakt skrånende - perfekt for barn i alle aldre! Det ene bassenget har en bar hvor du kan kjøpe deg en forfriskning, både i og utenfor bassenget. Og fra Royal-leilighetene kan du faktisk gå rett fra terrassen og ut i bassenget!

Stranden Kamala Beach som ligger rett nedenfor hotellet er barnevennlig, langgrunn og vakker, med klart, blått vann.

Babybasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 10 m²
Dybde: 30 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 08.00–20.00

Familiebasseng

Familiebasseng*

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 1213 m²
Dybde: 10–170 cm
Solskjerming: Ja, delvis
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 08.00–20.00

Fun pool

Fun pool*

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 896 m²
Dybde: 130 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 08.00–20.00

Fun pool*

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 527 m²
Dybde: 120 cm
Vannsklie: Ja
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 08.00–20.00

Fun pool*

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 760 m²
Dybde: 135 cm
Vannsklie: Ja
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 08.00–20.00

Basseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 325 m²
Dybde: 130 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 08.00–20.00

Basseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 325 m²
Dybde: 130 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 08.00–20.00

Basseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 313 m²
Dybde: 130 cm
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei
Åpningstider: 08.00–20.00

Strand

Strand

Kamala Beach ligger ved hotellet og er langgrunn og barnevennlig. 0–250 m til stranden (avhengig av hvor på hotellet du bor). I sommerhalvåret er det tidvis undervannsstrømninger og bølger, og badeforbud kan forekomme.

Thailandske myndigheter har fjernet mye av den kommersielle virksomheten langs strendene. Det innebærer at det finnes færre solsenger, strandkaféer og annet, enn hva som har vært tilfelle tidligere.

*Fun Pool og familiebassengene har skrånende bunn slik at barna kan bade på den grunneste delen. Vannskliene er åpne kl. 10.00–13.00 og 14.00–18.00.

Trening og aktiviteter

På Sunwing Kamala Beach kan du både trene og få massasje ute i solen. Start med vanngymnastikk i bassenget og nyt så den verdensberømte thailandske massasjen på et av våre Thai spa i hagen! Mer utendørssport kan du få hvis du liker golf. Det ligger flere fine golfbaner i nærheten av Sunwing Kamala Beach.

Føler du for en liten pause fra solingen har vi et variert treningstilbud i vårt Fitnesscenter, under ledelse av dyktige og inspirerende instruktører. Vil du heller trene på egen hånd har vi et treningsstudio med både treningsapparater og vekter. Med andre ord: på Sunwing Kamala Beach finnes det mange muligheter hvis du vil røre på deg i ferien.

Fitness

Hvorfor ikke starte dagen med en Power Walk? Eller kanskje du foretrekker vanngymnastikk eller en gruppetreningstime? På Sunwing Kamala Beach kan du enkelt holde både formen og humøret på topp. Alle gruppetimer er inkludert i prisen og aldersgrensen er 15 år, med unntak av våre Fitness Together-timer, der barn/ungdom i alderen 11–15 år kan trene sammen med foreldrene. Fitnesslokalene deles med nabohotellet Sunprime Kamala Beach.

Vanngymnastikk

Vanngymnastikk er kanskje Sunwing Family Resorts mest populære aktivitet for alle aldersgrupper. Hopp i bassenget og bli med på en treningstime utenom det vanlige under ledelse av våre dyktige og inspirerende instruktører.

Treningsstudio

Tren styrke på egen hånd i fine treningslokaler. I vårt treningsstudio finner du både treningsapparater og frivekter. Aldersgrense 15 år.

Løping

I nærheten av hotellet finnes det flere gode løperuter. Vi har kartlagt favorittene våre og du kan laste dem ned til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned løypene til treningsappen din

Sportsaktiviteter

Flere dager i uken arrangerer Sunwing Family Resorts aktivitetsverter ulike sportsaktiviteter. Aktuelt program finner du i Holiday Planner.

Golf

I nærheten av Sunwing Kamala Beach ligger det flere fine golfbaner. Vårt Help Desk-personale hjelper gjerne til med bestilling av starttider.

