Se hotell (54)

Reiser til Hawaii

Mange drømmer om å reise til Hawaii og oppleve øyas fantastiske natur, paradisstrender og enorme tilbud av aktiviteter, fornøyelser og severdigheter.
Når du bestiller en reise med Ving til Hawaii bor du enten på Maui eller Oahu, to av Hawaiis største øyer. Strendene på Maui sies å være noen av verdens beste, og tilbyr både surfing, snorkling og avslappende strandliv i toppklasse. På Oahu finnes det meste: Storbyen Honolulu, paradisstrender, landlige omgivelser og frodig regnskog. Hawaii har virkelig noe for alle!

Paradisstrender

Strendene på Hawaii lokker ikke bare med avslappende strandliv, for her kan du virkelig boltre deg i vannsportsaktiviteter. Surfing er veldig populært, og har du ikke prøvd dette tidligere, har du sjansen nå. Det tilbys mange kurs i windsurfing, kitesurfing, SUP-padling og mye mer. Med litt flaks kan du få øye på noen av de tusenvis av knølhval som kommer fra Alaska til Maui hver vinter.

Aktiviteter på Hawaii

Selv om det kan være tøft å slite seg løs fra drømmestrendene, bør du ikke gå glipp av å oppleve den helt spesielle naturen på Hawaii. I tillegg til det enorme aktivitetstilbudet til havs er det også mye å finne på til lands. Du kan spille golf, dra på sykkelturer, gå fotturer, ri, kjøre jeep, hoppe i fallskjerm, prøve paragliding og mye mer.

By og strand

Vil du kombinere solferien med et heftig uteliv og et stort tilbud av shopping og restauranter er Hawaii det perfekte reisemål. Her får du alt! Vings hotell på Oahu ligger ved berømte Waikiki Beach i delstatshovedstaden Honolulu. På stranden kan du velge blant et utall vannsportsaktiviteter, og området langs stranden vrimler av restauranter, barer og butikker.

Vings reiser til Hawaii

Når du bestiller en reise til Hawaii med Ving kan du selv bestemme når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Du kan velge blant en rekke hotell, med alt fra enkle hotell med to bølger til luksushotell med fem bølger. Vil du bo riktig bra i nærheten av stranden anbefaler vi Top Selection-hotellet Halekulani, et spektakulært luksushotell like ved en mindre strand ved Waikiki Beach.

Høy kjendisfaktor på Hawaii

Vil du ha litt stjerneglans på reisen til Hawaii er nok sjansen størst på Maui, hvor kjendiser som Owen Wilson, Woody Harrelson, Oprah Winfrey og Steven Taylor har privatboliger. Men stjernene oppholder seg ikke på Hawaii kun i privat ærend, for mange scener fra kjente filmer og tv-serier har blitt spilt inn på Hawaii: Lost, Jurassic Park, Pirates of the Caribbean, Hunger Games, Indiana Jones, Pearl Harbor og mange andre.
  • Valgfri reiselengde
  • By og strand
  • Golfmuligheter
  • Fine strender
Finn ditt hotell
Finn reise til Hawaii

Reiser til Hawaii

Honolulu
  • Barnevennlig
  • Aktiviteter (se og gjøre)
  • Shopping
Honolulu er et Hawaiis legendariske reisemål. Her kan du nyte en ferie i paradis på verdensberømte Waikiki Beach.
Maui
Hawaiis nest største øy Maui er en tropisk paradisøy med noen av verdens vakreste strender. Med Ving bor du på flotte hotell.

Inspirasjon og reisetips

Hawaii

Tre øyer på to uker

På den andre siden av kloden venter uforglemmelige opplevelser på Hawaii. Vår reiseekspert Ann-Renée Degnes har besøkt tre av de åtte hovedøyene og her får du hennes beste tips.