• barnevennlig

Sunwing Kamala Beach

Sunwing Kamala Beach ligger på et av nordmenns favorittreisemål, ved den populære Kamala-stranden i Phuket. Hotellet består av flere bygninger beliggende
i en stor hage med fantastiske bassengområder. Stranden ved hotellet er langgrunn, barnevennlig og vakker med turkisblått vann.
På hotellområdet finner du alt som du forbinder med Sunwing
- som Lollo & Bernie-klubben, Teen Lounge, fitness-senter, treningsrom og Mini Market. Våre to restauranter, Fino Restaurant & Grill og Som's Kitchen, serverer både internasjonale og thailandske retter.
På Sunwing Kamala Beach kan du velge mellom flere ulike familiesuiter. Alle Royal Pool Suites har direkte utgang til bassenget. Sunwing Kamala Beach har suiter for alle.
Sunwing Kamala Beach ligger i fredelige Kamala. I nærområdet er det et lite utvalg av restauranter og butikker. Vil du ha et større utvalg kan du dra til Patong Beach, som ligger 7 kilometer fra hotellet.
Internett
WiFi Internett er inkludert på alle Sunwing Family Resorts. Ta med din egen smarttelefon, nettbrett, pc eller mac og koble deg gratis til nettet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.
MySunwing
På hotellets informasjonsside MySunwing finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MySunwing, sammen med annen nyttig informasjon.
Service hele døgnet
Vingvertene står klare på reisemålet for å sørge for at du får en vellykket ferie. Du kan bli med på spennende utflukter og få tips om de fineste strendene, de beste butikkene og Vingvertenes egne favorittrestauranter. Selvfølgelig vil de også prøve å svare på alle praktiske spørsmål som dukker opp om både hotellet og reisemålet. Under reisen kan du kontakte Vingvertene døgnet rundt på telefon, samt på SMS og e-post kl. 08.00–20.00.
Sunwing i sosiale medier
Du kan følge Sunwing Kamala Beach i sosiale medier. Lik Sunwing Kamala Beach på Facebook.
Røykfritt hotell
Sunwing Kamala Beach er et røykfritt hotell, men det finnes anviste røykesoner på området. Leilighetene og balkongene/terrassene er også røykfrie, og den samme regelen gjelder for e-sigaretter.
Legeservice
Lege (mot betaling) er på hotellet minst fem dager i uken. Kontakt Help Desk for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Skulle du trenge legehjelp utenom disse tidene vil Help Desk være behjelpelig med å tilkalle lege.
Bosted tilpasset bevegelseshemmede
Det finnes ingen familiesuiter som er tilpasset bevegelseshemmede.
Sesong
Hotellet har åpent hele året. Sommersesongen (1. april–31. oktober) er lavsesong i Thailand. Vi har da et lokalt aktivitetsteam som tilbyr barneaktiviteter besøk av Lollo & Bernie samt lokale show et par ganger i uken. Fino Restaurant & Grill serverer lunsj, og om kvelden tilbys Fino's middagsmeny i Som's Kitchen. Treningsstudio og Help Desk drives som normalt. Det er ingen aerobictimer med instruktør.
I sommerhalvåret er det tidvis undervannsstrømmer og bølger, og badeforbud kan forekomme.
Sunwing Kamala Beach har internasjonal atmosfære med gjester fra både Skandinavia og resten av verden.
Bryllup på Sunwing Family Resorts
Har dere lekt med tanken om å gifte dere i utlandet? Et bryllup på vårt familieparadis Sunwing Family Resorts er et perfekt valg når dere attpåtil har barna med på bryllupsreisen. Send oss en e-post på engelsk, så forteller vi mer: rsvn@sunwingkamala.com
Øvrig
Resort Service/Help Desk: 24-timers service. Romservice. Innsjekk fra kl. 15.00 ankomstdagen og utsjekk kl. 12.00 avreisedagen. Minibank finnes på hotellet.
Bygget: 2009. Renovert i 2019.
287 suiter. Etasjer: 3–4. Heis: Ja, i hovedbygningen. Tilgang til heis via det midterste huset i bygning 3.
Aircondition: Ja
Parkering: Offentlig parkering ved hotellet, begrenset antall plasser
Vaskemaskiner/vaskeriservice: Mot betaling.
Hotellmanager
Johan Magnusson
Hotellets offisielle klassifisering er 4.
Sunwing
 • Suiter med direkte utgang til basseng
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Barneklubb med Lollo & Bernie
 • Ligger på stranden
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Babybasseng med solskjerming
 • Travelife-sertifisert hotell
 • Bagasjeinnsjekk på hotellet når du flyr med Sunclass Airlines
Hotellfakta
 • Basseng
  8 stk.
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja, delvis
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  500 m
 • Hovedsentrum
  7 km
 • Nærmeste strand/badested
  0-250 m
 • Vannsklie
  Ja

Krydre ferien med litt luksus!

Har du lyst til å overraske barna eller reisefølget ditt med noe ekstra i ferien? Vi har flere smarte tilvalg og løsninger som passer for både store og små. Hva sier du til et besøk av Lollo eller Bernie, en praktisk babypakke – eller kanskje en eksklusiv Velkomstpakke Royal?

Tilvalgspakkene våre bestiller du hjemmefra, samtidig med at du bestiller reisen – eller etterpå, på Min side.

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.