Se hotell (54)

Reiser til Marokko

Når du bestiller en reise med Ving til Marokko venter milelange strender, myldrende markeder, gode restauranter og eksotisk kultur, preget av både vestafrikanske, arabiske og franske tradisjoner.
I Marokko går gammelt og nytt hånd i hånd. På den ene siden finner du moderne badebyer med luksuriøse hotellområder, trendy butikker med mote og hjemmeinnredning, herlige lounger og gourmetrestauranter. På den andre siden finner du myteomspunne eventyrbyer med trange smug, magedansere, slangetemmere og enorme basarområder. På en ferie i Marokko vil du oppdage at reisekassen varer lengre. Her kan du spise og shoppe til lavere priser enn på mange andre reisemål.

Aktiviteter i Marokko

Marokko tilbyr en stor bredde i aktiviteter. Badebyen Agadir er med sitt fine klima og mange velstelte baner veldig populær blant golfere. Noen reiser til Agadir for å surfe, men de fleste surferne foretrekker nok Taghazout, hvor det meste handler om alle typer vannsport. Her kan du windsurfe, stå på vannski eller kjøre vannscooter. For å oppleve det ekte Marokko anbefaler vi en reise til Marrakech, hvor du kan foreta dypdykk i souken og oppleve eventyrfortellere, slangetemmere og spåkoner på torget Jemaa el Fna.

Kombinasjonsreiser til Marokko

Med Ving kan du kombinere to eller alle våre tre reisemål i Marokko på samme reise. Siden du reiser med rutefly kan du selv bestemme når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Du kan for eksempel innlede ferien med et par dager i Marrakech før du avrunder med å sole deg og bade ved kysten i Agadir.

Shopping i Marokko

Du kan gjøre mange kupp på reisen til Marokko, spesielt om du er glad i orientalsk innredning. I Agadir og Marrakech er det butikker og varehus med faste priser og lokale markeder hvor du kan prute så mye du lyster. Lokale produkter som hennamalte lamper, krydder, håndknyttede tepper, skjerf, vesker, puffer, kaftaner og utskjæringer er populære varer å ta med seg hjem.
Finn ditt hotell

Reiser til Marokko

Marrakech
Marrakech er en av verdens mest myteomspunne byer. Inntrykkene, folkelivet, krydderduftene og basarene sørger for en opplevelse man sent glemmer.
Agadir
I Agadir venter fantastiske strender, hyggelige barer og restauranter, bra shopping og fine golfbaner. Vil du oppleve enda mer bestiller du en leiebil sammen med reisen.
Taghazout
Bestill en reise til Taghazout, en hyggelig liten fiskerlandsby der du bor rett ved stranden.

Finn reise til Marokko
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.