Nyttårsreiser med Ving

Vil du på ferie til nyttår?

Nyttårsreiser 2024

Start planleggingen av en nyttårsreise. Plutselig er den her, årets siste dag. Vårt forslag er å utbringe en skål for det nye året på en herlig nyttårsreise i utlandet.

Vil du feire nyttår i utlandet? Uansett om du foretrekker å feire inngangen til et nytt år med en lengre reise til vaiende palmer og solfylte strender, eller feire nyttårshelgen i en storby, finner du drømmereisen her!

Hva med å utnytte hele juleferien med å reise allerede før jul?
Se våre populære reiser til juleferie her.

Nyttår i en storby

Vil du ha mer sus over nyttårsfeiringen? Ving har reiser til byer over hele verden som passer utmerket for en nyttårsweekend. Hils det nye året velkommen i en europeisk metropol som London, Berlin eller Paris, eller hvorfor ikke legge nyttårshelgen til noe spennende som Riga eller Praha?

Vil du reise litt lenger i nyttårshelgen kan du velge mellom storbyer over hele verden. Blant mye annet finner du reiser til Hong Kong, Las Vegas, Dubai og alltid like aktuelle New York, byer hvor de virkelig tar nyttårsfeiringen på alvor.

Nyttårsweekend med barn

Et annet morsomt tips er å ta med barna på en nyttårshelg. Sørg for å legge nyttårsreisen til en spennende storby hvor dere kan oppleve storbylivet gjennom dem.

Så hva venter du på? Bestill nyttårsreisen allerede nå og gjør deg klar for et godt nytt år!

Nyttår i utlandet

Grip sjansen og skap nye minner med et nyttår i utlandet.

Empire State Building

Nyttårsweekend i en storby

Få en nyttårsaften du aldri glemmer. Opplev det spektakulære fyrverkeriet på Times Square i New York, besøk nattklubbene i Berlin eller se den tradisjonsrike nyttårsparaden i London fra første rad. Med Spies kan du feire nyttår i verdens storbyer.