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du lese mer om hva som skjer på hotellet i løpet av ferien din. Programmet er live og kan bli endret uten forvarsel. Det betyr også at det ikke ligger tilgjengelig når hotellet er stengt for sesongen.

For barn og ungdom

Ingen trenger å gå rundt og være rastløs på Sunwing Family Resorts. Her arrangerer vi massevis av aktiviteter for barn fra 0–7 år, alt fra skattejakt og eventyr med barnas favoritter Lollo & Bernie til Lollo & Bernie's Mini Stars og vannleker.

Mange aktiviteter er gratis
De aller fleste aktivitetene er gratis. Her kan du se hvilke aktiviteter som er inkludert og hvilke som koster ekstra. Enkelte av disse har aldersgrense, men det finnes alltid noe å gjøre for både små og store barn.

På Sunwing Kamala Beach ligger Lollo & Bernie's Mini Land lengst til venstre i hovedbygningen. Her samles barna når det er tid for aktiviteter og hit kan de også gå for å tegne, leke eller se på film sammen med mamma eller pappa. Påmelding til barneaktivitetene gjør du via Holiday Planner på MySunwing. Scenen ligger i hovedbygningen ved Lime Bar. Her kan du se våre populære barneshow og barna kan være med på Lollo & Bernie's Mini Stars eller Lollo & Bernie's Mini Disco.

På Sunwing Kamala Beach er det alltid noe å finne på. Nedenfor presenterer vi et utvalg av de mange aktivitetene vi tilbyr.

Aktivitetsprogram

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du se hva som skjer på hotellet i løpet av oppholdet. Programmet er live, det vil si at det er tilgjengelig kun i de periodene hotellet er åpent for sesongen. Aktivitetene kan bestilles på hotellet etter ankomst.

Lollo & Bernie's Mini Land

Lollo & Bernie's Mini Land

Lollo og Bernie har et eget lekehus som heter Lollo & Bernie's Mini Land. Flere dager i uken er det åpent hus og da er barn og voksne i alle aldre velkommen for å leke, male, se film eller kanskje høre et eventyr. I tilknytning til Lollo & Bernie's Mini Land ligger en inngjerdet lekeplass (delvis solskjermet).

Play & Splash

Flere dager i uken kan alle barn delta i vanntrening med lek og plask i bassenget til morsom musikk! Samtidig som barna har det gøy trener de koordinasjon, styrke, rytme og balanse. Tanken er at de utvikler sine kreative evner og lærer seg å samarbeide med andre barn.

Adventure Games

Adventure Games

I Mini Land samles barna også når det er tid for Adventure Games. Bli med på skattejakt eller kom i Lollo & Bernies bursdagsselskap! Aktivitetene er for barn som har fylt 3 år til og med 7 år, de varer i ca. 1,5 time og gjennomføres flere ganger i uken. Påmelding gjør du via Holiday Planner på MySunwing og betaling skjer i Help Desk.

Familietrening

Familietrening

På familietrening kan alle barn som har fylt 3 år til og med 7 år trene sammen med foreldrene. Kanskje mormor eller farfar også vil bli med? I løpet av treningsøkten på 30 minutter løper, hopper, danser og leker vi til musikk. Vi fokuserer på motorisk trening for barna, og litt større fysiske utfordringer for de voksne.

Familieyoga

Familieyoga

Familieyogaen gir dere kvalitetstid sammen. Her er det fokus på bevegelse og fremfor alt glede. Ingen må føle at de skal prestere, alle gjør øvelsene ut ifra sine egne forutsetninger og yogatimen er lagt opp som en historie man følger gjennom hele timen. Økten varer i 30 minutter og passer for barn fra fylte 4 til og med 7 år.

Lollo & Bernie's After Beach

To dager i uken blir det allsang, rytme og bevegelser for både gamle og unge. Kom og bli med på vår After Beach sammen med Sunwings showteam.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gjester med masse sjarm. Én kveld i uken er det barnas tur til å stå på scenen og forvandles til stjerner! Lollo & Bernie's Mini Stars er en aktivitet for barn som har fylt 3 år til og med 7 år. Barna velger en sang som de får øve inn sammen med showteamet vårt. Om kvelden får de hjelp med klær og sminke. Så er det showtime!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Etter barneshowet er det klart for Lollo & Bernie's Mini Disco, ukens høydepunkt for våre mindre gjester. Flere kvelder i uken kan alle danseglade barn slippe seg løs på dansegulvet. Og hvem vet, kanskje Lollo eller Bernie titter innom... Lollo & Bernie's Mini Disco varer i ca. 20–25 minutter.

