Nyttårsreiser med Ving

Vil du på ferie til nyttår?

Nyttårsreiser 2023

Start planleggingen av en nyttårsreise. Plutselig er den her, årets siste dag. Vårt forslag er å utbringe en skål for det nye året på en herlig nyttårsreise i utlandet.

Uansett om du foretrekker å feire inngangen til et nytt år med en lengre reise til vaiende palmer og solfylte strender, eller feire nyttårshelgen i en storby, finner du drømmereisen her!

Hva med å utnytte hele juleferien med å reise allerede før jul?
Se våre populære reiser til juleferie her.

Nyttår i en storby

Vil du ha mer sus over nyttårsfeiringen? Ving har reiser til byer over hele verden som passer utmerket for en nyttårsweekend. Hils det nye året velkommen i en europeisk metropol som London, Berlin eller Paris, eller hvorfor ikke legge nyttårshelgen til noe spennende som Riga eller Praha?

Vil du reise litt lenger i nyttårshelgen kan du velge mellom storbyer over hele verden. Blant mye annet finner du reiser til Hong Kong, Las Vegas, Dubai og alltid like aktuelle New York, byer hvor de virkelig tar nyttårsfeiringen på alvor.

Nyttårsweekend med barn

Et annet morsomt tips er å ta med barna på en nyttårshelg. Sørg for å legge nyttårsreisen til en spennende storby hvor dere kan oppleve storbylivet gjennom dem.

Så hva venter du på? Bestill nyttårsreisen allerede nå og gjør deg klar for et godt nytt år!

Nyttår i utlandet

Nyttårsweekend i en storby

Feir det nye året i en spennende storby.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.