Nyttårsreiser

Årets siste dag nærmer seg raskt, og det er nå du må planlegge starten på 2020. Vårt forslag er å utbringe en skål for det nye året på en herlig nyttårsreise i utlandet.

Uansett om du foretrekker å feire inngangen til 2020 med en lengre reise til vaiende palmer og solfylte strender, eller feire nyttårshelgen i en storby, finner du drømmereisen her!

Mer informasjon Nyttårsreise med sol og bad
For deg som foretrekker en myk start på det nye året kan vi anbefale en ferie på et av våre reisemål med sol og bad. Hva med å overraske familien med en nyttårsreise til herlige Thailand eller Karibia? En annen velkjent vinterklassiker som er like bra år etter år er Kanariøyene – hvorfor ikke bestille en nyttårsreise hit?
 
Nyttårshelg i en storby
Vil du ha mer sus over nyttårsfeiringen? Ving har reiser til byer over hele verden som passer utmerket for en nyttårshelg. Hils det nye året velkommen i en europeisk metropol som London, Berlin eller Paris, eller hvorfor ikke legge nyttårshelgen til noe nytt og spennende som Riga eller Praha?
 
Vil du reise litt lenger i nyttårshelgen kan du velge mellom storbyer over hele verden. Blant mye annet finner du reiser til Hong Kong, Las Vegas, Dubai og alltid like aktuelle New York, byer hvor de virkelig tar nyttårsfeiringen på alvor.
 
Nyttårshelg med barn
Et annet morsomt tips er å ta med barna på en nyttårshelg. Sørg for å legge nyttårsreisen til en spennende storby hvor dere kan oppleve storbylivet gjennom dem. For dere som vil reise på en nyttårshelg med barn har vi samlet våre beste aktivitetstips for en nyttårsreise til Barcelona eller London og våre mest barnevennlige storbyhotell.
Mindre informasjon
 
Så hva venter du på? Bestill nyttårsreisen allerede nå og gjør deg klar for et godt nytt år!

NYTTÅRSHELG 2019

Feir inngangen til 2020 på en nyttårsreise til en storby sammen med venner eller familie

Nyttårsreiser 2019

Finn den perfekte nyttårsreisen!

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 hotell
Filtrer
Hotellstandard
Gjestevurdering
 
3,0
5,0
Avstand til lokalt sentrum
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Avstand til strand
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Reisetid fra flyplassen
 
0.5 tim
4.5 tim
Bærekraftig valg

Klimakompenserte reiser

Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett flyselskap. I tillegg klimakompenserer vi hotelloppholdet ditt dersom du bor på Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club eller Sunprime Hotels. Det samme gjør vi med busstransporten på reisemålet. Bra, ikke sant?