Barneshow

Barneshow

Det veksler mellom latter, åndeløs stillhet og hyl av begeistring når det er barneshow på Sunwing. Ikke gå glipp av det herlige showet med de kosete maskotene Lollo & Bernie. Bli med Lollo & Bernie på ferie og hei på dem i strandkonkurransen eller bli med på deres spennende Circus Show.

Les mer om barneshowene her.

Lollo & Bernies nettbutikk

Lollo & Bernie's nettbutikk

Du vet vel at du ikke trenger å vente til du kommer til Sunwinghotellet for å kjøpe Lollo & Bernie-effekter? Sjiraffen Lollo og bjørnen Bernie har en egen nettbutikk som er fylt med kosedyr, klær, hobbybøker og andre morsomme ting for store og små barn.

Informasjon om sesongene

I sommersesongen er det et begrenset tilbud av barneaktiviteter på hotellet. Mer utfyllende informasjon finner du under Mer om hotellet, på hotellets startside.

Personalet

Personale

Personalet som har ansvaret for barne- og ungdomsaktivitetene er valgt med omtanke og har erfaring med å jobbe med barn. Fremfor alt er de innstilt på å gi barna de beste ukene i året!

For barn og ungdom mellom 8 og 11 år (opptil 15 år i høysesong; vinter,- påske- og juleferie) tilbyr Sunwing Kamala Beach mye morsomt å gjøre. Her kan du prøve forskjellige sportsaktiviteter både til lands og til vanns. Det finnes også biljardbord, bordtennisbord og andre spill. Av og til arrangerer vi kveldsaktiviteter med for eksempel pizza og film.

I vår Play & Chat kan du spille PlayStation. Er du modig kan du være med på Teen Talent i vinterferien. Da får du hjelp av showteamet til å øve inn en sang som du opptrer med foran publikum på den store scenen.

Mange aktiviteter er gratis
De aller fleste aktivitetene er gratis. Her kan du se hvilke aktiviteter som er inkludert og hvilke som koster ekstra.

Aktiviteter

Aktiviteter

Bli med på pizza og film-kveld, sportsaktiviteter og forskjellige kveldsaktiviteter. Lån spill, hør på musikk, se film og delta i morsomme konkurranser. Aktuelt program finner du i Resortservice eller i Holiday Planner via mobil eller nettbrett. Programmet er live, noe som betyr at du kan se det kun i de periodene hotellet holder åpent for sesongen. Aktivitetene kan bestilles på hotellet etter ankomst.

Teen Lounge

Vår Teen Lounge er møtestedet for alle ungdommer som vil ta seg en pause fra foreldre og småbarn. Her tilbys film, spill og underholdning, nøye utvalgt av og for deg som vil ta en pause fra sol og bad. Hvis du vil ut igjen og trenger litt mer fysiske utfordringer kan du spille bordtennis eller biljard med dine nye venner. Noen aktiviteter er mot betaling.

Kids Parkour

Nå er det barnas tur til å hoppe høyt, hoppe langt, krype og rulle rundt! På en trygg og lekende måte bidrar denne aktiviteten til å øke barnets fysiske styrke, kondisjon, koordinasjon og balanse, og styrker i tillegg selvfølelsen. Treningsformen er like bra for de med lopper i blodet som for de som ikke er fullt så vant med fysisk trening. Hver økt varer i ca. 30–55 minutter og avsluttes med en hinderløype. Kids Parkour passer for barn mellom 8 og 11 år.

Familie-crosstraining

Familie-crosstraining er sirkeltrening med stasjoner for både kondisjon og styrke. Her kan barn fra 8 år trene sammen med foreldrene – kvalitetstid med full fres!

