Nyttårsreiser

Årets siste dag nærmer seg raskt, og det er nå du må planlegge starten på et nytt år. Vårt forslag er å utbringe en skål for det nye året på en herlig nyttårsreise i utlandet.

Uansett om du foretrekker å feire inngangen til et nytt år med en lengre reise til vaiende palmer og solfylte strender, eller feire nyttårshelgen i en storby, finner du drømmereisen her!
Så hva venter du på? Bestill nyttårsreisen allerede nå og gjør deg klar for et godt nytt år!

Nyttår i en storby
Vil du ha mer sus over nyttårsfeiringen? Ving har reiser til byer over hele verden som passer utmerket for en nyttårshelg. Hils det nye året velkommen i en europeisk metropol som London, Berlin eller Paris, eller hvorfor ikke legge nyttårshelgen til noe nytt og spennende som Riga eller Praha?
 
Opplev mer
Vil du reise litt lenger i nyttårshelgen kan du velge mellom storbyer over hele verden. Blant mye annet finner du reiser til Hong Kong, Las Vegas, Dubai og alltid like aktuelle New York, byer hvor de virkelig tar nyttårsfeiringen på alvor.
 
Nyttårshelg med barn
Et annet morsomt tips er å ta med barna på en nyttårshelg. Sørg for å legge nyttårsreisen til en spennende storby hvor dere kan oppleve storbylivet gjennom dem. For dere som vil reise på en nyttårshelg med barn har vi samlet våre beste aktivitetstips for en nyttårsreise til Barcelona eller London og våre mest barnevennlige storbyhotell.

NYTTÅRSINSPIRASJON

Feir inngangen til et nytt år på en nyttårsreise til en storby sammen med venner eller familie.

Nyttårsreiser

Finn den perfekte reisen over nyttårshelgen.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.