Fitness Together

Fitness Together gir gir mulighet for ungdom i alderen 11–15 år til å trene sammen med foreldrene, både i treningsrommet og på utvalgte gruppetreningstimer. Instruktørene tar først en gjennomgang med der, og deretter følger dere et oppsett og trener sammen.

PlayStation

PlayStation

I Teen Lounge kan du spille PlayStation 4. Vi har alltid et stort utvalg av spill. Utfordre deg selv eller vennene dine – og det er helt gratis å spille.

Creative Time

Flere dager i uken er det Creative Time i vår Teen Lounge. Da kan du lage smykker, mobildekorasjoner og andre fantasifulle ting.

Chill-Out

Kom til Teen Lounge og vær sammen med jevnaldrende venner! Her kan du lese, slappe av, høre på musikk eller være med på arrangerte aktiviteter og Creative Time sammen med vår ungdomsleder.

Ballsport

Utfordre vennene dine!

På Sunwing Kamala Beach arrangerer personalet av og til turneringer i forskjellig ballsport. Ellers kan du også utfordre nye og gamle kompiser i en fotballkamp på stranden!

Teen Talent

Er du mellom 8 og 15 år har du nå muligheten til å synge og opptre live fra Sunwings showscene. Vårt proffe showteam henter frem artisten i deg og hjelper deg med alt fra koreografi til sminke. Kanskje er du en av morgendagens stjerner? Grip sjansen og vis frem talentet ditt for et jublende publikum.

Flash Mob

...en hemmelig aktivitet for alle ungdommer mellom 8 og 15 år. Hør med din ungdomsleder eller showteamet på hotellet for mer informasjon om øvinger og tider.

Personalet

Personalet

De ansvarlige for aktivitetene på Sunwing Kamala Beach er nøye utvalgte og har erfaring med å jobbe med barn og ungdom. De vil gjøre hva de kan for at de unge skal få de beste ukene i året.

Beliggenhet og transport
Beliggenhet

Beliggenhet

Rolig strand- og naturområde med lokaltrafikk. Trapper og nivåforskjeller. Noen suiter kan forstyrres av hotellets underholdning. 500 m til Kamalas lokale sentrum hvor du finner noen restauranter. Avstanden til Patong Beach er ca. 7 km. Bussturen fra flyplassen tar ca. 45 minutter.

I januar arrangeres den årlige festivalen i Kamala og dette er en stor folkefest. Musikk og natteliv kan da oppleves som forstyrrende.

96/66 Moo 3
Kamala Beach Kathu, Phuket 83150
Telefon+66 (0)76 371 650/-51/-52/-53/-54/-55
info@sunwingkamala.com

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Sunclass Airlines

Easy Travel/Direktebuss t/r flyplassen – med Sunclass Airlines

Sunwing Kamala Beach tilbyr Easy Travel, som ganske enkelt betyr at du som har bestilt en pakkereise og flyr med Sunclass Airlines, i ro og fred kan sjekke inn bagasjen allerede på hotellet. Flyr du med Sunclass Airlines og har forhåndsbestilt transport, får du dessuten direktebuss mellom flyplassen og hotellet. Hvis du flyr med Sunclass Airlines og har ordnet transport på egen hånd, f.eks. taxi eller leiebil, kan du også sjekke inn på hotellet før hjemreisen.

Bagasjeinnsjekk på hotellet: Nei, ingen flyavganger til Norge etter kl. 13.00
10 kg ekstra bagasje: Ja
Direktebuss: Ja
Periode: November–april

NB! Easy Travel gjelder kun i vintersesongen og for avganger f.o.m. kl. 13.00 fra Thailand. Pga. lokale regler i Thailand må sammenleggbare barnevogner sjekkes inn.

Underholdning

Når den mest intense varmen har avtatt, stiger temperaturen på scenen på Sunwing Kamala Beach. Nesten hver kveld skjer det noe nytt, og populære barneshow og proffe familieshow med dans og musikk avløser hverandre. Mange kjente artister har faktisk startet karrieren sin hos oss.

Flere kvelder i uken kan du sette deg godt til rette med en forfriskning i glasset og nyte førsteklasses underholdning!

Familieshow

Familieshow

Gå ikke glipp av Sunwings populære og proffe familieshow! Vi underholder med blant annet uforglemmelige discohits og det beste fra pop- og rockesjangeren. Våre fargesprakende show med sang, dans og teater er en perfekt avslutning på en herlig feriedag!

Les mer om showene her.

Barneshow

Det veksler mellom latter, åndeløs stillhet og hyl av begeistring når det er barneshow på Sunwing. Gå ikke glipp av fantastisk underholdning med maskotene våre, Lollo & Bernie!

Les mer om barneshowene her.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gjester med masse sjarm. Én kveld i uken er det barnas tur til å stå på scenen og forvandles til stjerner! Lollo & Bernie's Mini Stars er en aktivitet for barn som har fylt 3 år til og med 7 år. Barna velger en sang som de får øve inn sammen med showteamet vårt. Om kvelden får de hjelp med klær og sminke. Så er det showtime!

Teen Talent

Er du mellom 8 og 15 år (merk at du må ha fylt 8 år) har du mulighet til å opptre og synge live fra Sunwings showscene. Vårt proffe showteam henter frem artisten i deg og hjelper deg med alt fra koreografi til sminke. Kanskje er du en av morgendagens stjerner? Ta sjansen og vis deg frem foran et jublende publikum.

Lollo & Bernie's Mini Disco

Ukens høydepunkt for våre mindre gjester. Etter barneshowet er det tid for Lollo & Bernie's Mini Disco! Flere kvelder i uken tenner vi discokulen og det blir full fart på dansegulvet. Den ene hit'en avløser den andre, og alle danselystne barn slipper seg løs på dansegulvet. Og hvem vet – kanskje Lollo eller Bernie stikker innom...

Lollo & Bernie's After Beach

To dager i uken blir det allsang, rytme og bevegelse for både gamle og unge. Kom og bli med på vår After Beach sammen med Sunwings showteam.

Spa

Kritthvite strender, turkisblått vann og strålende sol – hva mer kan man ønske seg? Tja, for å toppe det hele anbefaler vi at du prøver thaimassasje. Den er verdensberømt og du kan nyte behandlingen i hotellets utendørs massasjestudio, med bølgeskvulp i bakgrunnen.

Gjestevurderinger og anmeldelser
4,5/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 1335 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
96% anbefaler dette hotellet
Hotellrommet som helhet
4,5
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,6
Hotellpersonalet
4,6
Trivsel & stemning
4,5
Barnebasseng
4,7
Barnevennlig
4,7
Wifi
3,8
Se anmeldelser for:
Nyeste
 • 4/5
  Godt fornøyd med hele oppholdet. Et flott hotell.
 • 5/5
  Bra servise, store rom, bra beliggenhet😊Flott område😊
 • 5/5

  "Underbar semester."

  Vi bodde i en lägenhet med balkong utöver poolområdet med kvällssol som är viktigt för oss. Älskade området och poolen längst ner vid havet precis vid sandstranden.Bra service underbar personal och god mat. Reser ni hit har ni nära till allt och vi är jätte nöjda. En stor eloge till all underbar personal. Tack från oss.
 • 4/5

  "Fint familiehotell"

  Flott hotell for barnefamilier. Vi hadde Happy baby suite og nesten direkte adgang til bassenget. Be om rom midt i komplekset så du slipper røyklukt da røykerne er henvist til enden av hvert hus.All inclusive er misvisende da det bare er hovedmåltidene som er dekket. Anbefaler heller å kjøpe seg inn i buffeeten når man er der, da har man større valgfrihet. Restaurantene på stranden er billigere og vel så bra. Positivt at barn under 12 år spiser gratis i følge med betalende voksen.
 • 5/5

  "Flott totalopplevelse"

  Flott service, hyggelige, positive og imøtekommende personale, enten det var på kjøkkenet, resepsjonen eller rengjøringspersonale, store fine rom, bra rengjøring, litt dårlig varmtvann i noen dagerEllers et flott ferieopphold, spesielt for de yngste, personalet var ekstra oppmerksomme overfor de minste
Gjør et søk for å se ledige rom og priser.